Esittele projektisi etenemistä tai kommentoi muiden projekteja

KTM EXC 125 -06 Projekti

3.5.2018 22:11

Terve,

tuli ostettua tuossa vähän aikaa sitten 2006 vuotinen piikkikotari. Ilmeisesti oli ollut varkailla ja poliisihuutokaupasta alunperin ostettu. Ostin itse sen yritykseltä.

Kuva

Pyörään pitää hommata jonkin verran osaa ennen kuin pääse kasailemaan. Keula, swingi, takaiskari, kaasari, mittari, pyörät ja muuta pientä.

Tuli 'aloitettua' projekti sitten eilen illalla. Kone otettiin irti rungosta ja rungosta otettiin muutenkin kaikki ylimääräiset hilppeet pois. Edellisen omistajan mukaan kone pitäisi olla ihan hyvässä kunnossa, runkolaakerit ja mäntä vaihdettu (oletettavasti tietysti myös stefat ja tiivisteet samalla).

Kuva

Kuva

En tiedä vielä minkä näköistä KTM:ää lähtisi rakentamaan. Kuitenkin pidän varmaan perus KTM värin eli oranssin mutta toista väriä en tiedä. Oranssi-musta vaiko oranssi-valkoinen? :idea: Runko tulee varmaankin oranssiksi ja samalla swingi mustaksi tai sitten jätän sen kiiltäväksi. Ideoita saa heittää ja mieluiten kuvien kera!

PS. hyväkuntoisia smotoja saa kaupitella.

Re: KTM EXC 125 -06 Projekti

2.6.2018 18:07

Runko tullut maalauksesta ja osia tullut muutenkin hommailtua. Periaatteessa kaikki osat paitsi vanteet löytyvät.

Kuva

Kone ja keula laitettiin paikalleen. Keulan otettiin kuitenkin pois, kun jäi mietityttämään tuollainen rako alemman t-palan ja laakerin välillä.

Kuva

Kuuluuko tälläinen rako olla alemman t-palan ja laakerin välillä? Tuo littana pala joka aiheuttaa tuon raon on lenkkiavaimen pään muotoinen niin mietin voiko siitä säätää jotenkin? T-palat ovat siis ilmeisesti 09 vuoden 150 sx pyörästä mutta mielestäni ovat kuitenkin yhteensopivat 06 rungon kanssa. Aikaisemmissa t-paloissa mitä olen nähnyt (06 exc t-palat) ei ole ollut vastaavaa litteää palaa tai rakoa. Osaisiko joku neuvoa?

Kuva

Keula otettiin pois ja laitettiin swingi ja iskari kohdilleen.

Kuva

PS. smotoja saa vieläkin kaupitella

Re: KTM EXC 125 -06 Projekti

11.6.2018 6:42

Pitää kyllä laittaa seurantaan todella hyvältä näyttää :lol:

Re: KTM EXC 125 -06 Projekti

12.6.2018 2:54

Mahtaisko tuo t-palan rako olla offsetin säätö jos kerran on lenkkiavaimelle lovet? :)

Re: KTM EXC 125 -06 Projekti

15.6.2018 23:50

Simppaa_ kirjoitti:Mahtaisko tuo t-palan rako olla offsetin säätö jos kerran on lenkkiavaimelle lovet? :)


En tiedä, räjäytyskuvien mukaan näyttäisi olevan osa tuota steering stemiä eli tuota 'tankoa'. Eli tiedä sitten voiko siitä säätää mitään.

Kuva