Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

suzuki gsx 750 f vm 89

30.5.2021 19:19

Sain vihdoinkin haaveeni toteutettua ja hankittua ensimmäisen MP:ni 9 vuoden kortin omistamisen jälkeen. Hintahaarukassa +/- tonni valinnan vara on kovin suppea tai niitä pitää hakea niin kaukaa että ei kannata niin pyöräksi valikoitui nyt sitten Suzuki GSX 750 f vain vuoden nuorempi kuin kuski itse.
Kuva

Joku edellinen omistaja on sen riisunut nakuksi ja suuressa viisauedessan laittanut siihen tommosen leveän fatbar enduro tangon
Kuva

Ensimmäisen projektina minkä pyörälle haluaisin tehdä olisi vaihtaa siihen vähän sporttisempi tanko mutta stormia selatessa valinnan paljous on aika ylivoimainen ja ei oikee tiedä miltä kantilta tätä ongelmaa lähtisi lähestymään. Etenkin kun budjetilla pitäisi selvitä.

Nyt kaipaisis siis vähän vinkkiä minkä muotoista ja kokoista siihen lähtisi haeskelemaan. Clip onit olis kivat mut niiden kiinnittimet vähän turhan kalliita.