Mielipiteet, kokemukset, merkki- ja mallikohtaiset jutut yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Rajoitetun muutoskatsastus takaisin täysitehoiseksi.

13.12.2023 9:41

Moro,

Ostin nyt talven aikana iltojen ratoksi projektina Z 750 2004.
Huomasin pärrän tiedoista että papereissa Zeta on 25kw vaikka todellisuus on jotain ihan muuta eli pyörästä on kurit poistettu (kaasukahvan rajoitus).

Tämän homman kanssa keltanokkana kyssäri on kun tuota joutuu lähteä keväällä muutoskatsastamaan että kuinka tarkalla silmällä katsurit yleensä katsovat muutoskatsastuksen yhteydessä pyörää ja minkälainen / minkä hintainen homma tuo yleensä on?

Pyörässä on turhan äänekäs slipari johon ei tunnu db killeriä enää netistä löytyvän plus etuvalo muutettu xenoniksi joten tiukempaa tarkastelua ei pyörä sietäisi eikä noita mielellään lähtisi muuttamaan pelkän katsastuksen ajaksi.

Kaikki ohjeet ja mielipiteet on tervetulleita, paitsi nämä "jätä A2 papereihin" kommentit, en jaksa ajella sakkojen ja vakuutusseurausten pelko perseessä.

kiitoksia jo etupeltoon.

Re: Rajoitetun muutoskatsastus takaisin täysitehoiseksi.

13.12.2023 20:29

Jos rohkeutta riittää niin soita jollekin toiselle konttorille ja kysy vaikuttaako xenonit ja slipari läpipääsyyn. Ehkä joku voi lainata osia katsastuksen ajaksi ja sitten ruuvaamaan omat kiinni?