Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Benelli TNT 1130R -04 Projektia

13.12.2016 21:21

Elikkäs tälläinen Benelli TNT 1130R 2004 vm. tuli kesällä laitettua. Vaikka aina ollut japsipyöriä niin nyt tuli ensimmäinen italialainen ja ei taida kovin herkästi paluuta olla japseihin, vaikka osat maksaakin maltaita ja ovat kiven alla kyseiseen pyörään.

Kuva

Alkuperäisväritykseltään punainen ja musta/tummanharmaa runko ja nyt talven aikana pyörä purettu osiksi. Kaikki punainen ja tumman harmaa maalataan lamborghinin helmiäis oranssilla uudestaan ja kaikki musta uudelleen mustaksi, samalla vaihtuu tanko ja peilit yms muuta pientä osaa.

Pyörään oli päivitetty jo minulle tullessaan kilpiteline ja vakio äänenvaimentimen tilalle mivv x-cone ''äänenvaimentimet'' ja meteliä piisaa.

Pyörä paljastui joskus kaadetuksi josta johtuen toisessa etuiskarissa oli lysmy liukuputkessa ja pyörässä muutenkin naarmua/kuluma jälkeä siellä täällä. Uusi etuiskari löytyi Wasa motor centeriltä hintaa 350e (oli siis aivan uusi joten todella halpa). ja sitten uudet tiivisteet ja pölysuojat molempiin pumppuihin ja kaikki iskarit huoltoon.

Tarkoitus olisi tehtä pyörä sellaiseksi että se omaa silmää miellyttää ja niin että kehtaa myös pyörää esitellä tarpeen tullen.

Tämä antaa suuntia projektille:

Kuva

Päivittelen tänne aikataulusta riippuen tietoja ja kuvia pyörästä.

Re: Benelli TNT 1130R -04 Projektia

27.9.2017 12:59

Onnittelut hyvästä valinnasta, hieno peli. Miten projekti etenee ensimmäisen ajokauden jälkeen?