Lähimmät supermoto radat

28.2.2015 0:31

Olen aloittamassa supermoto harrastusta ja asustelen raumalla niin missäpäin mahtaa olla lähimmät radat ja saako millain ajaa? Vähän oli vanhat noi jotkut keskustelut ni jos sais vähän päivtystä ratatiedoille :D

Re: Lähimmät supermoto radat

28.2.2015 10:15

Tuossa on viimeisin tieto...
http://www.jepuz.arkku.net/supermoto/radat.html

En sitten tiedä mitään paikkakunta ratoja, siis jotain microautoratoja ja yleensä niistäkin joutuu kysymään erikseen jos joku ei tiedä. Noistakin radoista suosittelen kyselemään jos on epävarma tieto

Re: Lähimmät supermoto radat

23.3.2015 20:40

Huonosti on ikävä kyllä tietoa tarjolla.
Parhaiten selvinnee kun otat googlella lähimpien karting-baanojen nettisivujen kautta puhelinnumerot ylös ja soitat suoraan ja kysyt et pääseekö ajaan motoilla.

Turussa kisat järjestettiin HK-areenan parkkipaikalla, joten tuskin sielläkään oikeen ratoja on..Toijalassa on ainakin karting-baana, missä pääsee ajamaan. siitä lähemmäksi en osaa neuvoa..

Re: Lähimmät supermoto radat

14.2.2023 10:26

Do you enjoy playing video games? fireboy and watergirl: The Challenge is a fun and intelligent 2-player game that improves thinking, problem-solving skills, cooperation, and friendship.

Re: Lähimmät supermoto radat

15.9.2023 6:19

Supermoto, the thrilling combination Geometry Dash of motocross and road racing, has been gaining popularity among motorcycle enthusiasts around the world. In this commentary, we will explore the topic of "The Nearest Supermoto Tracks" and discuss the significance of accessible venues for this exciting motorsport.