Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

Honda CBR600F 1995

8.12.2010 0:05

Ahoy!

Viime keväänä neljän vuoden jahkailun jälkeen päätin hankkia pyörän. Nettimoto tuli opiskeltua ulkoa ja kaikki mahdolliset vaihtoehdot välillä 2000-2500 € tulivat punnituksi. Kevari-iästä asti haaveissa oli ollut kuussatku-CBR, ja kaiken vertailun jälkeen se tuntui yhä ainoalta vaihtoehdolta.

Lähiseudulta löytyi siistin oloinen vähän ajettu ysivitonen, jota tyypitin. Etujarru täristi ja rataspaketti oli vaihtokunnossa niin kuin renkaat ja jarrupalatkin. Jalkatappi oli murtunut ja huoltokirja oli hukkunut muutossa. Katteita aikani potkittuani totesin että peli oli ikäisekseen hyvässä kunnossa, ja ostin sen "pois kuleksimasta".

Siitä pääsinkin vanhan ja rakkaan rassausharrastuksen makuun. Vaihdoin rahaa säästellen kaiken tarvittavan uuteen mökärööriä ja tuplakuplaa myöten. Kesän aikana pyörä osottautui matka- ja rata-ajon kestäväksi. Nyt suunnitteilla on jonkunlainen eurotour ens kesälle mentaliteetilla "satulalaukku - teltta - makuupussi". Siihen mennessä täytyy kattoa josko tolle kuraläpälle ja vilkunmöhkäleille keksis jotakin.

Galleriassa pari hätäistä kuvaa kesältä.
Kuva
Kuva

14.12.2010 14:39

Tervetuloa keskuuteemme!

Oikein siisti Cebari! Älä vaan pilaa siistiä ulkonäköä millään...

Minkäs valmistajan rööri tuossa on?
Millä radalla käyt pyörimässä?

15.12.2010 19:56

Kiitos vaan. Toi pönttöhän on Delkevic-merkkinen, Briteistä tilattu. Kannattaa kattoa niitä jos kiinnostaa, hinta ei aiheuta huimausta ja laatu vaikuttaa olevan kohdallaan. Ton kanssa vihdoin muuttuu sekin mikä vakiopöntöllä oli totta, eli että rata-ajon melumittauksissa pyörä on kaikkein hiljaisin. Ja sitä rata-ajoa on tullut ajettua vasta Ahvenistolla, mutta eiköhän ens kesänä se Alastarokin tule kokeiltua.

Ja tohon ulkonäköön vielä. Mitään kommervenkkejä ei oo tarkotus vääntää, koska toi on ostettu ajoa varten. Sai jo ihan tarpeeks pelata kaiken maailman kilpiteline- ja vilkkuongelmien kanssa sillon mopo- ja kevari-iässä. Hyllyssä on kuitenkin sarja ylimääräsiä ledivilkkuja, joten saa nähdä maltanko olla ropaamatta.
Lähetä vastaus