Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Kawasaki KLR 650 pätkii vedossa

18.4.2019 21:45

Heipsan, tosiaan yksinkertaistettuna vika:
Kun ajat ja heität yli 30-40% kaasua niin alkaa pätkimään kierrosrajoittimen omaisesti kuitenkin antaa vauhdin kasvaa ja kierrosten nousta tästä huolimatta, vaikea pukea sanoiksi tässä nyt nopeasti. Myöskin nopeusmittari heittää omaa hubaaloodansa eli 3k+ kierroksilla mittari alkaa heittelehtiä jonkin verran siinä 3-4.5k ja yleisesti pätkiminen alkaa 4500rpm jälkeen. Kaasarin putsasin ja putsari on vaihtunut testimielessä k&n omaan(vika jo ennen tätä likaisella filtterillä ja rikkinäisellä boksilla jonka takia vapaavirtaus suodatin, oli tullut pohjaan reikä filtterin jälkeen). Itse veikkaisin tulppa,cdi yhtälöä, huomenna käyn hakemassa uuden tulpan ja kokeilen että korjaantuuko vai jatkuuko ja niin edespäin. Mutta kiitän vastauksista :)

Re: Kawasaki KLR 650 pätkii vedossa

19.4.2019 20:29

Nyt kyllä hävettää oikein :D tosiaan pätkimisen syy löytyi ja niinkuin epäilinkin niin tulpastahan se vika löytyi, tulpanhattu nimittäin oli löysässä :p