Mopomiitit, piikkimiitit sekä mopojen ja piikkien yhteismiitit

Alueen säännöt

Miittiä suunniteltaessa olisi hyvä tietää heti ajankohta ja ilmoittaa se viestiketjun otsikossa. Keskustelun aloittajan kannattaa myöhemmin muuttaa otsikko sopivammaksi, mikäli tarkka ajankohta ei ole selvillä alusta alkaen tai mikäli tiedot muuttuvat.

Katso myös Mopomiitti ja Allrightin mopomiitti


  1. Muista käytöstavat! Edustat paitsi itseäsi, myös mopoilijoita yleensä!
  2. Noudata liikennesääntöjä
  3. Älä ohita, kaahaa tai pelleile liikenteessä
  4. Pysy ajoradalla ja muista turvaväli, ole varovainen


Miittejä ei yleensä kannata sopia paria-kolmea viikkoa pidemmälle. Ajo-ohjeet miittipaikalle helpottavat aluetta tuntemattomien paikallepääsyä. Miittikeskustelualue ei ole paikkakunnan mopoilijoiden yleinen löpinäpaikka, vaan keskustelu tulee pitää kokoontumisia koskevana. Foorumin säännöt koskevat tätäkin aluetta. Välttäkää turhaa chattäilyä, kaverin vireistä voi jutella itse miittipaikalla tai irkin/messengerin/yksityisviestien välityksellä.
Viestiketju on lukittu

Re: Kalajoki 2012

9.4.2012 15:31

Hepe kirjoitti:Tomppade, en noista järjestelyistä niin tiedä ku tasan kerran oon mukana ollu, jos en oo pääsykokeisiin ollu lukemassa ni Kosovossa paimentamassa kähtäviä. Ja sen kerran ku mukana olin ni taisin olla Astran tai Kaarlon järkkäämässä mökissä. Mut jos ny sais päivämäärän lyötyä lukkoon ni vois tota vanhempaa osastoo saada kans messiin, Astra, Kaarlo ja Grin varmaan ny ainaki vois ehkä olla lähössä peesiin.
Kaarlon mökissä oltiin juu, kylmää sen muistan. ja muistan myös miten vitun vaikea sut oli saada aamulla ylös sieltä, oli tainnu olla rankka yö? :D soli vissiin vuon 2007 kun sä olit, koska mä olin sillä pienellä vihreällä kawasialla siellä :)

Re: Kalajoki 2012

9.4.2012 23:53

Mehän oltiin Astran ja muutaman muun kanssa viime vuonakin siellä. Lenkki vedettiin kolmen pyörän letkassa ja oli ihan älyttömän hauskaa. Jouduttiin mm. syöksyvirtaukseen ja sinivalkoisen mondeon takapenkille....

Re: Kalajoki 2012

14.4.2012 23:02

Niiin joo, siellä oltiin ja taas tullaan.

Mun mielestä joku innokas jantteri vois tosiaan ottaa hoitaakseen sellasen messevän promootiokamppanian piikkimiesten keskuudessa, että saadaan taas kunnon kokkarit aikaseksi. Erikseen ei tarvitse ilmoittautua, eli ryhtykää toimeen mikäli jutun omaksenne haluatte. Ihan kuka vaan, oikeasti.

Ei tässä montaa kautta enää mene kun voidaan rypistää 10-vuotisjuhlamiitti kasaan, niin innokkaita puuhamiehiä tarvitaan varmasti.


Ainii, toi syöksyvirtaus oli kyllä kokemus. Arpakuution kokoset jääkimpaleet iskee satasen vauhdista suoraan päin näköä. Bussipysäkillä keskellä ei mitään tulvii sadevesi saappaista sisään. Nämä on koettava!

Re: Kalajoki 2012

15.4.2012 11:11

Voi kyrpä perjantaina yövuoro ja lauantaina vapaa. Pitää toivoa että saan vaihdettua vuoroja jonkun kanssa. :paha:

Re: Kalajoki 2012

18.4.2012 0:09

Tietoa miitistä ei pahemmin ole, mutta kaverin kanssa oltais mielenkiinnolla tulossa mukaan. Jos siis oikeen on kässännyt, niin lähetään ajamaan letkassa (muutamasta kymmenestä sataan henkeen?) vähän pidempää rundia. Illalla sitten leirintäalueelle yötä viettämään 8) ?

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

18.4.2012 14:22

Aikaisemmin kaavana on ollut, että perjantaina klo.18:00 kalajoen abc:lle ja sen jälkeen kukin lähtee majoittumaan, leirintäalueelle pääasiassa. Loppu ilta onkin sitten muiden kans höpisemistä ja mitä aktiviteettia sitä siellä keksiikään. Lauantaina on sitten ollut letka-ajo, joskus iltapäivän aikana. Lenkin pituus on ollut joitain kymmeniä kilometrejä, ei voi tarkkaa muistaa. Lauantai ilta on sitten samanlaista kuin perjantaikin ja sunnuntaina onkin lähdön aika.

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

19.4.2012 18:49

Tai miten ite muistan: Perjantaina illalla ABC:lle, siitä mökeille missä korkit auki. Lauantaina avaruusdarrassa pyörän selkään ja letka-ajoon ja todetaan et Astra on liian pahassa krapulassa ettei saa itteensä liikkeelle. Letka-ajosta takas mestoille ja korkit uudestaan auki, vedetään Konnan kanssa ittensä kantokuntoon paikallisessa yökerhossa. Seuraavana aamuna suhteellisen rekan alle jääny olo ku jätkät yrittää saada ylös punkasta. Kebulle keskustaan ja odotellaan pari tuntia että uskaltaa lähtee himaan ajaan.

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

20.4.2012 22:11

Hephep. Taas on jopo tallissa joten kai sitä ehkä on paikalle vaivauduttava. :roll:

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

20.4.2012 22:29

Joo. Meikäläistä on turha odottaa paikalle, ainakaan pyörän selässä. ja olen tainnut joskus luvata että autolla en kuunaan tule. lekuri päätti että toi risa olkapää leikataan nyt toukokuussa niin ajokausi jää näköjään vähän tyngäksi.

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

22.4.2012 22:27

Mites se on nyt viime vuosina menny ton Top Campingin kans, onko ne pystyny sijoittelemaan miittiläisiä silleen suht. lähekkäisiin mökkeihin? Ainaki ite vinkkasin sinne päin varauksen yhteydes et piikkimiittiasialla ollaan. Kantsii varmaan muittenki mainita siitä..?

..osaavatpahan antaa meille ne kaikista kusisimmat kopit jostain leirintäalueen periferiasta :lol:

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

24.4.2012 5:02

Lieköhän tuota pitäisi taas vuoden tauon jälkeen olla miitissä mukana - jälleen eri pyörällä. Toivottavasti työt vain sallivat moisen reissun. Toissa vuonna porukkaa tuntui olevan kovin vähän - ja kaikki pitivät visusti turpansa kiinni, joten miitistä ei voitu puhua. Ryypättiin sitten keskenämme. Motoristit kun ovat veljiä/siskoja toisilleen, niin avoimuus olisi toivomuslistalla tämän vuoden miitille. Yksi hölösuu hölmö(ja pari savolaista lisäksi) ainakin mieluusti rupattelisi niitä näitä naamaa katsomatta. Joten jos miitissä näkyy hölmönnäköinen kolmikko motoristeja Yamahoilla, niin eikun poskea soittamaan :eek:

Onkos jotain järjestäytynyttä ohjelmaa jo virallisella tasolla saatu aikaan? Tuo hidasajokilpailu olisi kyllä kova sana kaikenmaailman kuminpolttoon ja keulimiseen verrattuna - ainakin näin "veteraanin" silmin.

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

25.4.2012 0:29

Tomppa varmaan voi sitte lähtee Grinille vänkäriks, nakitin sen jo huoltoauton kuskiks. Vähä järkeilin et Grin ottais junan Treelle mistä nappaan sen kyytiin, sotketaan meille ja lähetään siitä ajaan. En sitte tiedä onko muita Ylöjärveläisiä lähössä, mut jos on ni voitas varmaannin lähtee porukassa ajeleen.

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

25.4.2012 17:49

Pikku letka olis varmaan ihan jees, jos nyt saadaan täältäkin päin tarpeeksi porukkaa lähtemään. Täytynee vaan varmistaa kun työt alkaa, että onnistuuko koko reissu edes.

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

25.4.2012 21:13

Toivottavasti saadaan jonkin verran porukkaa paikalle. Vaikka ihan ok meno oli toissa vuotenakin vaikkei porukkaa paljoa ollut. Isoja pyöriä tuntuu olevan enemmän tulossa kuin piikkejä. Ei tunnu piikkikuskeja kiinnostavan enään. :|

Re: Kalajoki 2012 (6.-7. Heinäkuuta)

26.4.2012 11:02

Kyllä täältä helsingin suunnalta on ainakin pari piikkiä tulossa :) Vois olla kyllä ihan hyvä tehä jonkinnäkönen info topici myös tonne pikkipuolen yleiskeskusteluun ku ei sitä välttämättä muuten uskalla tulla mukaan teijän isojen poikien ja tyttöjen leikkeihi ;)
Viestiketju on lukittu