Ajoreitit, ajokokemukset, tapahtumat yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Tarrasarjan kiinnittäminen

26.2.2012 22:36

Ajattelin tuossa tilailla tarrasarjaa detsoniani varten tälläiseltä sivustolta kuin http://ddgraphics.co.uk/index.php

Ainut ongelma on se, että en löydä paikkaa missä kukaan kiinnittäisi näitä pyörään enkä itse ole valmis sitä tyrimään. Joten tietääkö kukaan teistä mitään paikkaa tässä uudenmaan seudulla jossa jokin tietty liike laittaisi näitä kiinni pientä maksua vastaan ?! (:

Re: Tarrasarjan kiinnittäminen

4.3.2013 5:11

Kotona keittiön pöydällä vaikka kaverin kanssa. Tarvitsee vain puhdistaa pinnat kaikesta mahdollisesta (itse käytin tarjoustalon brake cleaneria ja pyyhin pyyhkeellä) Föönillä lämmität tarroja ennen paikalleen laittoa ja kahdesta nurkasta samaan aikaan laitat kämmenellä painaen ja vedät sitä tarran suojusta pois päin samalla kun tarra kiinnittyy katteeseen. Jos sormet loppuu niin kaveri auttaa!

Ei siihen mitään ammattilaisia tarvitse!
kts kuvani, joku ebay 30dollarin sarja ja hyvin pysyy.

Re: Tarrasarjan kiinnittäminen

4.3.2013 13:29

Tai sit saippuaveden kans laittaa paikallee, helppoo ku saa vähä liikutettuu jos ei osu kohdallee

Re: Tarrasarjan kiinnittäminen

4.3.2013 14:05

Saippuavesi on rokrok. Sumutinpulloon Fairyä ja vettä, suihkaisee sitä katteen päälle, poistaa tarrasta suojapaperin ja laittaa tarran katteen päälle. Asettele tarra kohdalleen ja muovisen/taipuisan lastan kanssa alat vetämään tarraa kiinni keskeltä ulospäin. Kannattaa föönillä vähän lämmitellä niin saa tarran rypyttömäksi, sen jälkeen vuorokausi liimojen kuivumista ja homma on valmis. Älä pese 1-2 viikkoon vahvoilla pesuaineilla, äläkä sohi painepesurilla tarran reunoihin ettei ala repsottamaan.

Re: Tarrasarjan kiinnittäminen

24.3.2013 15:57

Ite tilasin motostyle-mxältä tarrat ja sain tossa viikonloppuna liimattuakin, suosittelen kyllä pitämään katteet kiinni siinä pyörässä niin on huomattavasti helpompaa työskennellä, pöydällä ne muovit kumminkin liikkuu ym.

Ja varmaan riippuu ihan tarroista ja valmistajasta mutta tuolta ainakin annettiin ohjeet ettei missään nimessä mitään saippuaveden kanssa lotraamista vaikka oon kyllä samasta kikasta kuullu alan miehiltä.