Mopomiitit, piikkimiitit sekä mopojen ja piikkien yhteismiitit

Alueen säännöt

Miittiä suunniteltaessa olisi hyvä tietää heti ajankohta ja ilmoittaa se viestiketjun otsikossa. Keskustelun aloittajan kannattaa myöhemmin muuttaa otsikko sopivammaksi, mikäli tarkka ajankohta ei ole selvillä alusta alkaen tai mikäli tiedot muuttuvat.

Katso myös Mopomiitti ja Allrightin mopomiitti


  1. Muista käytöstavat! Edustat paitsi itseäsi, myös mopoilijoita yleensä!
  2. Noudata liikennesääntöjä
  3. Älä ohita, kaahaa tai pelleile liikenteessä
  4. Pysy ajoradalla ja muista turvaväli, ole varovainen


Miittejä ei yleensä kannata sopia paria-kolmea viikkoa pidemmälle. Ajo-ohjeet miittipaikalle helpottavat aluetta tuntemattomien paikallepääsyä. Miittikeskustelualue ei ole paikkakunnan mopoilijoiden yleinen löpinäpaikka, vaan keskustelu tulee pitää kokoontumisia koskevana. Foorumin säännöt koskevat tätäkin aluetta. Välttäkää turhaa chattäilyä, kaverin vireistä voi jutella itse miittipaikalla tai irkin/messengerin/yksityisviestien välityksellä.

Miittisäännöt ja ajo-ohjeet!

26.4.2005 15:57

Smoldari kirjoitti:
Ideahan on aina ollut se, että jumbolla kokoonnutaan ja siitä sit mennään vauhtisuoralle kikkailemaan ja väsäämään jotain.. Jumbon parkkiksella ajetaan mopot parkkiruutuihin ja ollaan nätisti!! Seuraavassa voitaisiin kokoontua suoraan vauhtisuoralle, silloin on jo lämpimämmät ilmat.

Reitti: Jumbo(kokoontuminen, paskanjauhantaa, ei muuta!)-Vauhtisuora(temppuilua ja lisää paskanjauhantaa)--->rusa(sapuskaa ja bensaa)--->pakastamo(temppuilua ja vielä lisää paskanjauhantaa)--->jatkot(?)

Silloin kun siirrytään paikasta toiseen, niin ei saa olla kiire kenelläkään. Kyllä niitä taitoja voi näyttää kohteessakin. Viivakisalla voi todistaa että kyllä se teharibarbi liikahtaa. Ja jos haluaa näyttää että kyllä se peli keulii, niin ei liikenteen seassa!

Miitin tarkoituksena ei ole koskaan ollut se, että ajetaan päättömästi edestakas. Jos ajetaan noiden sääntöjen mukaan, niin ei ne poliisit tule sakottamaan niin hanakasti ku ei niille soiteta. Kuinkakohan moni ihminen soitti poliiseille sen tiksin kävelytie/pyörätie-tempauksen takia?!

SÄÄNNÖT:
1. Ei ohitella
2. Ajetaan ryhmissä, eli siis nopeimmat on yksi, hitaat yksi ja vähän piristetyt on yksi.
3. Ei kiirettä mihinkään
4. Jos poliisit kiinnostuu liikaa, niin vaihdetaan paikkaa.
5. Ei ajeta punaisia päin
6. Ajetaan teitä pitkin, ei pyöräteitä tai vastaavia
7. Tehdään kaikille selväksi mihin ollaan menossa
8. Ajetaan lomittain
9. Ajetaan nopeusrajoitusten mukaan
10. Käytetään vilkkua/käsimerkkiä

http://www.bajahill.net/mpryhmaopas.html Lukekaa nyt jumalauta toi.

Olen puhunut.

26.4.2005 15:59

Tein tästä infon ja pistin lukkoon. Parannusehdotuksia voi laittaa jollekkin modelle YV:llä ja mode voi sitten lisätä/muokata tuota ekaa viestiä...

13.9.2009 19:49

Sitten vielä vanha, mutta toimiva KUVITETTU pikaohje.

http://jepuz.arkku.net/allrightinmiitit/sivut/abc.php

Kuvissa osoitetaan osaa paheksutuista käytösmalleista.

Letka-ajoa koskien bajahillin opas on eittämättä parhaasta päästä.