Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Husaberg FE450 Supermoto '09

8.10.2016 13:56

Moro vaan kaikille! Vihdoinkin pääsin 1,5 vuoden jälkeen taas kakspyörästen pariin kun hain viikko sitten Oulusta tälläsen Husabergin. Pyörähän on 2009vm ja varustettu 450cc ruiskukoneella. Ajettu noin 3500km / 155h, joista lähes kaikki metsässä ja krossiradalla, joten talveksi kyllä riittää korjailtavaa :lol: Suunnitelmissa on tehdä pyörästä supermoto kaupungissa ja pikkuteillä leikkimiseen 8) En nyt keksi muuta kerrottavaa, mutta tässä pari kuvaa ja video mistä näkee pyörää vähän paremmin eri kulmista ja myös ajopätkää :) Kannattaa myös laittaa kanava tilaukseen ja käydä tsekkaamassa myös edellisiä projekteja ;)

Kuva

Kuva

Viimeksi muokannut juhm97 päivämäärä 1.5.2017 20:17, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Husaberg FE450 '09

8.10.2016 15:23

TÄTÄ ON ODOTETTU :D
Eli varmasti seurataan 8)

Re: Husaberg FE450 '09

16.10.2016 12:21

Nonytnytt! Näistä bergeistä oon aina ollu kiinnostunu joten nyt seuraillaan!

Re: Husaberg FE450 '09

17.10.2016 19:55

Kiitos molemmille mielenkiinnosta! :)

Jonkun verran oon nyt miettinyt, että mitäs sille husalle tekis talvella ja alustava lista + photoshop-suunnitelma pyörästä ois tässä!

-VMX- supermotot (3,5"/5", tubeless, siniset kehät ja mustat navat)
-EBC 320mm etujarrulevy kultasella keskiöllä + adapteri jarrulle
-uudet ketjut ja rattaat, takarattaaksi kulta-musta Supersprox Stealth
-uudenmallin kotarin etuvalo ja supermoto-lokari
-alumiiniset käsisuojat
-eteen alkuperäiset pallovilkut
-underiin kliini kilventeline, alkuperäinen takavalo ja ledivilkut
-Husaberg - kahvakumit
-siniset jarru- ja kytkinkahvat
-bensatankin huohotusventtiili
-alkuperäinen sininen penkki
-valkoiset pumpunsuojat
-valkoinen takakate + alkuperäset tarrat
-Doma Racingin hiilikuitu/teräs äänenvaimennin
-DNA ilmanputsari (paremmin virtaava kuin noi vaahtomuoviset)
-pakoputken kiillotus ja ruman lämpösuojan heitto lähimpään metallinkeräykseen :lol:
-uudet runkosuojat
-takahaarukan, pohjapanssarin ja jalkatappien pulverimaalaus mustaksi

Sellaista olis tarkotus pyörälle tehdä, lisäksi tietty putsaillaan kaikki paikat läpi ja varmaan tsekkaan moottorista venttiilinvälykset samalla. Valmiiksi pyörästä löytyykin jo herkkuja kuten Husabergin Factory t-palat ja Renthal Twin Wall ohjaustanko sekä erillisestä kytkimestä käytettävä flekti. Kaikkea en ihan välttämättä saa tehtyä, riippuu hyvin paljon talven rahatilanteesta. Tästä vielä photoshop suunnitelma 8)

Kuva

Päivittelen lisää sitten kun alkaa ajokausi loppua ja alkaa pyörän purku :) Projektista tulee myös kattavasti videoita mun Youtube-kanavalle.

Re: Husaberg FE450 '09

17.10.2016 21:04

Uh 8)
Mutta kotarin maskin vaihto johonkin toiseen suunnitelmassa..? Olisko mittään :). Joko husan oma tai sitten um husqvarnan maski? ;)

Re: Husaberg FE450 '09

17.10.2016 21:40

Jäi vähän epäselväksi tossa mun päivityksessä mutta kyseessä siis se 2014-2016 mallisten kotarien maski jossa on halogeeni-polttimo vakiona. Omaan silmään sopii mutta pitää vielä miettiä muita vaihtoehtoja ennen kun tilaan mitää.

Re: Husaberg FE450 '09

17.10.2016 22:28

Pidä vaan tuo husan alkuperäinen maski :P

Re: Husaberg FE450 '09

18.10.2016 10:04

Kyyllä alkusuunnitelma ihan hyvältä vaikuttaa! Olisko kuitenki jotain vähän makeempaa tarrasarjaa mahdollista harkita? Muuten tulee niin makeeta kaikki nii se ois sellanen viimenen silaus.

Re: Husaberg FE450 '09

18.10.2016 20:51

Noo pitää katella kun pääsee projektia oikeesti alottamaan, toi on tosiaan vasta alustava suunnitelma :)

Re: Husaberg FE450 '09

18.10.2016 21:39

No sitten ymmärrän jos um maski kyseessä :)
Nuo suunnitelman vakiot husaberg tarrat on kyllä todella hyvät 8), niille kannatusta

Re: Husaberg FE450 '09

3.12.2016 4:02

Nyt on vähitellen aloiteltu projektia ostamalla kaikenlaista osaa valmiiksi. Suurin osa tilattu ebaysta, mm. käsisuojat, tarrat pumpunsuojiin, uudenmalliset WP tarrat keulaan, alakauttaset peilit, bensatankin huohotusventtiili ja ledivilkkunauhat taakse. Lisäksi sain kaverilta alkuperäset pallovilkut eteen :) Siitä en vielä tiedä milloin pääsen kunnolla aloittamaan projektia koska rahapuoli ei ole kovin hyvä, mutta tarkoituksena olisi myydä auto pois ja sijoittaa siitä rahaa tähän. Tammikuussa olen lähdössä inttiin joten autolle ei vähään aikaan ole hirveästi muutenkaan käyttöä niin parempi laittaa nekin rahat tähän 8) Mutta pitemmittä puheitta tässä vähän päivitelty photoshop-suunnitelma ja pari kuvaa ebayn tilauksista. Jotain pientä tuohon olisi kiva keksiä vielä joten ehdotuksia otan mielelläni vastaan :)

Kuva

KuvaKuva

KuvaKuva

Uusia pumpunsuojien tarroja en saanut siististi muokattua tohon suunnitelmaan niin jätin laittamatta, mutta sopii omasta mielestä aika hyvin noiden alkuperäisten tarrojen kanssa :nörtti: Muutama talvikuva husasta vielä tähän loppuun niin on jotain oikeaa katsottavaakin :lol:

Kuva

Kuva

Kuva

Re: Husaberg FE450 '09

15.12.2016 21:23

Lisää osia laitettu taas tilaukseen! Motokeitaalta on tulossa uudet pumpunsuojat ja päädyin nyt sitte myös tilaamaan tuon 15vm kotarin maskin umpioineen sekä valkoisen kotarin supermoto-lokarin. Toisena vaihtoehtona on vielä ostaa 15vm enskalokari ja sahailla siitä vähän sirompi, jos tuo supermoto-lokari ei näytä hyvälle tuon maskin kanssa. Noiden lisäksi Race Prosilta on tulossa alkuperänen sininen penkinpäällinen ja Husaberg-tupit, ja sitten ebaysta heräteostoksena sinielaksoitu jarrupolkimen pääty :D Pyörässähän on tähän asti ollut sigma mittarina kun alkuperäinen mittari on joskus mennyt metässä rikki, mutta Husaberg-foorumin kautta löysin erittäin halvalla käytetyn alkup. mittarin jenkeistä 8) Pyörän purkamista pääsen varmaan aloittelemaan kuun lopulla ja loput osatkin saisi laitettua heti tulemaan jos joku vaan tuon auton ostaisi :roll:

Jos muuten ketään kiinnostaa ostaa pyörän alta noi sinielaksoidut D.I.D enskat jarrulevyineen ja rattaineen nii laittakaa yv ;)

Re: Husaberg FE450 '09

14.1.2017 15:22

Moro taas! Projekti on vähän edennyt siinä muodossa että purkamista olen aloitellut ja tilattuja osia on saapunut postissa perille. Schleenbecker-moto.de nimisestä kaupasta tuli myös tilattua uusi takakate tarroineen sekä rungonsuojat ja ebaysta 42p Supersprox Stealth takaratas, joten enää oikeastaan puuttuu smotot jarrulevyineen ja renkaineen, uudet ketjut, virtalukko ja änkkä + kaikenlaista pientä sälää.

Oon tosiaan intissä tällä hetkellä (KarPr 2.HK), joten hirveästi ei pyörälle ole aikaa. Koitan ehtiä seuraavilla viikonloppuvapailla taas kaverin tallille jatkamaan purkamista ja ehkä laittamaan jo uusia osia kiinni. Kuvia en ole hirveesti jaksanut ottaa projektin etenemisestä, mutta kanavalta löytyy jo pari projektivideota :) Tässä suorat linkit jos kiinnostaa katsoa:

Seuraavaksi varmaan lähtee vielä jenkeistä tilaukseen karttakytkin jolla saa vähän paremmin tehoa irti koneesta sekä siniset jäähdyttimen suojat. Kommenttia olisi myös kiva saada välillä ettei mene pelkäksi yksinpuheluksi! :lol:

Re: Husaberg FE450 '09

14.1.2017 22:58

juhm97 kirjoitti:Oon tosiaan intissä tällä hetkellä (KarPr 2.HK)


Pakolliset aamuja huutelut pakko huudella, sen lisäks vinkkinä että kannattaa mp-lähetiks lähteä, ovat todella hyviä hommia, tosin vierestä kun katseli niin spadejen kanssa ollut mp lähetti sai kylläkin sykkiä kovaa, kun hk:n muut lähetit vetivät lonkkaa. T 1/16 ek mp-lähetti :lol:

Muuten makeeta tulossa, tämmönen ois kyllä kiva, varsinkin sillä isommalla 570 koneella. Muutenkin ovat miellyttävämpiä vissiin kadulla kuin nuo pystysylinteriset smotot :nörtti:

Re: Husaberg FE450 '09

14.1.2017 23:21

Mp-lähettiä juurikin mietin alunperin, mutta nyt ehkä vähän aukki kiinnostaisi... Joka tapauksessa vuoden oon varautunu olemaan siellä, joko C/CE kuskina tai sitten moto-aukissa.

Mitä pyörään tulee niin ei tää 450 onneksi paljoa tehoissa häpeä 570:lle :) Ainakin omiin ajoihin riittänyt mainiosti ja ollut ihan mukava ajaa enskoillakin. Vekaranjärvelle kun ei pitkä matka täältä Kouvolasta ole niin voisi vaikka kesän kulkea sinne Husabergillä kunhan saa smotoa alle 8) (moottoripyörän saa jopa kuulemma kasarmin eteen parkkiin eikä tarvi jättää hiekkakentälle autojen sekaan)