Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Ktm sammuu

22.8.2023 14:38

Kysyisin vinkkiä viimeaikaiseen sammumisongemaan. Aikaisemmin varmatoiminen pyöräni ktm950 sm, 2007, on kolmella viimeisellä kerralla sammunut noin 2-5 minuutin käynnin jälkeen. Kaksi kertaa ajossa ja viimeisellä testikerralla tyhjäkäynnillä paikallaan. Tällöin lämpötila oli 1/4 normi ajolämpötilasta. Sammumisen jälkeen moottori ei lähde käyntiin ennen kuin muutaman tunnin kuluttua. Aivan kuin jotenkin tukehtuisi yhtäkkiä bensaan eikä lähde ennen kuin kaasuttimet on kuivuneen, tai jotain sen suuntaista? Onko kukaan kohdannut saman ongelman?

Re: Ktm sammuu

23.8.2023 21:17

Tarkistappa bensatankin korkin huohotus. Jos bensatankki imaisee ilmaa kun avaat korkin sammumisen jälkeen voi olla ettei bensatankki saa korvausilmaa poistuneen bensan tilalle.

Sytytysyksikkö voi myös olla rikki ja oireilee lämpimänä, tähän voi yrittää sellaista temppua, että ruiskutat kylmäspraylla sytytysyksikköä kun moottori sammuu, lähteekö perusteellisen kylmäsprayllä jäähdytyksen jälkeen käymään?