Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Yamaha r6 2007 Avk resurrection

22.2.2018 22:19

Eli keskellä koeviikkoa pyrittiin kasaamaan lukumotivaatiota selailemalla huutokaupat.comia, Nettimotoa ja Avk:ta, kun tuli tälläinen legendaarinen R6 millaisesta on pikkupojasta asti haaveillut, muttei koskaan ole ollut intoa käyttää +4k€ moottoripyörään jolla ei loppuviimmeksi näinä suomen "kesinä" ajettaisi kovinkaan paljon. Sen jälkeen piti selailla vahinkoja. No ei käynnistetty, mittarilukema viitteellinen... Mutta ei valvontaehtoja... Kuin tietenkin että kaikki on hyväksyttyä mutta rungolle ei tarvitse tehdä mitään. No loppujenlopuksi tuli niinkova mopokuume, että pakkohan se oli itselleen huutaa ja käydä hakemassa. :lol:
Eli käytännössä kun sain mopon tallille niin siinä ei ollut muuta varsinaista "vikaa" kuin virtalukon piuhat poikki, muutama naarmu ja ettei ollut puoliakaan katteista kun edellinen omistaja oli halunnut tehdä streetfigterin.
Tosiaan mitä pitää tehdä:
Johdot kuntoon Done
Uudet katteet, ruuvit yms Tilattu
e-hyväksytty kilventeline Done
Renkaat Vanhat polettu ja uudet alla
Öljyt+suodatin Odottaa asennusmotivaatioita
Etuhaarukan stefat Done
e-hyväksytty etuvalonumpio Lyödään fighterimaski
Ohessa muutama kuva jossa on jo otettu maskia irti
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Viimeksi muokannut ShoZ päivämäärä 15.5.2018 21:39, muokattu yhteensä 4 kertaa

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

28.2.2018 17:43

Elikkäs suht paljo on tullu tehtyä muttei oo siinä häärätes muistanu ottaa juurikaan kuvia. Kuitenkin sain mopedin käymää (luojan kiitos) vaikka aluks virtalukko tappeli "vähä" vastaan (tyyppivika paljo ajetuis) kunnes tajus mitenkä sen saa väännettyä päälle. No eipä ainakaa tarvi pelätä et kukaa varastais ku ei saa virtojakaa päälle :lol:
Eli oli suhteellisen simppeliä vaikka piuhat oli katkottu melkee virtalukon pohjasta eikä siinä ollu ku noin 3-4cm kaapelia. Sitte vaa uutta bensaa tankkiin... No mitäs ihmettä miksei tää ny toimi vaikka startti yms. pelaa. No lievän tuskailun ja muutaman sulakkeen kattomisen jälkee tuli vastaa et bensapumpun sulake oli menny ja sen jälkeen lähti käymää niinku uus. Tietenki ku oli tilannu akran sliparin nii piti seki heittää kiinni ja kokeilla ja ohessa video ekoista kierrättelyistä, sekä lähes oem näkösistä johoista. :)
https://www.youtube.com/watch?v=O4OSu7m--Sg
Kuva


Eisiinä heti ku oli saanu toimimaan nii pakkoha sitä oli alkaa purkamaan ja putsaamaan et tietääis suunnilleen mitä kaikkee se on syöny vuosien varrella. Tähä mennes ei onneksi oo löytyny muita ku ex. omistajan sähköteippiviritelmiä, sekä ilmanputsari jota ei oo todennäköisesti ikää vaihdettu. No tietääpä ainaki mitä tilaa. :lol:

Kuva
Jos jollain sattuu olemaa tämmöseen menevää oem umpioita nii saa kaupitella, koska meinaa vissii olla hieman kivenalla, mutta muuten tähä onki tulos jo uudet renkaat, orggis kilventeline, katteet, pumppuje huoltoon värkit ja uudet öljyt + rvs öljyje sekaa. Vähä toi rvs on +- fiiliksillä ku siiton kuullu yhtä paljo hyvää ku pahaa, mutta uskosin ettei siitä näipaljo ajetus ainakaa haittaa oo mut jos jollain on siitä enempää tietoo nii saa ihmees sivistää ;)
Viimeksi muokannut ShoZ päivämäärä 1.3.2018 14:45, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Yamaha r6 2007 resurrection

28.2.2018 21:34

Rupiaa tallilta loppumaa tila pikkuhiljaa ja ollaa aikalailla tilantees jossa pitää vaa venailla et Kiinan ja Ruottinpojat saa paketit tänneasti :s

Ja ku en oo koskaa änkkää aikasemmi purkanu ja muutenki piti änkän venttiilin, joka käytännös ahistaa putkee pienillä kierroksilla et menee äänirajotuksista (jos joku ei tienny) nii kattoo ku kone anto vikakoodia siitä. Sitte siinä vähä innostu ja maalasin noi kaikki mustat osat uusiks kun ne sattu olee hieman kulahtaneita :D
Kuva
Viimeksi muokannut ShoZ päivämäärä 15.3.2018 22:05, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

4.3.2018 17:11

Oliko tuo varastettu, vai miksi se AVK:lla oli?


Ainiin. Keskellä koeviikkoa selailu voi tuntua hyvältä, mutta se vähäkin ajatus siitä koulusta ja opiskelusta siirtyy kyllä ihan muualle :lol:

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

9.3.2018 17:07

Oliko tuo varastettu, vai miksi se AVK:lla oli?

Juu siis myytii varastettuna ilma valvontaehtoja nii pitäis säästää jonki verra ku ei tartte runkomittauksia yms ku kysyin paikalliselta konttorilta. Kuitenki runko ja kaikki on suoras eikä tolla olla kaaduttu ku ehkä kertaallee hitaasta vauhista vasemmalle et pitää jossai välis kitata staattori suoja ja vaihtaa jalkatapit ku uudet tuloo nii on ku uus. :D
Ainiin. Keskellä koeviikkoa selailu voi tuntua hyvältä, mutta se vähäkin ajatus siitä koulusta ja opiskelusta siirtyy kyllä ihan muualle :lol:

Joo onha siinä puolensa mut kylläse tekee hyvää välillä haaveilla ihanista kesäpäivistä jolloin saa päästää mutkateitä nii paljo ku sielu sietää... Kunnes iskee se totuus et pitäis kirjottaa kasa esitelmiä, muutama essee ja pihalla 20 astetta pakkasta :|

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

14.3.2018 18:02

Ai että tommonen r6 faitteri on kyllä unelma. Myytkö tuota maskia, vai pidätkö itellä? Jos oot myymässä nii nakkaa yyveetä, sopis mun pc25 räpellykseen ku nyrkki silmään.

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

14.3.2018 22:10

Kyllä näitä vissii joku vielä kattoo vaikkei näitten isompien mopojen projekteja paljo näykkään. Anyway hiihtolomalla ei oo suurempia käyny, mutta pikkuhiljaa oon alkanu lyömää sähköjä takasi kiinni ja irrottellu putkistoa... Joka ei sitte ollukkaa niin helppo operaatio kun ainaki pulttien kunnosta päätellen voisin veikata ettei koko 50k kilometrin aikana putkee oo otettu ikinä irti ja viisaana ihmisenä kiskasin yhen niistä 8 ihanasta pultista poikki ja se pitää yrittää kiskoa migin avustuksella sieltä irti ensviikolla. :x
Kuva
(Epätoivonen yritys 2 pultilla irrottaa mut kierteet vaa meni)
No kuitenki muut lähti parin tunnin wd-40 liottamisen ja jatkovarren kans ja pääsi putkea hinkkaamaan :s
Kuva
Joo o ei vissii pelkällä metalpolishilla pärjää.... :s

Sitte pikkase ketuttaa ku toi katkennu pinnapultti + sen viereinen pultti on nii jämähtäneenä ettei kosaanilla, lukkopihdeillä tai mullakaa järkevällä tavalla saa sitä irti ja lähin miggi on tarpeeks pitkän matkan pääs ettei pääse näi kouluviikkoina silläkää niitä repimään.

No kuiteski suurin osa tilatuista osista on saapunu, että vielä ihmetellää jos jostai löytys purkuosina oem mallin umpiot (Ilmesesti pakollisena e-merkintä mitä ei oo muisku orggis osis) tai sitte tilataa kiinapojilta seki ja pidetää mukana tullu fighterimaski kiinni. Tosiaa tästähä tulee suunnille orggikse näköne ainaki näi alkuu. ;)
Sitten sai kiittää postia kun katteetki tuli peräti kuukaudes ja vieläpä suoraa kotiovelle... Noh oisha sitä voinu lukee toki että noi oli maalaamattomat enneku rupes säästää niis... Noh jossitä enskesä menis iha vaa vähä paremmilla spraymaaleilla maalatuilla ja jossei kortti lähe liia monta kertaa kesä aikaa nii vedetää enstalvena ruiskulla uusiks :D
Kuva

Myytkö tuota maskia, vai pidätkö itellä?

Pidän ainaki siihe asti et saan katsastettua, mut yritän pitää mieles jos löydän sen orggisvalon/ei mee kesää asti ennenku katsastan :D
Viimeksi muokannut ShoZ päivämäärä 15.3.2018 22:06, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

15.3.2018 20:21

Taitaapi kuvat olla yksityisyyden takana kun eivät tänne foorumille näy :D

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

15.3.2018 22:09

jonicc kirjoitti:Taitaapi kuvat olla yksityisyyden takana kun eivät tänne foorumille näy :D

Joo tosiaan noitte ois pitäny olla kyllä iha julkisina mut kiitti infoomisesta ku ei tullu totakaa ajateltua ku näin itte puhelimella ja koneella mut korjasin ne ny tonne motottin galleriaa nii ny pitäis ainaki näkyä :lol:

Re: Yamaha r6 2007 Avk resurrection

15.5.2018 21:53

Kyllä näitä vielä joku vissii lukeeki :lol:
Nojoo eipä siinä pitäis ittee ottaa niskasta kiinni ja hinkata/maalata katteet ja fiksata toi fighterimaski ja viedä leimalle.
Pääsi ekat lenkit ja viivat vetämään jo ku oli pakko saada senverra nippuun et pääsee fiilisteleen ku kerranki SUOMES ON LÄMMINTÄ 8o
Tosiaan nyt on ollut ja tulee varmaan olemaanki vielä jonkinaikaa hiljasta tääläpäin ku on ollu työmailla senverta kiireistä, ettei oo simppelisti kerinny. Uutta talliaki alettiin väsäämään että tulee sievät 60 neliötä puolilämmintä rakennustilaa mopoille ja autolle :D
Vielä on suhteellisen epävarmaa että kilvitänkö pyörää edes tälle kesää, koska on tulossa senverran kiireistä ja pitäisi vielä ajaa korttia ja muuta shaibaa. Kuitenkin jatketaan projektia aina silloin kun kerkiää.

Josnyt kerrottaisiin kuitenkin mitä ollaan oikeesti saatu aikaseksi eikä pelkästään valiteta kuinka 24h vuorokaudessa ole riittävästi.
Putki saatiin näppärästi putsattua ja kiiltämään.... Tai siis ainakin paremmin kuin mitä aikaisemmin (mikä yllätys kun wd40+scotchbrite ei meinannut aluksi poistaa ees paskoja) :lol:
Änkkään lyötiin uudet villat ja saatiin samalla säädettyä putken läppää niin ettei pukkaa enää vikakoodia (tiedä sitten kuinka paljon se vaimentaa kun läppä liiku mihinkään suuntaan näin silmämääräsesti ainakaa :s )
Akku ja suurin osa piuhoista on jo kytketty
Testilenkinkin pääsi heittämään (suljetulla radalla tietenkin)... Joka tosin päättyi siihen että kaikki nesteet sylissä kun ei tyhmä osaa lopettaa kuminjauhamista ajoissa :D