Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

KTM 300 exc 2013 kilvitys ja ehostaminen

2.4.2017 5:50

Moro! selailin tuossa viimeviikolla nettimotoa ja löytyi vähäajettu kohtuu uusi projekti aihio, joten työauto käyntiin ja hakemaan pyörä uudelle omistajalle. Mopo aikuisen enduroharrastelijan käytöstä joten mitään jonnevirityksiä ei tarvinnut ruveta korjailemaan. Hyvällä pidolla ollut ja tuntejakin mittariin ajeltu vaivaiset 172H. Itse olen mopon kolmas omistaja eli katkeamaton omistajahistoria tiedossa luovutuskirjoineen, sekä tyyppikilpi, Ensimmäisen omistajan vakuutusasioiden perään soiteltu eli vakuutustodistus myös siis tulonpäällä. Mopossa valmiiksi vilkut, etuvalo sekä takavalo joten suuremmilta sähkötöiltä vältyttiin.

Kuva

Tarkkaa suunnitelmaa tällä "projektilla" ei ole, mutta jotain on mielessä ja lukkoon lyötyä.
- Supermoto vanteet oransseilla navoilla ja mustilla kehillä, kaupanteko yksistä käynnissä.
- Uusi katesarja (on) ?pimpstarin? tarrasarjalla.
- Oransseja yksityiskohtia.
- siistimpää äänevaimenninta vakion halonmittasen tilalle.
- Pakoputken kiillotus paisarista sekä lämpökäärettä alkukäyrälle
- Takahäkki kiillotettu vaikkei se sieltä juuri näykkään.
- Virtalukon asennus aloitettu.

Niinkin lyhyt lista tuli näin aluksi mutta hommat etenee ja suunnitelmat muuttuu. Tähän mennessä pyörä purettu katteiltaan että saadaan moottorin ja rungon täydellinen puhdistus tehtyä.

Kuva

Jotain hifistely osia on tullut tilattua motokeitaalta kuten Ktm oma musta pieni pehmuste farbar tangolle, supermotolokasuoja, ja oranssit tangonpäädyt.
24MXltä lähti tulemaan tuppeja 3kpl, oranssia bensaletkua ja tankinkorin letku elaksoidulla nupilla :D , ilmansuodattimia tarjouspakkaus sekä uudet takajarrupalat.

Nyt kun odotellaan kaikkia tarvittavia papereita kilvittämiseen niin jännitetään yhdessä sitten veropäätöstä minkälainen lasku sieltä tulee :roll: :D :D Mutta voin tehdä sitten oman postauksen tähän kilvitykseen liittyen kun saan kilvet tuohon omaan mopoon.

Tulevaisuudessa siis tarkoitus tänne päivitellä mitä on tullut tehtyä mopolle ja tarkoitus olisi tehdä kohtuullisen nopeasti mopo valmiiksi kun kevät pian jo pitkällä ;)
Kuvat otettu puhelimella mutta katsotaan jaksetaanko panostaa kuviin enemmän. Seuraavissa postauksissa luultavasti on ennemmän kuvamateriaalia kunhan saadaan oikeasti jotain kunnolla aikaan.

Tähän loppuun kysymys että onko ongelmia laittaa piikkisen kotarin vanteet kolmisatkuun? Onko leveyksillä merkistystä näissä?
PS. saattaa olla sekavaa luettavaa, ensimmäinen topic postaus koskaan mutta näillä mennään. seuraavaan kertaan! :seko:
Viimeksi muokannut Alahuhtasd päivämäärä 2.4.2017 18:27, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: KTM 300 exc 2013 kilvitys ja ehostaminen

2.4.2017 15:24

Piikkisen vanteet menee ongelmitta, molemmissa samat swingit ynnä muut kohdat joten ei ole erikseen piikkisen tai isomman vanteita. 17" smotovanteet. Eteen 3.5" leveä ja taakse 4.5" tai 5" leveä leveämpi parempi ;)

Kuvat ei muuuten näy

Re: KTM 300 exc 2013 kilvitys ja ehostaminen

10.4.2017 20:54

Terve taas! On ollut vähän hiljasia päiviä mopon osalta mutta kirjotellaan kumminkin. Mopon purin katteiltaan täysin ja pesin rungon, moottorin ja katteet voimakkailla liuotinpesuaineilla. Startin otin auki kun oli täysin mykkä, ja parhaat päivänsähän se oli nähnyt mutta näillä näkymillä ei osteta uutta kun tuommosen mopomoottorin potkiikin käyntiin. :D Samalla tutkailin äänenvaimentimen sisälle ja puolet villoista oli näköjään lentänyt taivaantuuliin, uutta siis tilalle. Sähköjä selvittelin ja paikkailin, samalla tuli tehtyä virtalukolle paikka maskin taakse ja kytkettyä. Kartanvaihtokytkin kolvailtua uudelleen käyttökuntoon, kun oli johto päässeet irti. postikin toi paketteja ja jotain osia pääsi paikalleenkin, ilmasuodattimet tuli väärään mopoon joten ne läheteltiin takaisin ja samaan pakettiin tilattiin lisää polttoaineletkuja. Supermotovanteiden kanssa ei ole oikeastaan kaupat edennyt joten mielipiteitä kaivataan laitetaanko vanteet mustilla vai oransseilla kehillä? tarrasarjassa tulee kumminkin olemaan oranssia jonkun verran. Mopo siis tuli kasattua vaikka hommat vielä vähän vaiheessa koska pakko päästä pääsiäiseksi ajelemaan :D mutta jatketaan taas kun osia on tilailtu ja niitä saapunut. Paperihommat ovat vaiheessa, kaikki paperit kumminkin tilattu, ensimmäiseltä omistajalta saapuikin jo vakuutustodistus. yksinpuhelulla mennään mutta jatketaan kuvilla 8)

Kuva

Kuva
Rapaa saikin jo niskaan testiajoilla

Kuva[/

[url=http://aijaa.com/93yOT9]Kuva

Virtalukko ja tangonpehmuste löysi paikkansa

Näillä mennään, kommenttia, ehdotusta ja ideaa saa jättää! Ensikertaan :idea:

Re: KTM 300 exc 2013 kilvitys ja ehostaminen

17.5.2017 22:15

Olisi aika varmaan päivitellä tännekkin kun jotain on saatu aikaseksi. Tilatut osat on löytäneet perille, joten siinä yhteydessä tuli ruuvattua katsastuskuntoon.

[url=http://ai[url=http://aijaa.com/icV2uZ][img]

http://i6.aijaa.com/m/00178/14385990.jpg[/img][/url]jaa.com/7KQ6Ju][img]

http://i6.aijaa.com/m/00353/14385986.jpg[/img][/url]


Hupainen viritys tuo töötti ja patenttina tuli ruuvattua etuvilkut reikänauhalla pumppuihin :lol: nämä siksi koska pyörä ei todellakaan jäänyt tämän näköiseksi kun katsastus suoritettiin. Pyörä siis meni katsastuksesta läpi, ei testannut millään lailla, tsekkas että runkonumero ja tyyppikilpi on ok, toki naureskeli 6KW.n tehoille :lol:

Katsastuksen jälkeen tuli värkättyä "uniikit" peilit, omaan silmään paremmat noin kun kummatkin pakko olla.
Kuva
tästä meni tovi niin tulikin purettua vanhat renkaat pois. Sielä jo näkyykin seuraavat kengät :lol: :lol:

Kuva

Alla

Kuva

Kuva

Tulihan siitä jo näillä eväillä paremman näkönen ;)


Kuva


Vaan eipä tämäkään riitä niin laitettiin Slovakiaan tukku rahaa niin saatiin sieltäkin jotain vastinetta..
Kuva

Kuva

Kuva

Vielä on jotain tekemistä mutta suurimmilta osiltaan alkaa olla valmis, tekemistä olisi vielä ainakin paisarin kiillotus, polttoaine letkut vaihtaa oransseihin, jossain vaiheessa äänenvaimennin johkin sirompaan malliin, vilkkujen kiinnitys, kilventelineen teko ja toki olennaisimpana puuttuu vielä kilvet :D paperihommat ovat valmiit, odotellaan vielä tullin karhukirjettä. :P laitan vielä siis erillisen postauksen kilvittämisestä/paperihommista. Mutta eipä siinä näillä taas mennään ja ensikertaan! :idea: :idea:

Re: KTM 300 exc 2013 kilvitys ja ehostaminen

17.5.2017 22:34

Mistä hommasit virtalukon? Millainen homma oli asentaa?

Komia pyörä ja tarrat sopii hienosti [SMILING FACE WITH SMILING EYES] mistä sivulta tarrat tilattu?

Re: KTM 300 exc 2013 kilvitys ja ehostaminen

18.5.2017 9:50

Virtalukko tuli kiinasta, asennus tappokytkimen väliin eli käytännössä tappokytkin päällä kun virrat offilla. Tarrat tuli slovakiasta motostylemx:ältä, kiitoksia kehuista 8)