Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

JannePan paluu! Suzuki GSX-R 750W -94 * Suzukawa *

16.6.2013 14:41

Kuva

Morjensta pöytään, meitsi on palannut uusien kujeiden saattelemana!

Saatatte muistaa viime projektin, 771cc Kikkare X:n, joka loppupeleissä ei koskaan valmistunut minun omistuksessani, vaan jatkoi matkaansa Turun suunnille.

Noh, tuli talvi ja tuli intti, tuli kevät ja katukuvaan tuli moottoripyörät..
Hetken pohdiskelun ja etsinnän jälkeen olihan se pyörä taas tuonne talliin saatava!

Ja niin kävi, että Liedosta tarttui mukaan 750W Suzuki, samaa vuosilukua kuin vanha. Vaan 70tkm enemmän mittarissa ja tämä TOIMII :lol:

Kuukauden päivät tuli tuossa kunnossa rullattua kunnes todellisuus iski aivolohkoon ja pyörän todellinen rumuus paljastui.. Asialle piti tehdä jotain.
Ensimmäisenä lähdin metsästämään katteita, jotka lopulta löytyikin lähiseudulta vanhalta tutulta.
Katteiksi valikoitui -10 tai -12 Kawasaki 636:n kuitukatteet mallia
Tämä
tämä ja
tämä!

Katteet kotiin ja seuraavia lomia odottelemaan että pääsisi kunnolla purkamaan pyörää. Noh, siitä se sitten lähti ja pyörä näyttää nykyään

TÄLTÄ noin kahdeksan tunnin ja muutaman taikasanan jälkeen. Katteet purettu, cliparit nostettu t-palan yläpuolelle ja takahäkkiä yritetty irroittaa. Takahäkin pultit viimeisen 19v ollut piukassa, on edelleen..

Seuraavaksi tästä tilasta alkaa takahäkin suunnittelu / teko ja katteiden sovittelu ja kiinnikkeiden ynnä muiden teko.

Tälläistä tällä kertaa, juttua tulee vahvasti ainoastaan viikonloppuisin kun ollaan lomilla, projekti kumminkin yritetään saada ajokuntoon takaisin ennen kauden päätöstä. Talvella maalit ja isommat huollot ja laitot.

Kiitos ja kuulemiin, terv JannePa 8)

sneakpeak!!
Viimeksi muokannut JannePa päivämäärä 27.6.2013 13:28, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Suzuki GSX-R 750W -94 * Kawazuki *

16.6.2013 14:53

Nannaa, viime muistan työn jäljen olleen todella hyvä viime projektissa joten eiköhän tästäkin voi hyvää odottaa :P

Mites, onko alustaan tulossa mitään päivityksiä? Noi etuvanteessa kiinni olevat frisbeet voisi ainakin vaihtaa :seko:

Re: Suzuki GSX-R 750W -94 * Kawazuki *

16.6.2013 15:20

Kassude kirjoitti:Nannaa, viime muistan työn jäljen olleen todella hyvä viime projektissa joten eiköhän tästäkin voi hyvää odottaa :P

Mites, onko alustaan tulossa mitään päivityksiä? Noi etuvanteessa kiinni olevat frisbeet voisi ainakin vaihtaa :seko:


Kiitoskiitos! Tämä projekti on toistaseksi intin päivärahojen varassa, että ainakaan tälle ajokaudelle ei tule alustamuutoksia.

Projektin tän hetkinen päämäärä on saada katteet sommiteltua ja laiteltua talven maalausprojektia varten, epäilen vahvasti että tuun mitenkään muuten kun renkaiden osalta panostamaan alustajuttuihin. Kaudella -14 saatta olla jo muutenkin uudempi kalusto hakusessa.. 8)

PS; muutama fiilistelyfilmi ajoista!


KuvaKuva

Re: Suzuki GSX-R 750W -94 * Kawazuki *

16.6.2013 18:58

seurantaan :) edellistä projuasi en seurannut, mutta tätä tullaan seurailemaan :) toivottavasti inspiraatio ja rahat riittävät, että saat tehtyä omaa silmää miellyttävän pyörän! :)

Re: Suzuki GSX-R 750W -94 * Kawazuki *

23.6.2013 15:39

Kiitoskiitos!

Vielä perjantaille hillutaan täällä kasarmilla, sittempä pääsee taas hyökkäämään pyörän kimppuun! PS Väijy/loma tj5, tj179 :lol:

To Do-listalla ainakin seuraavaa:

- takahäkin irroitus
- Vanteiden irrottelua ja mahdollisesti puhallukseen vientiä
- Yleistä puhdistelua ja mietiskelyä, lähinnä loppukauden värityksestä tai tuleeko siihen mitään muutoksia. Legendaarinen 121 maybe?
- uuden takahäkin suunnittelu ja rakentelu
- etu- ja alakatteen sommittelua ja kiinnikkeiden pähkäilyä
- jarruletkujen irrottelua ja mittailua uusia varten, vaihdellaan teräspunokset
- jarrutsekkiä yleisesti..

Hitto mä en ees jatka tätä listaa enää, tässähän on jo ihan liikaa yhdelle 9pv lomarypeämälle.

Päivitystä taas vkl, näkemisiin!

Re: Suzuki GSX-R 750W -94 * Kawazuki *

23.6.2013 17:15

Olenko ainoa jonka mielestä ysikytluvun puolenvälin seiskapätkä vesikikseri on sellaisenaan maukkaan näköinen peli :eek: . Mutta sen verran aiheeseen, että älä maalaa mastonin ykskaksykkösellä, jos on pakko olla musta niin vedä nyt edes kiiltävällä.

Re: Suzuki GSX-R 750W -94 * Kawazuki *

23.6.2013 18:28

Tomppade kirjoitti:Olenko ainoa jonka mielestä ysikytluvun puolenvälin seiskapätkä vesikikseri on sellaisenaan maukkaan näköinen peli :eek: . Mutta sen verran aiheeseen, että älä maalaa mastonin ykskaksykkösellä, jos on pakko olla musta niin vedä nyt edes kiiltävällä.


Oot varmaankin! :D

Ei vais, onhan se tavallaan hieno, mutta omaan silmään ei kyllä yhtään iske. Enkä tee noille vakiovermeille muuta kun putsaan ja pistän säilöön, vaikkei nuo parhaimmassa mahdollisessa kunnnossa olekkaan.
Ja tällä haavaa maalataan pelkät vanteet ja noi uudet katteet, katteet tulee oleen valkoset ja vanteet vahvasti myös valkoset. Talvella maalaillaan loppupyörä ja maalataan sitte ihan kunnon maaleilla.

Muutenkin talven aikana pyörää laitellaan pikkuhiljaa myyntikuntoon, että saadaan sitte ens kaudeks / kauden loppuun uudempaa kalustoa alle.

Katsotaan, katsotaan.. 8)

Re: JannePan paluu! Suzuki GSX-R 750W -94 * Suzukawa *

1.7.2013 22:57

Terve taas!

Kinkut ohi ja takasin sorvin ääreen. Tallissa odotteli takahäkki irrottamista, ja hetken mietiskelyn jälkeen se LÄHTI. Muutamasta pultista piti kannat porailla pois.
Seuraavaksi vanhalle häkille pitäisi rakentaa korvaaja. Siinä sitä hommaa ja mietiskelyä sitten onkin, kun pitäisi kaikki roikkuvat sähköt ja vermeet piilotella alle.
Uusi kate on kumminkin n 1/3 vanhan koosta..
Tuosta vielä kuva miltä pyörä näyttää tällä hetkellä 8)

Samalla kun siinä häkkiä irroittelin niin ajattelin myös tehdä tuolle Yoshimuran (?) pöntölle jotain. Hirveen pitkä ja ruma ja äänekäs..
Pönttö leikkauspöydälle ja työkalut esille. Hetkisen mähkimisen jälkeen näytti tältä.

Sain myös selvyyden siihen miksi mokoma piti niin kovaa meteliä. Villat tai kaikki se vähäinen mitä siellä vielä jäljellä oli. :roll:

Tästä löydöstä hetkinen eteenpäin niin änkästä olikin jo hävinnyt puolet ja paketti oli päiden tasausta ja uusia popniittejä vaille tämännäköinen. ( Suora on leikkaus kyllä.. :lol: )

Nopea sommittelu paikoilleen ja talli-ilta oli siinä.

Pahoittelen kuvien laatua ja tekstin sekavuutta, kamera jäi jälleen kotiin ja tallin huuruisessa ilmassa vietetty nyt liki koko hereillä oltu aika.
Viikolla varmasti taas lisää tekstiä kera parempien kuvien, siihen asti..!

:seko: Pajatsu
Lähetä vastaus