Mopomiitit, piikkimiitit sekä mopojen ja piikkien yhteismiitit

Alueen säännöt

Miittiä suunniteltaessa olisi hyvä tietää heti ajankohta ja ilmoittaa se viestiketjun otsikossa. Keskustelun aloittajan kannattaa myöhemmin muuttaa otsikko sopivammaksi, mikäli tarkka ajankohta ei ole selvillä alusta alkaen tai mikäli tiedot muuttuvat.

Katso myös Mopomiitti ja Allrightin mopomiitti


  1. Muista käytöstavat! Edustat paitsi itseäsi, myös mopoilijoita yleensä!
  2. Noudata liikennesääntöjä
  3. Älä ohita, kaahaa tai pelleile liikenteessä
  4. Pysy ajoradalla ja muista turvaväli, ole varovainen


Miittejä ei yleensä kannata sopia paria-kolmea viikkoa pidemmälle. Ajo-ohjeet miittipaikalle helpottavat aluetta tuntemattomien paikallepääsyä. Miittikeskustelualue ei ole paikkakunnan mopoilijoiden yleinen löpinäpaikka, vaan keskustelu tulee pitää kokoontumisia koskevana. Foorumin säännöt koskevat tätäkin aluetta. Välttäkää turhaa chattäilyä, kaverin vireistä voi jutella itse miittipaikalla tai irkin/messengerin/yksityisviestien välityksellä.

kesäreissu valko-venäjäle

1.6.2014 11:46

Olis kiva saada prätkäporukka kasaan kivaan seikkailuun, pääasia ottaa rennosti ja positiivisesti ja nauttia matkasta, määränpää ei niin tärkeä :) Ja kaipa sitä voi mopoillakin lähteä mukaan, ajellaan sellasta vauhtia että kaikilla on mukavaa :)

Re: kesäreissu valko-venäjäle

15.6.2014 16:10

Tämä idea Valko-Venäjän turneesta ei kuulosta ollenkaan pahalta.
Olitko villekille ajatellut reissua tälle kesälle?
Omalta kohdalta tämän kesän reissut ovat lyöty lukkoon (Viro-Latvia-Liettua), eli ensi vuonna voisin olla kiinnostunut tästä reissusta!
Viisumin haku ja reissun suunnittelu on mukava tehdä kiireettömästi talvella, jolloin matka tuo jo osan annistaan ajokauden ulkopuolella. :)
Jos lähdet matkaan jo tänä kesänä, niin laita ihmeessä tarinaa matkasta!