Täällä voit esitellä laajemmat projektisi ja kertoa sen eri vaiheista projektin edetessä.
Viestiketju on lukittu

Skootteri syö tulppia

15.10.2018 22:37

Eli missä vika kun piaggio merkkinen skootteri rikkoo tulppia? Ajaa jonku pari päivää ja sit alkaa pätkii eikä enää käynnisty. Tulppa on aina märkä mut iha suht normaalin värinen, päästä vähä ruskea mut muuten aika tumma
Tekniikkana muuten vakio mut kurit otettu pois
Ja suutin 66
Ei oo aina tehny tuota mut en oo varma millon alotti
Joskus leikkas kiinni ja sen jälkeen vissiin mut männän vaihon yhteydessä laitettu vähän tiiviste liimaa ja malossin tiivisteet, Joskus kun sen vakiona ostin nii suutin oli joku 55 ja iteltä löytyy 60, 66 joka on kiinni, 74, 80, voiko tuo suutin vaa olla liia iso?
Ilmansuodattimen oon pessy,en usko et saa ilmaa sylinterin kautta, säädöistä sen verran et toimii tyhjäkäynnillä normaalisti mutta välillä leijuu korkeilla kierroksilla

Re: Skootteri syö tulppia

18.10.2018 6:46

Kampikammiossa liikaa bensaa, bensahana ja/tai kohon neulaventtiili rikki. Myös tilanne jossa poljet mopoa käyntiin kymmeniä kertoja eikä se lähde käyntiin, voi aiheuttaa kampikammion täyttymisen bensasta. Eli kipinä hukkuu bensaan, jota lilluu koneen pohjalla yltiöpäisen paljon.
2t-moottoreissa auttaa kun poljet ilman tulppaa ja pakoputkea konetta "käyntiin" jolloin ylimääräinen bensa roiskuu ulos koneesta. Anna kuivua pari päivää, kasaa osat kiinni ja kokeile. Jos tulppa kastuu uudelleen, on koneessa edelleen bensaa eikä se ole täysin kuiva.
NÄMÄ KYSYMYKSET TULEE ESITTÄÄ NIILLE TARKOITETULLA ALUEELLA. LUE PROJUPUOLEN SÄÄNNÖT ENNEN KUIN KIRJOITAT UUTTA KETJUA!
Etsiydy alueelle 'Merkkikohtainen moposkootterikeskustelu'.
Viestiketju on lukittu