Täällä voit esitellä laajemmat projektisi ja kertoa sen eri vaiheista projektin edetessä.

Sekalaiset projektit

4.8.2011 2:07

Eli tänne selostuksia kuvien kera tehdyistä pikku "projekteista" ja/tai työvaiheista, joille ei ole tarvetta tehdä omaa viestiketjua. Esimerkiksi maalaukset, modaukset, projektin joku isompi vaihe yms. Tänne ei kuitenkaan mistään tulpan tai öljyjen vaihdosta tarvitse tarinoida.

Kuvarajana viestissä max 5 näkyvää kuvaa, loput linkattuina. Thumbnaileilla(alle 200x200pix) ei määrärajoitusta.

Toisten projekteista SAA kysyä ja kommentoida.

Shape kirjoitti:Ilmeisesti tämän viestiketjun tarkoitus on nyt ymmärretty väärin. Tarkoituksena ei ole turinoida mopon mahdollisesta historiasta, suunnitteilla olevista työvaiheista tai muusta sellaisesta. Ideana on jakaa kuvien kera jo tehtyjä työvaiheita, pikku projekteja tai modauksia. Siis tänne vain jo tehdyt jutut kuvien kera.

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 2:28

Laitanpa esimerkkinä yhden.

Elikkäs alkoi vähän tympäsemään mopot omat vakiohalogeenit, joten ajattelin parantaa näkyvyyttä. Tilasin sitten H8 35W 6000K Xenon-muutossarjan, jonka ajattelin asentaa Runnerin omiin umpioihin.

Kuva

Umpioihin H8-kannan xenonpolttimot menivät ilman mitään kompromisseja. Akulta vain virta ballasteille, liittimet kiinni ja testaamaan.

Tässä näkyy ero halogeenin ja xenonin välillä. (Klikkaamalla kuvat isommaksi.)

Kuva

Kuva

Ja alako näkymään!

Kuva

Kuva

Valojen päivittäminen xenon-muutossarjalla, oli oikein hyödyllinen ratkaisu. Tätä edes auttoi Runnerin hyvä alkuperäinen valokuvio (hyvä heijasti ja rihlaamaton lasi), joten vastaantulijoille sokaisevaa hajavaloa ei synny ja valokuvio vain voimistui. Laillisestihan tämä on hieman kyseenalainen muutos, mutta kyllä tämä turvallisuutta parantaa, näkee itse paremmin ja tulee nähdyksi.

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 2:31

Itsellekkin olisi tarkoitus hankki kyseiset valot, mistä hommasit nuo ja paljonko kustansi?

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 2:33

Nuo kuvat voisi kyllä pitää vain linkkeinä, meinaan ne joilla on huonot netit (mokkula tjsp) menee ikä ja terveys yhtä sivua aina ladatessa kun siinä on 30150 kuvaa. Muuten ihan hyvä idea tämä topikki, eipähän tule enään niin paljon turhia projekteja jossa vain tosiaan tarroja laitetaan ja maalataan.

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 3:21

Valot tilasin Kiinasta ja 50€ maksoi.

Hmm valitettava tosiasia on, että kaikkea ei voi saada mokkulalla. Jos hitaiden mokkulayhteyksien mukaan aletaan menemään, onko enään järkeä ostaa nopeampi yhteyksiä? Kyseessä on kuitenkin projektitopikki, missä oletettavasti niitä kuvia on. I'm just saying..

Toki voimmehan me laittaa rajaksi, että 5 näkyvää kuvaa per viesti, loput linkattuina tai sitten karkeasti 150kt tiedostoraja? Itselleni paljoa kuvia sisältävät projektiketjut eivät olleet ongelmaksi edes 384kbit/s nopealla 3G-yhteydellä. Siinä onkin jujuna, ettei niitä rakaakuvia suoraan kamerasta upata nettiin, vaan pienennetään ne nätisti esimerkiksi 800x600 resoluutioon ja vielä pakataan vaikkapa 200kt kokoon samalla. Multiple Image Resizer .NET on kätevä ohjelma tähän, pystyy monta kuvaa kerralla pienentää.

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 10:43

Heitetään nyt samaan, ku jotai spekulaatiota käynnis.

Mua henk.koht. ärsyttää se että miksei voi vain iskeä direct linkkiä [img] tagien väliin.
Kerta foorumi osaa itse pienentää sen kuvan hyvään kokoon.

Ku on sitä [url] säätöä niin ei mulla kyllä ainakaa näy, joutuu aina "lainaa viesti" sieltä linkit erikseen pasteemaan osoteriville. En tiä mistä johtuu, mutta aina ollu sama juttu.
Esimerkiksi en näy suoraan noita Shapen laittamia kuvia. Eikä enää edes kiinnosta kattoa, kun joutuu liikaa täälä noita kopioimaan. Muilla foorumeilla ei oo ollu mitää ongelmaa, ku sielä on erillinen info kuvan uploadaamiselle ja sen näkyville laittamiseen.

Ainaki meillä päin tuo ainainen [url] säätö syö nettiä vain entisestään.


Mutta kuten jo Touronen sanoi niin hyvä idea eliminoida noita ns. turhia projekteja. Saa nyt nähdä moniko tämän tajuaa ja joutuu ilmottelemaan erikseen..

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 14:53

Shape, olen kanssasi samaa mieltä tuosta nettihommasta, mutta tuo viiden kuvan raja voisi kuulostaa ihan hyvältä. Mitenkäs muuten sitten asian jälkispekulointi? Eli niinkun joku kysyikin jo, että mistä tilasit valosi, niin totta se nyt on sallittua kohtuullisissa määrin?

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 16:38

J-P@ kirjoitti:Ku on sitä [url] säätöä niin ei mulla kyllä ainakaa näy, joutuu aina "lainaa viesti" sieltä linkit erikseen pasteemaan osoteriville. En tiä mistä johtuu, mutta aina ollu sama juttu.
Esimerkiksi en näy suoraan noita Shapen laittamia kuvia. Eikä enää edes kiinnosta kattoa, kun joutuu liikaa täälä noita kopioimaan. Muilla foorumeilla ei oo ollu mitää ongelmaa, ku sielä on erillinen info kuvan uploadaamiselle ja sen näkyville laittamiseen.
Hmm tämäpä mielenkiintoista, mitä selainta käytät ja mikä käyttöjärjestelmä?

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 18:13

Chromea ja Win7 64bit Ultimate. Ihan sama mitä selainta käyttää niin ei vaan näy.

Isovelillä sama ongelma. Meillä molemmilla sama virusturva, McAfee Total Prodection.
Toisella foorumilla oli tästä jo puhettaki, että McAfee blockaa nuo tuollalailla linkatut kuvat haitallisten mainoksien nojalla? Kaverilla meinaan tulee melkonen määrä chaisse mainoksia noista kuvista jos niitä menee klickaamaan.

Aikani tappelin tän ongelman kans ja täyty luovuttaa.

Mutta josko jatkettas niistä sekalaisista projekteista? Ettei tuu turhaa OT:ta tähän kovin paljoo.

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 19:07

Aaa eli kyseessä ei ole sivustosta liittyvä ongelma.

Lisäsin aloitusviestiin kuvista ehtoja.

Re: Sekalaiset projektit

4.8.2011 21:43

Tehty aikaa sitten, mutta laitanpa kuitenkin. Saattaa olla jopa apua jollekkin? ;)

Husqvarnan koropalan laittoa:

Tästä se lähtee, änkkä ja sivukate pois.
Kuva

Linkun pultti irti ja sitten yläpäästä jousi irti
Kuva

Sitten olikin jousi jo kädessä ja löysäsin esijännitteen säädön jotta saisin sen jousen pois, sitten vain tohollä liimat lämpimäksi jotta sain vanhan palan pois.
Kuva

Kuva

Kaikkihan tietää miltä husse näyttää vakiona, tässä on lopputulos. 8)
Kuva

E: Huomasin että mopopuolella tämä, voin poistaakki jos jotakuta nyt kovin haittaa.

Re: Sekalaiset projektit

5.8.2011 23:36

itsekkin olen aatellut maalta putken, niin mitä asteista tuo sun ostama kuumanksetomaali on? riittääkö 600? katos kun ei oikee tuota 900 asteista saa ;)

Re: Sekalaiset projektit

5.8.2011 23:42

Toi oma on 650C. Motonetistä ois kai saanu 800C mut ton pitäis kyllä riittää ihan hyvin mopon putkelle. Purkissa lukee, että tarttuu vasta kuumentaessa. Laitan putken huomena kiinni ja kattelen et mitä se sanoo. :)

Re: Sekalaiset projektit

6.8.2011 12:35

Osallistutaas itsekkin.

Eli ostin kaverilta Hebo Perfomer tehoputken 40€:llä. Alussa putki oli erittäin huonossa kunnossa. Vaikka putkella ei ollut ajettu kuin noin 1000km, itse asiassa alle niin se oli erittäin huonossa kunnossa. Ei muuta kuin liuotinpesuun uimaan putki ja enimmät liat pois. Tämän jälkeen putki osiin ja katsomaan villat. Ne olivat kuin uudet, joten ei muuta kuin änkkä kasaan ja fiksaamaan sitä.

Näiden operaatioiden jälkeen täytyi ottaa hiomapaperi käteen ja kiillottamaan putkea. Pari iltaa hion hiomapapereilla sen jälkeen Metal Polishit pintaan ja myyntiin. Kaksi päivää oli myynnissä ja sitten sen saikin viedä postiin.
Tästä lähdettiin:
Kuva

Lopputulos:
Kuva

Kuvien jälkeen alkukäyrän ylin osa maalattiin mustaksi, ja änkän välin laitettiin vielä puuttuva osanen.

Re: Sekalaiset projektit

6.8.2011 12:40

Itellä ois s6:se kaa sama juttu, ni voisikko kertoa mite hienolla paperilla hioit ku en kehtais raiskata kromiränniä :)

On kyl nätti toi hebo.