Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Suzuki intruder vs1400. VM.1994

7.9.2020 17:06

Oiskohan kellään kokemusta jet kiteistä Intikassa? Ajattelin talvella käydä kaasarit läpi ja ajattelin asentaa 6sigma jet kitit niihin samalla et sais vähä lisää vastetta kaasulle.. mut huolestuttaa et miten vaikeeks menee noitten seoksen säätöjen kans..? Et jos jollain on ees jonkun laista kokemusta asiasta ni kaikki neuvot tulis tarpeeseen!!! Tai onko jollain ees kokemuksii noista jet kiteist, et onks ees vaivan arvosta rupee niitten kans kikkailee? Nii ja onks jollain joku hyvä vinkki tyhjäkäynnin säätöön? Siis joku muu kun kuuntelu, et sais sen niinku just eikä melkeen kohilleen!! Kaikista vinkeistä oisin erittäin kiitollinen!!!

Re: Suzuki intruder vs1400. VM.1994

8.9.2020 17:09

Jos moottori on muuten vakio, niin ei niistä väärän kokoisista suuttimista isoa apua voi olla.

Re: Suzuki intruder vs1400. VM.1994

20.5.2021 7:09

Jos siitä on pakoputket avarrettu tai koskettu ilmansuodattimiin niin tarvii isommat suuttimet.
Intikassahan on perinteiset CV kaasuttimet ja kaasun avautumisesta vastaa alipaineella avautuvat lustit, Niihin hieman löysemmät jouset ja pitikö vielä avartaa ilmakanavaa niin aukeaa kaasuttmet nopeammin kaasua kääntäessä.