Mielipiteet, kokemukset, merkki- ja mallikohtaiset jutut yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

pyörä isolle kuskille.

20.7.2013 0:16

Terve.

Elikkäs omistan nyt tuollaisen -99vm 900zx r kawasakin joka on riisuttu jonkinlaiseksi streefigteriksi.... Ongelma on nyt siinä että se on vähän pienenlainen minun kokoiselle(190cm/115kg). Jalat turhan mutkalle joutuvat ja ku kaikki kaverit arvelee että kevarilla ajelee ku niin pieneltä näyttää pyörä :D Ajotyyliini kuuluu sutimis ja keulimis jutut niin seuraavalla pyörällä nekin pitäisi onnistua kohtuuella. Ja seuraava pyöräkin jos ei ole naku/figteri valmiiksii niin sellaiseksi se tulisi modattua. Hayabusa on käynyt mielessä että olisko siitä pyöräksi mulle vaan sen ulkonäkö vakiona ei miellytä kyllä pätkääkään että siinä olisi jo vähän turhan kova projekti kun ajoon se tulisi eikä nyt ihan projektiksi vain. Ja tehoa pitää olla vähintään se 140hv.

Oisko kellään ideoita? :D

Re: pyörä isolle kuskille.

21.7.2013 18:23

Ilmeisesti ei ideoita :D Tietenkihän tuon entisenki pyörän ilmettä saa muutettua... Mistähän sais valmiita takakatteita?

Re: pyörä isolle kuskille.

21.8.2013 10:57

Ootko miettiny ihan valmiita naku pyöriä jotka yleensä ovat pidempiä, leveempiä sekä korkeempia. Istuinasentohan on pystympi jollon jalatkin mahtuu paremmin. Esim suzuki bandit 1200 (helppo turbottaa jos uskaltaa, muuten aika laiska verrattuna nykyiseesi), kawasaki z1000, triumph speed triple r, ducati streetfighter, mv augusta brutale. Siinä nyt joitain esimerkkejä. Kyllä noilla kaikilla nousee keula ja gummipoltto sujuu.