Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Bandida

23.4.2019 1:55

Kusiaisten ja tonnarin jälkeen luonnollinen jatkumo oli 1200cc.

Kuva

Kyseessä siis vuosimallin '99 Bandit jota hieman laiteltu kaverin toimesta. Varsin upean luonteinen pyörä, vaikka vähän möhkö tietysti onkin. Meikäläisellä kun meinaa olla joka kesä eri pyörä, niin tämän kohdalla voisi vaikka tehdä poikkeuksen ja pitää kauemminkin.

Yhteistä taivalta starttaa siis nyt toinen kesä. Pyörä tuli kaivettua tallista 16.4. mutta ajamaan päästiin vasta seuraavana päivänä - meinasi olla käyntiinlähdöstä hieman eri mieltä omistajan kanssa. Öljyt ja tulpat myös vaihdettu nyt kauden alussa, laitoin nyt kokeeksi sisään Valvolinen 10W-40:t ja hyvin tuntuisi pelaavan. Tulppia varten tuli myös ostettua kohtuullisen tuuhean hintainen tulppahylsy - viivan alle jäi kovan tinkimisen jälkeen 25 pelimerkkiä.

Alla vielä ostopäivältä ja loppukesästä kuvat.

Kuva

Kuva

Re: Bandida

23.4.2019 15:33

Sehän on varsin näppärä faitteri! Mukava varmasti ajella, kun vääntöä on melkein tyhjäkäynniltä lähtien mukavasti.

Piparkakkujarrulevyt vois sopia hyvin ulkonäköön. Toki jos levyt hyvässä kunnossa, niin ei varmaan kannata ulkonäön takia pelkästään hommata.