Esittele projektisi etenemistä tai kommentoi muiden projekteja
Lähetä vastaus

Halvan budjetin stuntti RG+joku järetön sleepperi lajitoveri

5.3.2014 1:30

Nonii!
RG1:
Elikkäs kyseessä ois tälläkertaa 125cc Suzuki RG. Ostettu halvalla paperittomana ja kilahtaneena. Tarkotuksena ois saaha tosi niukalla budjetilla toimiva stunttivehe mikä kuulostaa jo nyt pahalta. mutta sitte lisätään että tää ''niukka budjetti'' on joku n.200€ :lol: Eli suunniteltu on senverra että värimailma on sinivalkone ja jotai yksityiskohtia punasella... Idea värimailmalle lähti siitä että näin tossa hallin pöydällä rullan schencer kuvioista teippiä :D Mutta joo alotuskuva tulee kohtapuoliin kun löytyy muistikortti..
Tähä mennessä koneesta on pytty pois. Mäntä paskana mutta pytylle ei käyny onneks mitää! ei näytä ees hoonattavalta :D Mutta kone on purettava kokonaan ku petilaakerit rohisee.. tankissa oli kuravettä ja kampikammiossa ruosteistä öljyä. Mutta tossa kuvaa nykytilanteesta. Muistaakseni takakatteet oli ainoat mitkä tuli mukaa.Ja projekti etenee hitaasti ku mopopuolella on 2 laitosta kanssa
Mutta tässä suunnitelmaa:
Dentti: LÖYTYY
Kone kunnossa: EIP
Käppäri: EIP
Maalipinta kunnossa: eip
Koroa (ehkä):ON
Maski: VAIHEESSA
Kaatumaraudat ja häkinvahvistus/kekerauta: PUOLVÄLISSÄ
Kunnollinen tanko: EIP
Kaikki turha helvettii: OSITTAIN

Tossa nyt kuitenki tämänhetkinen kuva!
Kuva

RG2:
Elikkä tää rg tuli jonkuverran myöhemmin ku edeltäjänsä sellasessa kaupassa missä ostin taas lisää rojua. Ja vieläpä paljon. Mutta nyt sitte asiaan elikkä tää toinen rg ois tarkotus olla sellane 'sleepperi' mikä ois suhteellisen vakion näköne sinänsä mutta pienillä muokkauksilla ja sopivalla mattamustan määrällä.. toivottavasti jää sopivaks :D mutta tähänkää laitoksee ei papereita löydy niin turha tehä kaiken rakkauden kanssa ku ei tästä mitää voittoa kuitenkaa saa :D
Alotuskuvana käytän tämmöstä:
Kuva
Ja tää suunnitelma ois lyhyesti tässä:
Suht vakio ulkonäkö:suunnitteilla
Joku jajjeä kone:ehkä tiiossa (125cc honda 2t crossi)
Liikkuu ja pysähtyy:eheei
Koroa TAI madallus (kumpi parempi?):puuttuu

Kommentteja ja mielipiteitä otetaan innolla vastaan! 8)
Viimeksi muokannut vesterinen_99 päivämäärä 5.5.2014 23:26, muokattu yhteensä 2 kertaa

Re: Halvan budjetin stuntti RG

5.3.2014 13:10

Mielenkiintoisen kuuloinen projekti!

Re: Halvan budjetin stuntti RG

5.3.2014 13:51

Unohit mainita, että tää tuli sulle meiltä :DD ja sun Dentti ei oo vielä valmis! Grippi puuttuu jaja laitanko sulle jossai vaiheessa sitä dentin teko videota mun goproolta?
Mää oon vissii kertonu jo kaikkia ehotuksia hallilla, mutta voihan niitä tässäki kertoa eli: leveämpää vannetta taakse, fättis, katkaset penkkiä ja teet kunnon perän ja semmosta pientä ;)

Re: Halvan budjetin stuntti RG

5.3.2014 14:23

Missäs koossa sylinteri on, jos on 56mm niin menee vielä, jos on isompi niin pitkää elinikää ei ole odotettavissa, pakoaukko on sen verran leveä että katkoo männänrenkaat jos on porattu yli virallisten ylikokojen. Mulla saattaa olla jossain ärgeen 56mm koossa oleva sylinteri, ellen sitten antanut mukana kun myin loput ärgeen romppeet pois.

Re: Halvan budjetin stuntti RG

6.3.2014 0:04

Juuuu! kiva että jotakin kiinnostaa tollane ruoska.. perääkin ehkä muokataan Ja ideoita otan mielellän vastaan koska viimeistelty lopputulos on aikalailla auki Ja pytystä senverran että tilasin just äsken sopuhintasen männän.. 40€ :D ja se piti tilata puolenmillin ylikoossa koska vakiokosena sai vaan wisecoa mikä makso tuplasti enemmän.. Tuli tilattua paljon muutakin muttei tänne osastolle. Niii ja löytyykö tompalla minkäänkuntosta mäntää tohon pytyn mukaa? laita toki yv

Re: Halvan budjetin stuntti RG

14.3.2014 1:02

Mäntä tuli mutta selvis että tää oli kilahtanu sen takia että oli ollu liianpien mäntä ja tää ylikokomäntäki oli liian pieni. Mutta nyt täytyy selittää jotaki pientä ees että tää pysyy hengissä. Elikkä dentti on tehty tolla 'halvan budjetin' menetelmällä. Tai suomeks raa'asti vaan lekalla :D ja tollanenhan siitä tuli. Tasottuu vielä gripillä vähäse :D en kyllä tiiä millanen se on nyt ku kokkisen niko teki sille jotaki tänää?
Kuva

Nii ja vaikka mäntä näytti pahalle ja puolet toisesta mrenkaasta oli hävinny niin pytyssä ei oo mitään kunnon jälkeä. Kannessa nyt ehkä vähän tollasta käytönjäkeä oli mutta se ei haittaa!
Kuva

Mäntä menee tällä viikolla vaihtoon. Ja vielä tuo tankin reikä? tai se persereikäperse on irti tällähetkellä ni on parempi putsailla ja helpompi tehä tuo dentti kunnolla loppuu. Tulee päivitystä ku taas aika riittää ja tapahtuu jotain isompaa

Re: Halvan budjetin stuntti RG

21.3.2014 0:49

Iltaa!
Nyt on taas pitkästä aikaa tapahtunu ees jotaki. Laitosta on purettu jonkuverra tankki on pohjamaaleissa ja kone on purkaantumassa lattialla. Eli tuo tankkihomma meni nii että kaiken paskan mitä vaan sain tyhjensin sisältä ja sitte piti saaha nää reiät ja korkki kiinni/tukittua. ja oikearatkasu tähän ja monee muuhunki tilanteesee on hitsaamine. Tätä tehessä tuli jopa hiottua jäki sileäks. Mutta tossa kuvaa hitsauksista ja hionnoista yms.. ekat kuvat on päältä ja vika on pohjasta koska se tuorevoitelusäiliö piti saaha jotenki pois ja koska tankki madaltu päältäpäi ei enää se putki voinu jäähä sisää niinku alkuperäsesti tarkotettu.
Sauma:
Kuva
Hiottu:
Kuva
Ala:
Kuva

Ja sitte näi stunttikäyttöä ajatellen tulee normi tanko. Ja mittaristo lähtee samalla helevettii ja tilalle tulee maski. Mulla ois jo jotaki ufomaskia yms. mutta kattoo sitte jos tulee jotaki parempaa. Ku niko suostuu vaihtaa multa samurain pois ;) Ja purkamisella tarkotan tota.
Kuva
Eli käytännösse keula ja perä pois enne maalaamista. ja tietenki rauta valmiiks ensi. Korotus tapahtuu joko eri iskarilla, kiinnikkeen siirrolla tai itetehyllä koropalalla koska kotona on riittävästi rautaa monee tarkotuksee. Mutta täytyy lopettaa tää paskanlätinä ja laittaa lisää kuvia.
Eli se kekerauta tulee tähäntietoon tollasesta. tai ainaki se ihan pää ettei kulu heti pois :D (Ja saattaa jaksaa keulaaki nostaa :lol: )
Kuva
Mutta siinä tiiviisti tapahtumat. Kommenttia?

Re: Halvan budjetin stuntti RG

21.4.2014 22:52

iltoaaa!
Tätäki tullu nii päiviteltyä.. :D
Eli jonkuverran on tapahtunu mutta en oo jaksanu kirjotella ja muutenkaa tää projekti ei vauhilla etene ku ei kovin tärkeä sinänäsä ole.
Mutta! tankki on maalaantunu ja hitsailin koroa ja kekeraudan. Tosin rauta ei vielä oo välttämättä välmis koska...
Kuva

...Epäilen että koko paska on mutkalla ku kerran menee kunnolla ympäri :D
Kuva
Nimitttäin tuo on ainoa kohta mistä se on tällä hetkellä kiinni. Ja korosta ei oo kuvaa mutta se on sellane lattarauan pala mikä on hitsattu vakiokiinnikkeen alle eli pitäs vielä saaha normaali korkuseks jos silmämitta on toiminu oikei :D

Mutta ton näköstä jälkeä tullu. penkin takaosaa ei oo niitattu kiinni ni se näyttää pitämmältä ku mitä on
Kuva
Ja ei vieläkää oo muistikorttia näkyny ni kunno alotuskuvaa ei oo ilmestyny :D
mutta eipä tässä muuta. Öitä!

Re: Halvan budjetin stuntti RG

5.5.2014 23:20

Iltaaa
Niinku muuttunu otsikko/alotus jo kertooki ni rgn kaveriks on tullu toinen lajitoveri, mikä on sekin mahottoman edustavassa kunnossa. Alotuskuva löytyy jo ylempää niin sitä tänne turhaan lisäilen.
Kuva
Mutta vähäse on edistystä tullu. Nimittäin vanhanliiton EMETUS hajotti etulokarin :paha: ja koko runko on muuttunu mattamustakse, mallia maston. Samalla tuli vannekkin ruiskittua mustakse ja laitettua kiinni tohon satulan vieree. Siinä samassa kanssa humahti mittari ja kahvat paikallee, syyläristä ja sen eessä olevasta apinaverkosta puhumattakaa.
Kuva
Eestä.
Kuva
Ja takkaa
Kuva

Katteet ei siis mitenkää oo kiinni mutta suunnillee tollasta oon meinannu, paitsi takasivut pitäs laittaa vielä. Neki löytyy muttei kotoa vielä..
Mutta ideassa varmaa selvis tuo homma.

Ja ykkos rglle ei oo paljoa tapahtunu..
Penkinpäällinen tuli laitettua kiinni.. Tosi siinä oli vähä ongelmia ku meiän niittipyssy ei halunnukkaa purra muovii vaikka se uppoaa vaneriinki ilma mitäää ongelmaa :D mutta jooooooh. tuli tollane ratkasu sitte :D
Kuva
Tossa se kituu vieläki. runko pitäs maalata ja pitäs laittaa kone sisää ja mäntä pyttyy. Siinä se kuitenki b230 pukkia vaste nojailee tyytyväisenä.
Kuva
Eipä mulla muuta. öitä! ;)

Re: Halvan budjetin stuntti RG+joku järetön sleepperi lajito

6.5.2014 15:54

Vanhakunno Emetus tuli kertomaa että myös tää on tullu meiltä, mutta joo tee jotai noille vakio katteille koska vakio etuosa (Valo pleksi yms.) näyttää pahalta :D

Re: Halvan budjetin stuntti RG+joku järetön sleepperi lajito

7.5.2014 12:06

Älä leveile siinä ei se mulle sulta tullu :D ja täytyy koittaa tehä toho keulakatteesee jptaki ku se muutenki on nii palasina :D

Re: Halvan budjetin stuntti RG+joku järetön sleepperi lajito

24.7.2014 14:41

Näköjää unohtunu tämäki taka-alalle.. mutta nyt tulee lyhyt nykypäiväsestä tilanteesta, elikkä 'stuntti' on oikeastaa vaa ootellu mäntää mitä en oo halunnnu tilata kun rahat on tarkotus käyttää johonkin ihan muuhun.. noh tollasena se on levänny nyt jo pitkään hallissa, jos löytyy käytetty pytty+mäntä parillakympillä ni kelpaa!
Kuva
Kaikki turha jauhaminen ja kuvapommitus maalaamisesta jäi välistä mutta ehkä parempi näin? :)
Lähetä vastaus