Mielipiteet, kokemukset, merkki- ja mallikohtaiset jutut yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Biltema moottoripyöräosat

25.2.2008 21:37

Uutisosastolla olikin jo keskustelua siitä että Biltema laajensi tänä keväänä myös moottoripyöräosiin. Täällä voitaisi keskustella näistä Biltema-tuotteista puhtaalta pöydältä aloittaen, sillä edellinen meni ehkä hieman sivuraiteelle ja keskustelua Bilteman tuotteista varmasti jatkossakin syntyy...

Onko kenelläkään tietoa Bilteman mp-jarrupaloista, minkä firman valmistamia ja kuinka laadukkaita?

Noi ohjaustangon muhvit voisi kokeeksi ostaa, sillä kevään ja syksyn matka-ajossa kaikki lisälämpö käsille on tervetullutta, kun ei kahvalämmittimetkään ihmeisiin pysty. On ne kyllä kamalan näköiset. :D


Ja laitetaan vielä loppuun linkkkejä, tässä tuoteryhmät jotka itse löysin:

Biltema
MP ajovarusteet
MP varaosat ja tarvikkeet

Ilmoitelkaa kun tuotteita alkaa liikkeiden hyllyistä löytyä, Mäntä jo aiemmin raportoi ettei Tikkurilan Biltemassa ollut tuotteista puoliakaan.

25.2.2008 23:25

kaikki nuo edellä olevissa linkeissä olevat, tuotteet löytyivät tikkurilan biltemasta la 23.2.08 tankin laukkua lukuun ottamatta!

Kiinnitin huomioni halpoihin hintoihin, fatbar tuntui jämäkältä ja hinta todella halpa!

niin ja se tärkein suurimmassa osassa tuotteista EI LUE BILTEMA!!!!! vaan iso B tai vastaavaa!

25.2.2008 23:44

mf-690 kirjoitti:EI LUE BILTEMA!!!!!
:D Toi on kyl hyvä juttu, meinaan ne iskee sitä Biltema trademarkkia kans joka tuotteeseen..

26.2.2008 8:48

oliko sivulaukkuja? perjantai iltana ei ollut vielä kuin puolet hyllyssä, eikä varastossa kun kysyin infosta. Täytyy käydä seuraavalla mpkelillä ostamassa ne sivulaukut sitten pois jos niitä kerran on jo.

26.2.2008 9:12

ei, mutta ei niitä noissa linkeissäkään näkynyt!

26.2.2008 12:23

Taitaa tuote "82-163 Satulalaukut" kuulua samaan kastiin kuin ajolasit (822** Moottoripyöräilijän lasit & Off-road-lasit), eli viime viikolla koteihin jaetussa kuvastossa ne olivat ja haulla löytyvät jo netistäkin, mutta niille ei ole vielä tuotesivua. Sivut päivittyvät varmaan lähiaikoina - mahdollisesti silloin, kun tuotteita on saatavilla.

26.2.2008 13:50

ei minulle ole mitään lehtistä kotiin tullut!

26.2.2008 16:19

Noniin, tuli tehtyä pieni visiitti Lappeenrannan Biltemaan. Mukaan lähti jarrupalat sekä alumiininen crossitanko. Kuvastossa mainostettuja öljynsuodattimia ja Offroad-nosturia ei vielä löytynyt hyllystä, pitää palata keväämmällä noiden takia. Palat makso 10,90 ja tanko 29,90, ei mielestäni pahan hintaiset, mutta laadusta ei vielä tiedä. Parin viikon päästä saa kokemuksia noista jarrupaloista.

27.2.2008 16:15

ainakin tikkurilan biltemassa oli, mutta ne eivät ole mp-hyllyssä, vaan missä autotunkit yms....

28.2.2008 18:55

Tikkurilaan on rantautunut sivulaukkuja iso kasa.
Ostin mokomat(40e) ja sovittelin jawaan. Ei sovi siististi millään, tuossa jawassa kun on pelkääjän kahvat juuri sopivasti tiellä. Lisäksi vilkut ovat sen verran edessä ja ylhäällä, että laukut puskevat kuskin alueelle. Taitaa käydä niin, että tuohon pitää tehdä kiinnitysraudat noille laukuille tai sitten jättää jawa ilman ja tyrkätä suzukiin. Muuten sivulaukut vaikuttavat yllättävän laadukkailta. Vetoketjut ovat ihan tukevan oloiset, kangas tukevaa, mukana tuli sadekelipeitteet ja pahvivahvikkeet laukkujen sisälle. Laukut ovat laajennettavissa vetoketjun vetäisyllä melkein tuplakokoon normaalista, jolloin tuliaisetkin mahtuvat matkaan.

28.2.2008 22:58

Nyt näin itsekin kaikki bilteman mp tavarat, sillä heidän sivuilleen on nyt ilmestynyt Kevät 2008 kuvasto

28.2.2008 23:02

ihan kivalta vaikuttavat hanskat bongasin tuolta.
onko tietoa noiden jarrupalojen valmistajasta tai palojen laadusta?

29.2.2008 12:10

Näyttävät olevan kaikki palat sintrattuja ja kun hieman taas googlailin niin ohjeet oli ettei saa laittaa jos ei ole jo tehtaalta tullut sintratuilla.
http://www.mc-scatter.com/catalog/produ ... ae6c21a265

1.3.2008 14:26

Kävin hakemassa Biltemasta ledivilkut. Ovat metallirunkoiset ja asiallisen oloiset. Osa ledeistä on punaisia ja osa keltaisia, punaiset syttyvät omasta johdostaan ja ne voi siten liittää vaikka jarruvaloon. Kävin myös Stormilla ja siellä myydään täysin samalla rungolla ja samanlaisessa paketissa polttimolla varustettuja vilkkuja. Hinnat LED 29e Biltemassa ja polttimolla 49e Stormilla.

On mukavaa saada hintakilpailua näihin suolaisen hintaisiin moottoripyörätarvikkeisiin, laadusta tinkimättä! Eikä lue edes Biltema. :)

Samalla biltemasta tarttui mukaan hyvän oloinen buffityylinen kaulurisysteemi sekä sarviin liitettävät "jättitumput" kevään ensimmäisille pitkille ajoille.

Vaikutti siltä että Tampereen Biltemassa olisi ollut kaikki uudessa kuvastossa esiintyvät mp-tavarat, mutta tietysti jotain saattoi jäädä huomioimatta kun ei kaikki kiinnostanut ostomielessä.

1.3.2008 14:41

Saa nähä mihin tää elämä menee kun suurin bilitheema aukes Raisioon ja uus työpaikka sitä vastapäätä. Joka päivä täytyy käydä hiplailemas... Se on kyllä plussaa jos ne on jättäny sen ainaisen BILTEMA tekstin edes jostain pois. Ei tarvi uusia tuotteita heti raapia tai maalata.