Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Pikkubandiitti

21.11.2016 17:19

Töttöröö, pikku banditistani ajattelin kirjoitella jotain. Malliltahan tämä on 600 gsf bandit vm.-99 ja väriltään punainen. Ostin tämän viime kesänä lieventämään mopokuumetta. Ja sillä ajeltiinkin sitten ostokunnossa loppukesä ja nyt ajokauden päätyttyä vähän ajattelin remonteerata. Talven aikana olisi perus konehuollon lisäksi korjailla takakatetta ja muotoilla perästä hieman sirompaa. Mielessä kaikenlaista muutakin kuten leveempää takanakkia ja värin vaihtoa tankkiin, lokariin yms.

Pidemmittä puheitta kuvia osto kunnosta.

Kuva
Kuva

Sitten juhannuksena tuli poliisi ja vei kilvet pois. Syitä monia miksi lähti, mitään ei ollut muutoskatsastettu. No silloin sai lähteä toi maski josta en tykännyt alkuunkaan, samalla viriteltiin erittäin epätyylikäs kilventeline, isot vilkut ym ym..

Tässä siis katsastuksen jälkeistä luukkia josta tarkoitus alkaa muokkaamaan paremman näköistä. Kilven tarkoitus siirtyä suunnilleen samoille paikoille kuin osto hetkellä.

Kuva
Kuva
Kuva

Hieman jo aloiteltu..

Kuva

Ja tottakai A2 rajoitettu :nörtti:

Kuva

21.11.2016 19:27

Bandiitin testailua ja äänimaailmaa

Re: Pikkubandiitti

22.11.2016 21:01

Sirompi slipari kii!

Re: Pikkubandiitti

22.11.2016 21:51

Abelzini kirjoitti:Sirompi slipari kii!


Jotain akrapovicin lyhyttä kopioo siihen oon ebaysta kattellu :D

Re: Pikkubandiitti

22.11.2016 21:58

Tässä ehkä suurin syy korjailla perää.
Kuva
Tänään kävin kuiduttelemassa ja lätkäsin vielä filleriä päälle, viikonloppuna jos kerkeisi hiomaan ja maalailemaan. Muuten viikko kuluu töissä ja uusia osia etsien.

Re: Pikkubandiitti

27.11.2016 20:51

Vähän tossa viikolla tuli pyörää purettua ja suuniteltua. Ainakin valot vaihtuu ja mittari, sekä mietin virtalukon paikan vaihtoa samalla kun sen joutuu uusimaan. Tosin mitään paikkaa ei sille ole vielä keksitty, ideoita? :|

Kuva
Kuva

Re: Pikkubandiitti

29.11.2016 21:54

Eilen tuli asenneltua tuota kosoa ja toimimaankin saatiin jotenkin. Kierrosmittari tuntui hieman vielä menevän omiansa, jos jollain koson mittareista enemmän kokemusta niin saa auttaa. Eli ongelmana kierrosmittari näyttää hieman liian vähän kierroksia, vaikka kokeiltu 2tahtisena ja 4tahtisena ym..(huomaa hukkakipinä 4tahtisissa) Toinen ongelma on vapaavalon kanssa.

Tällä viikolla ei muuta taida enää tapahtua kun mittarille telinettä pitäisi askarrella. Sijoitin veronpalautus rahoja uusiin osiin mm.slipari, maski, vilkut, takavalo ja virtalukko..

Onko motot.netillä enään kävijöitä? Pistäkää ihmeessä kommenttia, mielipidettä ja vaikka jauhakaa pas****. Kovin on tylsää yksikseen jutustella :roll:

Re: Pikkubandiitti

29.11.2016 23:40

Kiinnostava projekti kyllä! Kyllä näitä seuraillaa, veikkaan vaa että suomalaiset joko niin laiskoja tai arkoja vaan etteivät uskalla kommentoida! :D

Re: Pikkubandiitti

16.1.2017 8:29

Mielenkiintoisen näköinen pikku rosvo ja hieman persettä puuduttavan näkönen penkki :D

ps. myypäseppä mulle tuo danmoton jisu vaimennin midpipen kanssa 8)

Re: Pikkubandiitti

11.3.2017 23:07

Eipä oo hirveesti kirjoteltu kun ei ole tapahtunutkaan juuri mitään, noh nyt alkaa kuitenkin lumet sulamaan joten kiire saatta tulla.
Eilen kävin mittarin viimeiset kytkennät tekemässä ja samalla keksin paikan sille.

Ajovaloa hieman sovittelin pyörään myös, ongelma ajovalossa on että en keksinyt kuinka sen kiinnittäisin tuohon. Tällä hetkellä kiinni suoraa rungossa, mutta haluaisin sen pumppuihin kiinni. Mahtuu tosin tuossakin olemaan, mutta kivahan se olisi kun kääntyisi etupyörän kanssa samaa vauhtia.

Johdot vielä on miten sattuu mutta piilotellaan niitä myöhemmin.
Kuva

Kuva

Toivottavasti kaikilla vielä niskat kunnossa, en tajua mitenkä toi kuva kääntyy tänne sitä ladatessa.. :roll:

Re: Pikkubandiitti

21.4.2017 18:25

Vähän hiljasta on ollu täällä foorumilla, mutta laitetaan tänne muutama kuva tän hetkisestä kunnosta.

Kaikki toimii ja pieniä muutoksia tehdään vielä.

Kuva

Kuva

Viimeisen kuvan ideana vain takavalo.

Kuva

Tulipas huonoja kuvia vaikkakin puhelimella on otettu.
Sana vapaa, itselle näitä tehdään mutta risut ja ruusut aina tervetulleita.