Mopomiitit, piikkimiitit sekä mopojen ja piikkien yhteismiitit

Alueen säännöt

Miittiä suunniteltaessa olisi hyvä tietää heti ajankohta ja ilmoittaa se viestiketjun otsikossa. Keskustelun aloittajan kannattaa myöhemmin muuttaa otsikko sopivammaksi, mikäli tarkka ajankohta ei ole selvillä alusta alkaen tai mikäli tiedot muuttuvat.

Katso myös Mopomiitti ja Allrightin mopomiitti


  1. Muista käytöstavat! Edustat paitsi itseäsi, myös mopoilijoita yleensä!
  2. Noudata liikennesääntöjä
  3. Älä ohita, kaahaa tai pelleile liikenteessä
  4. Pysy ajoradalla ja muista turvaväli, ole varovainen


Miittejä ei yleensä kannata sopia paria-kolmea viikkoa pidemmälle. Ajo-ohjeet miittipaikalle helpottavat aluetta tuntemattomien paikallepääsyä. Miittikeskustelualue ei ole paikkakunnan mopoilijoiden yleinen löpinäpaikka, vaan keskustelu tulee pitää kokoontumisia koskevana. Foorumin säännöt koskevat tätäkin aluetta. Välttäkää turhaa chattäilyä, kaverin vireistä voi jutella itse miittipaikalla tai irkin/messengerin/yksityisviestien välityksellä.
Viestiketju on lukittu

Re: Kalajoki 2012

23.3.2012 20:49

Meikä tulee paikalle jos löytyy vielä tuolloin pyörä :D Olisko se Hep topikki nyt paikallaan, niin sais selvyyden lähtiöistä? ;)

Re: Kalajoki 2012

27.3.2012 12:59

Tjoo voisihan se olla. Pitäisikö ensin äänestää siitä päivästä ja sen jälkeen luoda hep-topicci?
EDIT: Äänestys on laitettu pystyyn.

Re: Kalajoki 2012

28.3.2012 3:02

Lizza kirjoitti:WOHOO KALAJOKI HERE I COME! Josko tänä vuonna muistais jopa sopia työt pois tolta vkonlopulta.
Voisko joku kaveri, jolla ois vähän enemmän auktoriteettia kuin mulla, lyödä lukkoon The Kalajokipäivämäärän? :)


Ooppa sitte Lizza taas rauhallinen :D

Ittee lähinnä kiinnostas et onko täällä joku isompi auktoriteetti järkkäämässä ko. tapahtumaa, siis onko yhteiset mökkivaraukset tjsp vai hoitaako jokanen omat majotuksensa. Ja myöski se et onko sakkia tulossa enemmän ku 10 henkee, pikkuhiljaa pitäs saada sakkia järkättyä mukaan.

Re: Kalajoki 2012

28.3.2012 17:04

Hepe kirjoitti:Ittee lähinnä kiinnostas et onko täällä joku isompi auktoriteetti järkkäämässä ko. tapahtumaa, siis onko yhteiset mökkivaraukset tjsp vai hoitaako jokanen omat majotuksensa. Ja myöski se et onko sakkia tulossa enemmän ku 10 henkee, pikkuhiljaa pitäs saada sakkia järkättyä mukaan.


Eiköhän homma mene kuten aina ennenkin. Eli kaikki hoitaa omat majoituksensa.

Re: Kalajoki 2012

29.3.2012 0:30

Oulun seudun Perseilymiitti liidereineen ottaa mielellään järjestelyvastuun Kalajokimiitille jos se meille suodaan =)

Re: Kalajoki 2012

29.3.2012 8:49

Joo ilmanmuuta joku vois kaikenlaista ohjelmaa kehitellä sinne jos vihtii :)
EDIT: niin ja saatte katsoo reitin jota ajellaan lauantaina.

Re: Kalajoki 2012

29.3.2012 12:14

Topler kirjoitti:Joo ilmanmuuta joku vois kaikenlaista ohjelmaa kehitellä sinne jos vihtii :)
EDIT: niin ja saatte katsoo reitin jota ajellaan lauantaina.
Mites muuten viime vuosina on tuo lauantain lenkki mennyt? Muistelen että viime kerralla kun kävin, olikohan 06 vai 07 lauantaina pöläytti ainakin 2 vai peräti 3 pyörää pihalle lauantaina. Taisi olla 2 pyörää samassa mutkassa ojassa ja joku aprilia kuski joka kyllä tiedosti ennen lenkkiä että etustefat vuotavat öljyä jarrulevylle :P

Re: Kalajoki 2012

29.3.2012 14:30

Ainaki 2010-vuoteen asti(sillon olin viimes) on vissiin ajettu suurinpiirtein sama reitti. Google maps ei anna mun piirtää sitä kartaa, mutta absilta lähettiin kokkolaa kohti ja lähettiin tätä tietä ajamaan ja se kiersi johonki himangan lähettyville.

EDIT: oikeilla jäljillä olin. -_Joonas_- mukaan se menee näin

Re: Kalajoki 2012

29.3.2012 14:46

Juu. Tuosta reitistä en oo 100% varma. -10 vuonna ajettii jossain harhaan ja oltii jossain hiekkatiellä. :lol: Tuon reitinhän vois joku käyä katsomassa, joka lähistöllä asuu ja on miittiin osallistumassa. Onhan tässä miittiin aikaa.

Re: Kalajoki 2012

1.4.2012 15:56

2009 taisi olla viimeinen vuosi kun mä olin mukana. tosiaan ajettiin harhaan, kun me etsittiin uutta leaderia yhteisajolle, ei vaan aina jaksa ajaa keulilla vetämässä porukkaa.

Homma meni siis niin että lyötiin jollekkin randomhäiskälle joka oli jollain en muista millä mopolla liikenteessä kartta käteen että noin vedät lenkin. kartta oli piiretty roiskaläpän pohjapahviin eikä ollut "ihan täysin tarkka ja mittasuhteissa" ja vituksha se meni :D mä muistan suunilleen tuon reitin kans mitä ajellaan, mutta muistaako moni vielä sen alastoman miehen joka juoksenteli siel metsänkeskeltä tielle ihmetellen meitä ja ja jatkoi matkaansa tienyli toiseen metsään. vuosi oli siis 2005 ja tämäkin nähtiin vain siksi että mulla loppu kemeksistä kakku kesken lenkin ja jostain apriliasta valuteltiin bensaa limupulloon että saatiin kämä taas pörisemään!

Ei kai tuolla hepe ole koskaan ollut mitään kunnon järjestäjää, jokainen on aina varannut mökkinsä itse ja ollut hiljaa koko miitistä, homma toimi sillätavalla kaikista parhaiten. eli pidettiin ns. huomaamatonta ja matalaa profiilia :)

tarvitseeko tuonne jonkun järjestelyporukan, siitä en sitten tiedä. parkkipaikkaa me ei saada enään kuitenkaan käyttöön, siitä vuoden 2004 lentokenttäsuorasta nyt puhumattakaan! ABC henkilökunnan kanssa ehkä voisi neuvotella jos sinne takasuoralle voisi lippusiimata jonkun alueen esmes hidasajoakisaa varten? sellainen oli v.2005.

Mitenkäs, haluaako kukaan kerätä nimilistaa lähtijöistä että saisi jonkun kokonaiskuvan että onko sinne kukaan edes tulossa, mä keräsin sitä v.2005-2007. voin mahdollisesti tänävuonnakin moista tehdä, mutta en kyllä lupaa että itse kemuihin olen tulossa, saas ny nähä. Lista oli aikanaan mallia allaoleva, paikkakunnittain aakkosjärjestyksessä.

Etunimi Sukunimi Pyörä Paikkakunta

ps. Kalajokimiitin kuuluu ja pitää olla Heinäkuun toisena viikonloppuna, niin se oli ja niin sen pitääkin olla nyt ja aina. eli periaatteessa 6-8.7:ttä koska edellisviikon sunnuntai on 1.7:ttä :P

Re: Kalajoki 2012

1.4.2012 16:28

Joo eli 6.-7.heinäkuuta it is! Äänestys näköjään muutenki painottunu tohon päivämäärään.
Nimien kerääminen olis toteutettava idea.

Re: Kalajoki 2012

1.4.2012 16:36

Tomppa hei, imussa ollaan jos vanha vielä kerran jaksais perseensä roudata kalajoelle :)

Re: Kalajoki 2012

3.4.2012 10:04

Tomppade tuletuletule! :)

Hmm, hokasin tossa että jos Kalajokimiitti pidetään 6.-7.7., se menee Kontiorallin päälle. Ei kai siinä auta ku skipata Kontioralli ;)

Re: Kalajoki 2012

3.4.2012 23:42

Tomppade, en noista järjestelyistä niin tiedä ku tasan kerran oon mukana ollu, jos en oo pääsykokeisiin ollu lukemassa ni Kosovossa paimentamassa kähtäviä. Ja sen kerran ku mukana olin ni taisin olla Astran tai Kaarlon järkkäämässä mökissä. Mut jos ny sais päivämäärän lyötyä lukkoon ni vois tota vanhempaa osastoo saada kans messiin, Astra, Kaarlo ja Grin varmaan ny ainaki vois ehkä olla lähössä peesiin.

Re: Kalajoki 2012

4.4.2012 20:11

Piikkiaikana ei ehtinyt kertaakaan tulla, mutta jos nyt vähän isompana ja tyhmempänä tulis
Viestiketju on lukittu