Ajoreitit, ajokokemukset, tapahtumat yms.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

26.6.2009 11:45

Itse kyllä morjestelen kaikille paitsi mopo ja skootterikuskeille :) Joskus kyllä olen vahingossa morjestanut mopopoikiakin kun olen vahingossa sekoittanut heidät piikkikuskeihin :lol:

26.6.2009 18:11

Motoristien vanha tapa tervehtiä toisia motoristeja taitaa kohta olla historiaa. Ajan viidettä vuotta mopoa isommalla, mikä on ollut riittävä aika oppia pitämään hanskaa ojossa muille mopomiehille ja -naisille. Viime vuosi meni enskan kanssa poluilla, kun tänä kesäänä kävi taas paluu asfaltille. Vanhaa tottumusta noudattaessa onkin nyt saanut yllättyä siitä, miten vähän lavan nostamiseen enää saa vastakaikua. Harva enää nostaa kättä oma-aloitteisesti, ja vastaamisen kanssa on niin ja näin. Ehkä moottoripyöräily on muuttunut intohimoharrastuksesta muoti-ilmiöksi, eikä tällaiset vanhanaikaset tervehtimiset istu siihen muottiin. Olisko siinä selitys myös näille teepaita-shortsit-sandaalit -ajoasuille, jollaset vaikuttaa myös olevan muotia :lol:
Viimeksi muokannut Osbo päivämäärä 27.6.2009 0:39, muokattu yhteensä 1 kerran

26.6.2009 20:27

Sen nyt on huomannu ku on ajanu kauppaan shortseissa ja t-paita / huppari päällä niin ei nouse räpylä niin usein pystyyn ku ajotakki päällä ajellessa.

26.6.2009 21:02

Osbo kirjoitti:Motoristien vanha tapa tervehtiä toisia motoristeja taitaa kohta olla historiaa. Ajan viidettä vuotta mopoa isommalla, mikä on ollut riittävä aika oppia pitämään hanskaa ojossa muille mopomiehille ja naisille. Viime vuosi meni enskan kanssa poluilla, kun tänä kesäänä kävi taas paluu asfaltille. Vanhaa tottumusta noudattaessa onkin nyt saanut yllättyä siitä, miten vähän lavan nostamiseen enää saa vastakaikua. Harva enää nostaa kättä oma-aloitteisesti, ja vastaamisen kanssa on niin ja näin. Ehkä moottoripyöräily on muuttunut intohimoharrastuksesta muoti-ilmiöksi, eikä tällaiset vanhanaikaset tervehtimiset istu siihen muottiin. Olisko siinä selitys myös näille teepaita-shortsit-sandaalit -ajoasuille, jollaset vaikuttaa myös olevan muotia :lol:

Kyllähän toi teepaita-shortsit ajoasu on varmaan näillä helteillä mukavampi kaupungilla ajellessa kuin täys ajopuku ja täälläpäin kyllä aika moni on nyt viime päivinä ajanu teepaita+shortsit yhdistelmällä ja kyllä hekin morjestavat kun itse morjestaa ekaks. :)

27.6.2009 0:04

Mahtaa olla mukavaa laittaa pyörä nurin sillä t-paita ja shortsit yhdistelmällä. Idioottimaista touhua.

27.6.2009 13:35

Countach kirjoitti:Mahtaa olla mukavaa laittaa pyörä nurin sillä t-paita ja shortsit yhdistelmällä. Idioottimaista touhua.

ihme jeesustelua :roll: Siinä nyt jokainen ottaa ihan itse sen riskin että kaatuessa ei pysykkään osat ``pussissa´´ Ihan oikeesti nahkatakki ja ajosaappaat jne. alkaa olla liikaan näillä keleillä jos vaikka kaupasa käy.

27.6.2009 14:22

Joo voi olla aika raskas, joku täys ajovarustus kaupungissa :) itsekkin käyttelen aina ajohousuja,huppari,kypärä ja hanskat on iha mukava yhistelmä.

27.6.2009 18:55

yzäri_92 kirjoitti:Joo voi olla aika raskas, joku täys ajovarustus kaupungissa :) itsekkin käyttelen aina ajohousuja,huppari,kypärä ja hanskat on iha mukava yhistelmä.

huppari hihat käärittynä on aika kova näillä +27c ilmoilla

27.6.2009 23:52

Yhden ihmisnahan uudelleenasentamisesta aiheutuvat hoitokustannukset on varmaan melkoset, joten tuleehan se kalliiksi. Suositteleen käytettäväksi vaikka tollasta Yokon verkkotakkia. Siinä on paksut panssarit joka paikassa, mutta pinta melkein läpikuultava verkkokangasten yhdistelmä. Ilma virtaa takista läpi jo kävellessä, joten ei tule kuuma. Hanskoiksi käy hyvin vuorettomat tuuletetut nahkikset.

Viileitä ajohousuja ei olekaan meitsillä ollut koskaan jalassa.

28.6.2009 1:12

Countach kirjoitti:Mahtaa olla mukavaa laittaa pyörä nurin sillä t-paita ja shortsit yhdistelmällä. Idioottimaista touhua.


Ei kukaan pakota ajamaan kuin idiootti. Aikamoinen jeesustelu sullaki meneillää...

28.6.2009 1:17

tytn kirjoitti:
Countach kirjoitti:Mahtaa olla mukavaa laittaa pyörä nurin sillä t-paita ja shortsit yhdistelmällä. Idioottimaista touhua.


Ei kukaan pakota ajamaan kuin idiootti. Aikamoinen jeesustelu sullaki meneillää...
Harvoinpa kukaan sitä pyörää tahallaan kippaa. Idioottimaista touhuahan se ajovarusteitta ajelu on, mutta mukavuus menee yleensä edelle.

28.6.2009 2:07

Ajokamat päällä on kyllä huomattavasti mukavampi ajaa kuin tavallisilla kledjuilla, niihin kun tuo ilmavirta käy aika epämukavasti.

Tytn, en ole nyt sillä tuulella että viitsisin sun kaltaiselle puupäälle alkaa selittämään ettet olet liikenteessä aina yksin ja että siellä voi tulla eteen tilanteita joissa ei auta vaikka sinä ole kuinka fiksu ja filmaattinen.
Viimeksi muokannut Rossoneri päivämäärä 28.6.2009 21:25, muokattu yhteensä 1 kerran

28.6.2009 20:27

Kyllähän sitä ajaessa aina miettii onko tässä mitään järkeä ku nahkat päällä ajaa näissä helteissä :D Takkia pikkasen ylhäältä auki ni tuulee sisään.

Kyllähän sitä mielellään menis kans shortseis/T-paita mutta kerran ku on sitä maata maistanut ni pikku lämmin on mahottoman mukava vaihtoehto ;)

Housut lähinna ainoat mistä pihtaan ku meen töihin(lyhyt matka) mut ilman bootseja esim. vaihteiston pelaaminen tuntuu epämukavalta ja kun se ei suju niin hyvin ni kärsii taas ajo. Tottumus kysymys kai tua mut mut...

Anyway, kyllä se käpälä täällä päin suomea vielä nousee suurimmalla osalla vastaan tulevilla, vaatetuksesta riippumatta :) "Or maybe I´m just so handsome"

28.6.2009 22:17

Osbo, voidaan syksyllä ajella vaasassa kylärinkiä vastakkaisiin suuntiin niin voidaan nostaa lapaa toinen toisillemme :D eivaan, itsellänikin on yleensä aina kohtuullisen paljon ajovarustetta päällä, housut eivät ole aina kun tartteisi ostaa kunnon pöksyt, jotkut ajofarkut kenties?

29.6.2009 1:53

Tomppade kirjoitti: jotkut ajofarkut kenties?
Kevlarifarkut ;) serkul semmoset ja näyttää iha normi farkuilta, mut ei sitä ole.
Lähetä vastaus