Esittele projektisi etenemistä tai kommentoi muiden projekteja

Husqvarna smr goes blue white | Uusia kuvia!

27.11.2016 19:59

Noniiin! Morjensta taas mototin väki! Muutama saattaa muistaa mun edellisen husse projektin, mutta se on nyt myyty ja ostettu uusi projekti :D Tästä ei ollut alunperin tarkoitus tehä mitään suurempaa, mutta noh... se sitten yllätys yllätys karkasi käsistä ja nyt olis tavotteena mp messut :lol: Eli tosiaan tuli vaihettua vanha sm husse loppukesästä tämmöseen Husqvarna smr 125 4t hermunen editioniin ajettu 38tkm kun ostin nyt ajettu päälle 40tkm
Kuva
Ostokunto kutakuinkin tämmönen (lukuunottamatta vanneteippejä , spokeskinssejä ja puuttuvia hermusen tarroja)

Ei siinä mitään kilometrit ei näy oikeastaan muualla kun mittaristossa koska tosi hyvin pidetty ja huolettu! Yläkerta muistaakseni rempattu 36tkm kohdalla eli ei tarvii sitäkään murehtia. Itse olen ajanut nyt pyörällä 2-3tkm ja en kyllä kadu! Tankillisella pääsee helposti 250km ku vanhalla smmällä hyvä et pääsi 100km :lol: Joku kuitenkin kysyy miks just nelari niin suurin syy taitaa olla koulumatka jota kertyy päivässä 60km eli aikapaljon mukavempi nelarilla päästellä motaria :D Positiivinen yllätys nelariin vaihtaessa oli kulutus ja ajamisen rentous, tosiaan parhaillaan päässy 2.5l/100km, mutta kyläpyörittelyssä on siellä 5l ylä ja alapuolella :D Mitäs muuta mä tähän nyt vielä jaarittelisin. Eli tosiaan nyt ois suunitelmissa sinivalkoinen värimailma ja teema tarrasarja, mutta tarrasarjaa en paljasta ennenkun on paikallaan ;) Pientä jännitystä :lol:
Tässä pientä tehtävälistaa:
Tarrasarja:Löytyy
Osien kiillottelu:Valmis
Maalit:Hommattu
Uusi putkisto:Löytyy
Uusia katteita:Kaikki löytyy
Led nauhaa tankin alle:Työnalla
Purkaminen: Tehty
Sinisiä letkuja:Tehty
Kasaus:Valmis

Mennääs nyt sitten itse asiaan! Elli tänään vähän alottelin tuota purkamista ja sain ihan hyvään vaiheeseen että on huomenna hyvä jatkaa. Kuvat ei sitten ole parhaimman laatusia kun suurin osa puhelimella otettuja.
Tästä lähdettiin! (ois sen vrm voinu pestä ensin, mutta mitä turhia)
Kuva

Kuva

Kuva
Tuollaseen vaiheeseen päästiin tänää. Huomenna varmaan jatkuu mikäli ehtii/ on motivaatiota. Ehdotuksia kuunnellaan mitä yksityiskohtii tähän vois laittaa ja minne! Eli kertokaan ihan rohkeesti omat mielipiteenne :D
Vielä tähän loppuun suunitelmaa värimailmasta, ja kyllä toi maski ja loksu ei oo jäämässä :D tulee vm maskii ja sit oon katellu hp masterin smotoloksua, muitakin saa toki ehdottaa jos joku tietää jonkun hyvän combon
Kuva
Sellasta ;) Tosiaan mielipiteitä ja ehdotuksia kuunnellaan! ja ennen kaikkea kommentoikaa! Tähän loppuu vielä ex hussesta kuvaa

Kuva

Elkää antako peilien häiritä, ne oli vaan väliaikaset! Nyt hyvät illanjatkot!!
Viimeksi muokannut Villehie123 päivämäärä 21.1.2017 20:20, muokattu yhteensä 9 kertaa

Re: Husqvarna smr goes blue white

27.11.2016 20:06

mielenkiintonen projekti tulossa :) seurantaan menee :lol:

Re: Husqvarna smr goes blue white

27.11.2016 20:10

oksuuh kirjoitti:mielenkiintonen projekti tulossa :) seurantaan menee :lol:

Kiitosta :D

Re: Husqvarna smr goes blue white

27.11.2016 20:54

Suunnitelma vaikuttaa varsin hyvältä, kotahha saaha ne tarrat mahdollisimman pian saapumisesta kiinni niin päästään näkemään :lol: Jatkahha näitten projujen kanssa samaan mallii edellisen projektin kanssa ;)

Re: Husqvarna smr goes blue white

27.11.2016 21:06

Jeemelii kirjoitti:Suunnitelma vaikuttaa varsin hyvältä, kotahha saaha ne tarrat mahdollisimman pian saapumisesta kiinni niin päästään näkemään :lol: Jatkahha näitten projujen kanssa samaan mallii edellisen projektin kanssa ;)

Eieiei tarrat saatte nähdä vast sitten ku pyörä on kasassa ;) Juu tietenkin jatketaan samaan malliin :)

Re: Husqvarna smr goes blue white

28.11.2016 20:16

Seuraillaan 8) Nätti pyörä tulossa!

Re: Husqvarna smr goes blue white

29.11.2016 20:26

WilleWaltteri kirjoitti:Seuraillaan 8) Nätti pyörä tulossa!

Kiitoksia 8) 8)

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

29.11.2016 20:53

Noniin iltaa taas tänne mototin puolelle! Hussen purku on jo hyvällä mallillaan, seuraavaksi siis sais alotella osien putsailua ja pohjatöiden tekemistä :D Tarrasarja lähti tänään tulostukseen eli maalitkin varmaan päästään lähiaikoina ostelemaan. :lol: Lähiaikoina tarvis myös tehdä pari osa tilausta mm vm maski, hp master smotoloksu ja sinistä lednauhaa, sinistä sähköteippiä tarvis kans hakia pari rullaa niin sais noita vesiletkuja sinisiks :lol: En sitten tiiä kauan pysyy siistinä mutta ainakin kaverilla oli toiminut hyvin, noh sen näkee sitten miten äijjän käy :lol: sanokaas muute mielipide sellasesta että jos ostasin sinistä camaleontti kalvoa umpioon? Omasta mielestä vois olla ihan härön näkönen, ja tekantilta sais sitä tilattua samalla kun muita osia sieltä ostelee :lol: Miettisin kans että jos karjaraudat laittais tähän? Oisko ihan huonot? Kertokaa omia mielipiteitänne kommentteihin. Sitte vielä sellasta ettei kellää ois tarvetta hussen enskoille? Mulla ois meinaa ylimääräsenä eli jos haluaa rahoittaa projektia nii pankaa yv nii kerron lisätietoja! Mutta nyt sitten itse asiaan eli kuviin!

Oli kyllä melkonen työmaa tän purkaminen :D Johtojakin menee ristiin rastiin ettei meinaa perässä pysyä.
Kuva

Pahempi kun sm hussen johtosarja!
Kuva

Tälläseen vaiheeseen päästiin tänään, torstaina vrm vasta jatkan seuraavan kerran ja sillon sit varmaan putsaillaan osia ja vähän alotetaan pohjatöitä!
Kuva

Sellasta taas meikän tallilla tapahtuu! Laittakaa mielipiteitä ylempänä mainittuihin ideoihin! Illan jatkot!

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

5.12.2016 20:31

Hyvää iltaa taas tänne mototin puolelle! Tallilla ollu nyt pikkasen hiljasempaa, mutta nyt alkaa taas homma pikkuhiljaa luistamaan 8) Eli siis tarrasarjan sain tossa viimeviikolla ja katteitakin tuli siinä teipattua jo ja perkele että näyttää hienolta :D Tehän ette sitä vielä nää eli pitää teitä vähä kiusata ;) Mutta juu elikkän oon tässä nyt kuluneen viikon aikana putsaillu osia ja tänään pääsin vihdoin soodapuhaltelee osat täysin puhtaaks, että kelpaa sitte alkaa pohjia tekemään! Myös vähä yksityiskohtia suunitellu ja sen semmosta! Jos haluaa rahottaa ja tukea projektia nii hussen osia olis myynnissä! lokareita, ketjusuojii pari, Mattamustaks maalattu sm katesarja, yks tanko yms muuta pientä että heittäkää yvtä jos jotain tollasia osia tarttisitte! Mutta nyt sitten itse asiaan eli kuviin!

Pikkuiljaa :lol: Hyvällä tuurilla loppuviikosta voitas päästä jo maalailemaan! :eek: Mutta saas nähä, voi olla että vaan toive ajattelua mutta kuitenkin :lol:
Kuva

Vähän pientä yksityiskohtaa 8) Omasta mielestä sopii helvetin hyvin! Ei oo nii tyhjän näkönen se väli sitte siinä mihin toi tulee :3
Kuva

Tankkikin sai muovinhoito käsittelyn ja tuli kyllä iha uuden näkönen! :D Että eiköhän siitä vielä joskus hyvä tule! Siis pyörästä eii tankista, se on jo hyvä
Kuva

Sellasta taas! Pankaas kommenttia että tiiän että oikeesti tätä seuraatte :D Myös mielipiteitä viime päivityksen ideoille ja omia ehdotuksia saa heitellä jos on jotain kivaa mielessä! Hyvää yötä kaikille!

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

5.12.2016 22:01

Hyvältä näyttää! 8)

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

5.12.2016 22:19

Naikhouu kirjoitti:Hyvältä näyttää! 8)

Oho itse juutube julkkis 8) Kiitosta!

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

6.12.2016 17:09

Milläs aineella käsittelit ton tankin? Pitäis omalle tankille tehä sama :) Ja projekti vaikuttaa muutenki hyvälle!

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

6.12.2016 17:59

Veikkaisin että silikonispraytä. Ite eilen hussen katteita ja tankkia ainakin sillä.

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

6.12.2016 19:19

juhm97 kirjoitti:Milläs aineella käsittelit ton tankin? Pitäis omalle tankille tehä sama :) Ja projekti vaikuttaa muutenki hyvälle!

Autoglymin muovin hoito aineella vetäsin :)

Re: Husqvarna smr goes blue white | Purkailua

6.12.2016 21:02

Nättiä tulossa. Ootko miettiny mitään viriä?