Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Honda Crf 250cc KYSYMYKSIÄ

20.4.2020 11:31

Hei, tuli todella pitkän tauon jälkeen ostettua itselle pyörä ja kyseessä on siis 250cc Crf. Vähän tässä jo olen ruvennut katumaan, että nelarin ostin kun sen tekniikasta en juurikaan mitään ymmärrä.

Mutta kysymyksiin...

1. Keulasta ilmeisesti olisi hyvä päästää ilmat pois joka ajon jälkeen, niin miten se siis käytännössä tapahtuu?
2. Kaasarin säädöistä vähän infoa? Kaasarin pohjasta löytyy ilmeisesti seosruuvi, mutta mistä esim tyhjäkäynti säädetään? Ja miksi on vaijeryyppy, kun ymmärtääkseni kaasarissa on ihan vedettävä nuppiryyppykin?
3. Pyörä ei kylmänä tahdo polkemalla lähteä käymään. Mäkistartilla lähtee todella helposti ja lämpimänä kyllä polkemallakin. Venttiilit olis tarkotus tarkistaa ainakin, kun siihen kykenen mutta mahdollisen säätämisen jätän kyllä todennäkösesti paremmin osaavalle. Mutta onko muita tyypillisiä vikoja mitkä kannattais tarkistaa? Ilmeisesti käynnistysongelmia näissä pyörissä aika paljon on ollut ihmisillä.

Kiitos valmiiksi avuista, jos joku viittii neuvoa. Ja kyseessä siis muistaakseni 05vm pyörä :D

Re: Honda Crf 250cc KYSYMYKSIÄ

20.4.2020 19:03

1=siinä on sellainen ilmaruuvi keulan päälle, sellaiset pienet, ei jousituksen säätö..Pitäisi löytää jos on edes siinä keulassa
2= Jos Honda on vain päättänyt, esim asiakkaat pyytänyt vaijeri ryyppyä tms...
https://thumpertalk.com/forums/topic/485030-2004-crf250-idle-screw/
3=http://www.motot.net/forum/search.php?keywords=Honda+Crf+250cc
Tuolta lukee esim vikoja jne

Re: Honda Crf 250cc KYSYMYKSIÄ

20.4.2020 20:25

Joo, elikkä pumpuissa on säätöjen vieressä ruuvit jotka arvelinkin liittyvän siihen. Avataanko niitä vähän vai pitääkö vetää kokonaan auki? Ja täytyypä tutkiskella kyseisiä linkkejä.