Ajoreitit, ajokokemukset, tapahtumat yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

MP69: Moottoripyörän jarruttaminen ja ohjaaminen

17.6.2019 17:03

Kuva

Tervetuloa perehtymään moottoripyöräilyn saloihin mukavassa hengessä kauniissa Suomen suvessa!

MP69 ja Motoristi Survival järjestävät teemapäivän moottoripyörällä jarruttamisesta ja moottoripyörän ohjaamisesta. Päivän aikana käydään myös läpi hallintalaitteiden käyttöä olennaisissa määrin muiden harjoitteiden ohessa. Opit myös istumaan moottoripyörän selässä siten, että ajaminen rentoutuu ja helpottuu.

Päivän aikana saat ajamiseesi pelivaraa, kehityt jarruttajana, opit hahmottamaan tilantarpeesi liikenteessä, saat neuvoja turvalliseen kaarreajoon ja katse-etumatkaan, ja näet ja koet konkreettisia esimerkkejä nopeuden merkityksestä ja ajotekniikoiden eroista.

Paikkana toimii Nokian Urheiluautoilijoiden rata-alue Nokialla, Pirkanmaalla. Lounas syödään yhteisesti mutta omakustanteisesti Ylöjärven Juustoportilla. Lounaan yhteydessä käydään johdanto ryhmäajoon.

Alle 18-vuotiaat puoleen hintaan!


Ilmoittaudu osoitteessa http://www.bit.ly/mp69jarrutus .


Paikka: Nokian ajoharjoittelurata, Testiradantie 57, Nokia

Osallistumismaksut: Aikuinen 60 e, alle 18v 30 e
Voitte maksaa joko koko maksun kerralla, tai pelkän varausmaksun. Peruutuksen sattuessa varausmaksua ei palauteta. Loppusumma tulee maksaa viimeistään viikkoa ennen tapahtumaa.

Päivämäärä: lauantaina 29.06.2019 klo 09:00 – 16:00

Järjestäjä: MP69 ry
http://www.mp69.fi
Järjestäjän sähköpostiosoite: mp69@mp69.fi

https://www.facebook.com/events/613039439174673/