Täällä voit esitellä laajemmat projektisi ja kertoa sen eri vaiheista projektin edetessä.
Lähetä vastaus

Monnin drd pro laittelua || Kasautuu || goes ACS Oulu

3.11.2015 1:31

Noniin iltaa tänne mototinkin puolelle! Jotkut saattaa jo mut tietääkkin tuolta mopotuningin ja instagramin puolelta, mutta nyt ensimmäinen topikki tänne mototin puolelle :D elikkäs tällä kertaa laittelun kohteena olisi derbi drd pro sm ja vuosimalli taisi olla jotain -06? Ja tästä tullaan taas tekemään jotain näyttelytason peliä niikuin edellinen turkoosi valkea terpi oli jos joku sattuu tunnistamaan. Mutta ei siittä sen enempää ja siirrytään itse asiaan eli hain viikkositten kaverilta derbin ja nyt olisi aika laittaa se osiksi ja alkaa rakentamaan! Kone kuulemma on tikissä, mutta käytän luultavasti pytyn auki ja tarkastan vielä asian ja kytkinlevyt ja jouset luultavasti uusitaan ja sen jälkeen koneeseen maalia ja kytkinkoppa kiillotetaan. Mopon väreistä sen verran ettö tälläkertaa väreiksi valikoituivat helmiäis/metallinhohto violetti (juuri suunnitellaan väriä automaalit.netin porukan kanssa) ja kiiltävää mustaa, myös jotain osia tullaan kiillottamaan mm putkea, rungon yläosa, syylärin yläosa kytkinkoppa ja mitä nyt mieleen tuleekaan.

Ulkonäköä/värimailmaa

Runko: yläosa kiillotettu alaosa violetilla
Swingi: violetti
Vanteet: pinnat ja keskiöt mustalla kehät neljään osaa joista 2 violetilla ja 2 mustalla
Katteet: mustalla
Pikkuosia: violetilla
Moottori: mustalla? Violetteja ja kromisia yksityiskohtia
Maski: 07-11vm kotarin maski ja umpioon kameleontti violetti kalvo
Loksu: hp smotoloksu?
Keula: mustalla hiilikuituteipillä
Etujarru- ja kytkinkahva: säädettävät, etujarru lisäsäiliöllinen
Pumpunsuojat: violetit, ulkoreunaan hiilikuituteippi sillain että suojan keskellä menee vino sauma

Tuossa se violetin väri, jonks pohjalta lähdettiin suunniteleen eli jotain tämän tyylistä tulossa!

Kuva

Sitten vielä kaikkea pientä hifistelyä tangonpehmustetta metalmulisha gripit ja sen sellaista katsotaan nyt miten rahatilanne sallii ja mitä projekti tuo tullessaan mutta kertokaahan mielipidettä ja ehdotuksiakin saa antaa laitetaas vielä muutamat kuvat!

Ostokunto :

Kuva

Perän kuidutus eli siis kuituperä tulee kun katteet halki

Kuva

Kuva

Ja sitten ei muutakun purkamaan ja pikkuhiljaa osia tilailemaan aina kun rahatilanne sallii..

Kuva

Tämähän löytyy myös instasta nimellä derbidrdprosmproject ja loppuun vielä että käykäähän kattomassa http://tekant.fi/fi/uutuudet joka on virallinen yhteistyökumppani ja marraskuun ajan koodilla: MARRASMARKKINAT -5% kaikista ei tähän alkuun sen enempää eiköhän tämä riitä tältä osaa, lähdetään seuraileen mitä projekti tuo tullessaan kiitos ja öitä! :lol: semmonen juttu vielä että kuvailla tykkään todella paljon joten kuvia tulen lisäileen PALJON!
Viimeksi muokannut Monnixi päivämäärä 17.3.2016 19:25, muokattu yhteensä 4 kertaa

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 10:08

Tosi hyvä alotusviesti. N3d ootan sun kehuja tuosta maalista ku kuitenki tykkäät ;)
Seuraillaan! :)

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 10:56

Vähän liian hieno projektin lähtökohta. Romuista niitä näyttelypyöriä kuuluu tehdä :seko:

Kun tossa on jo USD, iso etujarrulevy, tyylikkäät katteet ja pinnasmotot. Väriä vaan päälle.

Värimaailma kuulosti vähän synkeeltä, mustaa ja lilaa, mutta kiillottelut korjaa sen asian ;)

Kuvat on otettu hyvin, hyvällä kameralla ja hyvä että tulee paljon kuvia!

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 11:28

Dodii lookking good! :) Kuten n3d viittaskii nii toivottavasti värimailmasta ei tuu liian tumma jolloin yksutyiskohdat jää piiloon ilman jonkinnäköistä valaistusta. Moottorin maalaamisesta pisteet kotii!

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 11:31

Kuulostaa hyvältä, innolla odotan mitä tästä tulee! :P

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 11:38

n3d kirjoitti:Vähän liian hieno projektin lähtökohta. Romuista niitä näyttelypyöriä kuuluu tehdä :seko:

Kun tossa on jo USD, iso etujarrulevy, tyylikkäät katteet ja pinnasmotot. Väriä vaan päälle.

Värimaailma kuulosti vähän synkeeltä, mustaa ja lilaa, mutta kiillottelut korjaa sen asian ;)

Kuvat on otettu hyvin, hyvällä kameralla ja hyvä että tulee paljon kuvia!Joo tarkoitus olikin käydä liikkessä ihan väri katsomassa ja katsoa että passaa hyvin mustaan ettei jää tummaksi! Edellisen projektin juurikin rakensin romusta nii tuli vähän turhan kalliiksi :lol: katteet kuitenki oli rikki joten ne kaipaavat kuitua ja toki tähänkin tulee kaikkea yksityiskohtia paljon ja pyritään laittaan kaikki vimosen päälle ja kuvat on otettu iphone 6s!

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 11:50

Muikhu kirjoitti:Dodii lookking good! :) Kuten n3d viittaskii nii toivottavasti värimailmasta ei tuu liian tumma jolloin yksutyiskohdat jää piiloon ilman jonkinnäköistä valaistusta. Moottorin maalaamisesta pisteet kotii!


Kiitokset! Ja joo pittää katsoa että ei tuu liian tumma väri mutta auringossa ja valosassa se kuitenki vaalenis, koska just tulee metallinhohto väri! ;)

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

3.11.2015 11:50

thommyy kirjoitti:Kuulostaa hyvältä, innolla odotan mitä tästä tulee! :P


Kiitokset ja itekki odotan että pääsee maalaan! :)

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

4.11.2015 23:30

Moromoroo taas! Nyt on saatu terpiä purettua jonkun verran muttei kuitenkaan ilman ongelmia.. Etuakseli on kolmessa osassa ja 1 osa on jumissa pumpussa.. Muutenkin suurinosa pulteista on ruostunu kiinni ja saanu ihan urakalla niitä vääntää et auki lähtee.. Sitten se toinen asia eli kävin maalikaupassa ja mukaan tarttui: karhunkieli, pari sekoitusmukia ja -tikkua, pakkelia sekä 2desiä violettia näin alkuun se riittää ainakin vanteitten violetteihin osiin ja jotain muuta pientä.. Kotona kuitenkin huomasin että ohenne on loppu joten se pitää hakea ennenku voin mitään maalata :lol: sitten myös tekantin kautta lähti tilausta aliexpressille ja sieltä ne kaikki tulee omissa paketeissa ja tulee millon tulee ni niitä oottelen ja samoten tekant.fi sponssaa ainakin mustan kotarin maskin joka tummennetaan violetilla kameleontti kalvolla ;) nooh lisätääs loppuun vielä kuvat ja loksuehdotuksia saa antaa kotarin smotoloksu löytys tallista mutta onko se kuitenki liian iso :|

Tuollainen violetti valikoitui tähän projektiin ja oikeastaan vaaleampaa ei ollut tarjolla :( tuo on melko tumma pimeässä, mutta valosassa tykkään kun väri pääsee loistoonsa!
Kuva

Eli nämä tarttui mukaan automaalit.netistä plus se karhunkieli
Kuva

Aliexpressin tilaus: pikakaasu mustana ja kalvo siis violettina kuvasta poiketen
Kuva

Ja terpin purku on tällähetkellä tässä vaiheessa huomenna loppuun ! Öitä!
Kuva

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

4.11.2015 23:55

Kyllähän tuo väri näyttää hyvältä valossa, mutta kun sitä maalia tulee sellasiinkin paikkoihin jonne ei valo paljoa pääse hyvälläkään kelillä :roll:

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

5.11.2015 0:09

Acerbis smotoloksu on aika hyvännäkönen ;)

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

5.11.2015 0:22

n3d kirjoitti:Kyllähän tuo väri näyttää hyvältä valossa, mutta kun sitä maalia tulee sellasiinkin paikkoihin jonne ei valo paljoa pääse hyvälläkään kelillä :roll:


Jeep aina jää vähän pimentoon mut vaikee löytää semmosta metallinhohto värii joka ois kirkas pimeeski :lol: toivotaan etse kimaltelis ees vähän perus valollakin ku saa maalit suihkittua ja lakan pintaan!

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

5.11.2015 0:26

thommyy kirjoitti:Acerbis smotoloksu on aika hyvännäkönen ;)


Meinaaks sitä mikä on samanlainen ku hp tai mitä oli biltemas yhes välis ? Semmonen ollu jo kahes edellises projus ni aattelin et nyt vois koittaa jotain muuta mutta se kyllä toimii aina jos muuta ei keksi!

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

5.11.2015 0:31

Joo siis samanlaiselta näyttää toi hp lokari. Polisportin sm on kanssa sellane varma valinta vaikkakin aika massaa sekin :s

Re: Monnin derbi drd pro laittelua

5.11.2015 10:59

Jos ktm maski on tulossa ni hommaa sit ktm smotoloksukin koska melkee kaikki muut loksut näyttää tyhmältä ktm maskin kanssa :D
Lähetä vastaus