Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

450 sherco sammuu? (Ruiskupeli)

18.7.2020 9:41

Juu elikkä tuossa eilis päivänä käytiin pöristelemässä ja oma pyörä sherco 450 2011 sammu sitte kertaheitolla kesken vedätyksen. No tämän jälkeen koitin startata niin ei mitään sain ehkä 4 starttauksen jälkeen käyntiin mutta sammui välittömästi kun antoi kaasua. Pyörä kun oli 5min lepäillyt siinä niin sitten tokeni ja lähti käyntiin ja toimi täysin normaalisti? 20min ajon jälkeen sammui uudestaan kertaheitolla ja taas sama rumba eli ei lähtenyt käyntiin mutta kun annoin 5min seistä niin sitten toimi täydellisesti.
Myöhemmin koitettiin ajaa vikaa ulos mut sama kaava vain toistuu. Elikkä siis pyörä lähtee käyntiin ja ei ole mitään käyntihäiriöitä kiertää hyvin on vetoja jne. Mutta kun ajaa tarpeeksi 10min-30min ja lämpimällä koneella 1min-5min niin ei varoittele vaan sammuu kertaheitolla eikä lähde käyntiin sen jälkeen mutta kun antaa olla sammuksissa sen 5min niin taas toimii hyvin?
Tämä on siis minun ensimmäinen 450 ruisku pyörä joten kokemus ja tietämys näistä on aika nollissa. Pyörässähän onsiis ruisku ja kartan säätö elikkä onko mahdollista että tää vehje osais heittää ittensä/ruiskun jonkun näköiseen vikatilaan kun lämpiää.

Re: 450 sherco sammuu? (Ruiskupeli)

20.7.2020 20:51

Heitän osittain hatusta, ruiskussa vikaa, kun lämpenee niin vika tulee, kun taas jäähtyy, niin alkaa toimii..Myös bensa pumppu pääsee lämpenee, myös puola. Ainakin ruisku husseissa saattaa olla että bensapumppu kykkään, kun lämpenee tarpeeksi, myös voi olla mahdollista että ruiskussa jo anturi rikki, myös lämpötila anturi rikki, mutta tuskin, koska en usko että lämpötila anturi tekee tuollein, että laakista sammuu..Oisko mahdollista päästä lukee vikakoodeja jollain, jos se näyttää tai netistä googlettaa...

Re: 450 sherco sammuu? (Ruiskupeli)

26.7.2020 0:37

Noniin elikkä nyt on polttoainepaineet katottu ja on oikeet. Puola on tarkastettu ja tulppa vaihdettu vika ei ole hävinnyt :roll: