Tekniikka, siihen liittyvät ongelmat, huolto, viritys/modaus yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Ei saa bensaa kylmällä koneella.

29.6.2017 8:57

Eli osaako joku viisaampi sano et mikähän on ku ei lähde käyntiin kylmänä? Eli bensaa ei saa kylmänä. Lähtee käyntiin ku laittaa lääkeruiskulla bensaa kaasareihin niin paljon että tulee ylivuotoletkustakin bensaa. Ja sen jälkeen kun on lämpimänä ollut lähtee käyntii iha normaalisti jos ei liian kauan oo ajamatta esim 2 tuntii.

Re: Ei saa bensaa kylmällä koneella.

1.7.2017 20:07

Voisin kuvitella, että on sontaa kaasareissa ja ryyppypiirit tukossa.

Eipä tuossa auta kuin ottaa paketti pöydälle ja putsattava huolellisesti joka kanava esim. tiskiharjan harjaksen ja paineilman kanssa.
HUOM: EI METALLISIA TIKKUJA koska naarmuttavat ja pahimmillaan isontavat kanavia, jolloin seokset saattavat mennä persilleen.

Mikäli jotain seos/säätöruuveja meinaa pyöritellä auki, niin kannattaa ensin ottaa ylös kuinka monta kierrosta ko. ruuvi menee kiinni, jolloin osaa pyörittää ruuvit samaan asemaan
HUOM: EI VOIMAA voi mennä ruuvien kartiot -> taas seokset persiillään

Kaasarinputsaus spray on todettu yllättävän hyväksi apuaineeksi pienten hapettumien kanssa.

Nykybensa tuntuu pitemmällä aikavälillä kuivuvan sellaiseksi liisteriksi, joka tukkii varmasti joka kanavan, ite olen pidemmälle seisonta-ajalle laittanut stabilointiainetta tankkiin viimesellä tankkauksella, niin ei ainakaan kolmeen vuoteen ole tarttenu purkaa. (kop kop)