Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Nippa katkesi

25.12.2017 20:59

Eli siis derbin sylinterinkannen päältä katkesi vahingossa semmoinen nippa:( Mitä voisin tehdä asialle? Oon yrittänyt liimata sitä kiinni, mutta se ei oo auttanut! Ajattelin tukkia sen! Onko hyvä idea?
Sinulla ei ole tarvittavia oikeuksia nähdäksesi tämän viestin liitetiedostoja.

Re: Nippa katkesi

25.12.2017 21:36

Iskä ajayyeli liimata sen nipan kemiallisellä metallilla sinne huomenna takaisin! Toivottavasti se sit pysyis siinä:)

Re: Nippa katkesi

26.12.2017 10:43

Se voisi pysyä kemiallisella metalilla, mutta putsatkaa se sitten kunnolla, siis jotain hiekkapaperia jos ei ole mahdollista näyttää metalli "raspia", eli Kuva
Tietysti jos dremeli löytyy, niin sillä vähän putsaa ja jos toi pidä, niin suosittelen ostamaan uuden, kun ei todellakaan maksa paljoa, jos katsoit yhtään noita linkkejä mitä laitoin edelliseen kysely topic:iinSit pieni neuvo...Kun sulla on kyseessä Derbi senda joko 125cc tai mopo, niin suosittelen edelleen käydä kyselee tuolta mopopuolelta tai kevytmoottoripyöräpuolelta ja toiseksi suosittelen lukee noita sun aikaisemmin aloittamisia topic:ija, kun nyt oon tehnyt yhdestä pienestä asiasta 5 eri keskustelua ja yhden muun..Saat ehkä nopeammin apua, kun meet oikeaan paikkaan kysymään ja jos jollekkin muulle on käynyt niin..Niin simppeliä.