Moottoripyörä varkaudet.

26.7.2013 10:42

Noniih yön aikana joku valopää oli sitten yrittäny nussia pyörää pyöräkatoksesta.
Oli sitte repässy maskin ihan voimalla irti ja tingentangelit paskaks siitä.. Virtalukko oli nuijittu irti ja palasia oli maassa. Katteet revitty paikoiltaa ja penkin alla johtoja ja akkua tökitty.
Onneks oli fillarissa jarrulevyssä lukko, eivät olleet saaneet sitä irti ja pyörä sentä säily pihassa... vaikka vähän damagee ottiki.

Voi että ku saisi tietää tekijät :x

Noh vakuutusyhtiöö yhteydessä ni korvaavat onneksi vahingot :)

Aamulla piti duunii lähtee viettää viimistä työpäivää ennen 4viikon lomia.. vitun hyvää lomaa vaa :paha:

Onkos muilla vastaavia kokemuksia?

Re: Moottoripyörä varkaudet.

19.8.2013 11:49

Vietiin koko pärrä tallista sen pahemmin jälkiä jättämättä

Re: Moottoripyörä varkaudet.

19.8.2013 19:34

supermoto31 kirjoitti:Vietiin koko pärrä tallista sen pahemmin jälkiä jättämättä

Siis murtauduttu tallin ja sieltä viety, oliko jotain levyjarru lukkoa, ketjua, onko tallista viety jotain muuta....

Re: Moottoripyörä varkaudet.

10.7.2018 12:55

That is a very good comment. I think it would be nice to read it carefully.

Re: Moottoripyörä varkaudet.

19.4.2023 10:47

However, bike theft is unfortunately a common occurrence and can happen to anyone. It's important to take necessary precautions to secure your belongings and report any theft or damage to the appropriate authorities. I hope you have a great vacation! exhibit of sorrows

Re: Moottoripyörä varkaudet.

29.4.2023 5:13

Asensin äskettäin pyörääni GPS:n levyhälyttimen lukon lisäksi. Varkauksia tai vahinkoja ei voi estää, mutta voit aina tehdä siitä vaikeampaa. Levyhälyttimen lukko on hyvä valinta, koska se piippaa kerran, jos sitä kosketetaan vahingossa ja jos 2. yritystä yritetään lyhyen ajan sisällä, siitä kuuluu ärsyttävä ääni. Sillä on huono puoli - tuuli ja liikenne. GPS on vain siltä varalta, että he voivat ylittää ensimmäisen "seinän" ja jos olen matkalla pitkiä aikoja, kuten lomia tai viikonloppua.

Re: Moottoripyörä varkaudet.

19.7.2023 12:07

Theft of bicycles, however, is all too common a problem, and it may happen to anyone. Make sure your valuables are safe and secure, and contact the police if anything is stolen or broken. Have a wonderful time away from work!

Re: Moottoripyörä varkaudet.

21.7.2023 6:23

Are you ready to push your limits and take on the ultimate ball-rolling challenge? roller baller will put your reflexes to the test as you navigate through intricate mazes, avoid obstacles, and collect bonuses along the way. Brace yourself for a thrilling ride that will keep you coming back for more.

Re: Moottoripyörä varkaudet.

6.3.2024 7:03

Voi ei, kuulostaa todella ikävältä kokemukselta! Onneksi vakuutusyhtiö pystyy korvaamaan vahingot ja retro bowl pyörä säilyi edes jotenkuten.