Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

17.1.2010 21:20

Mukava aina seurailla tällaista kovan luokan projektointia 8) Hienoa jälkeä!

18.1.2010 17:29

taigerin kanssa oli jo huikeeta projektointia, näin omasta näkökulmasta ja nyt nostettu vieläkin lisää tasoa!:D

tosi loistavalta näyttää, mut hiukan sai miettiä, miten toi portaaton säätö tulee. Kun vaan onnistuis ni nättiä nättiä:D

22.1.2010 18:08

Mielenkiintoinen idea nuo pienet hydraulisylinterit. Sylintereihin taitaa vain tulla melkoinen alipaine, joka aiheuttanee ongelmia.

25.1.2010 22:47

Kiitokset kommenteista, koitetaan pitää tasoa yllä.

X-Race kirjoitti:Mielenkiintoinen idea nuo pienet hydraulisylinterit. Sylintereihin taitaa vain tulla melkoinen alipaine, joka aiheuttanee ongelmia.

Kuvissa näkyvät sylinterit menivät uusiksi lukuisten suunnitteluvirheidensä myötä, tulossa on paremmin mietityt ja hienommat versiot. Saan ne mahdollisesti valmiiksi ehkä jo tälläviikolla, nyt vaan pitäisi saada renkaat pikaisesti niin pääsisi korkeutta (mataluutta ;) ) mallailemaan!

8.2.2010 20:49

Linkusto edistyy...

Uudet ehkä jopa toimivat sylinterit on sorvailtu ja sovitettu paikoilleen. Kuvassa pyörä on tontissa, tästä syystä linkuston palikat ovat "väärissä" kulmissa ja jousitus tuskin toimii, tämä ei kuitenkaat haittaa koska noin alas pyörä lasketaan pelkästään parkissa. Alas laskettuna pyörä näyttää tältä, ajokorkeudessa puolestaan tältä. Mahdollisesti sopivat pumppu ja moottori ehdokkaat on nyt myös arvottu ensimmäisiksi testi kappaleiksi. Testattu ja pyörii, vielä kun jaksaisi nostaa pyörän :P. Kuten kuvista varmasti huomaa myös renkaat on saapuneet ja koekäytetty päällä että nähtiin tuleva korkeus.

Seuraavaksi olisi tarkoitus tehdä sopivan pienikokoinen takaiskuventtiili ja väliaikainen öljysäiliö, lopullinen versio kun tehdään todennäiköisesti kiinteäksi bensatankin kanssa tilansäästösyistä.
Jostain verstaan perältä pitäisi löytää myös hana, jolla pyörä lasketaan tonttiin.

29.8.2010 21:22

Onkos tää edistyny millään lailla?

30.8.2010 21:09

Sirviö kirjoitti:Onkos tää edistyny millään lailla?

Tässä ollut vähän kaikenlaisia kiireitä ja nyt koulunkin alettua tuskin ainakaan helpottaa...

Suunnittelin koneella jo kuitenkin uudet T-palat valmiiksi ja linkusto on testattu niin pitkälle että tarvitsee enää uuden hanan toimiakseen virheettömästi. Tavoitteena oli saada pyörä ensi kevään näyttelyihin, mutta tällä hetkellä se tuntuu vähän liian utopistiselta :itku:. Kaikki tarpeelliset palikat tosin alkavat löytymään, aikaa vaan pitäisi jostain ostaa lisää...

19.9.2010 23:12

Todella mielenkiintoinen projekti. Onkos edistynyt yhtään?

23.9.2010 20:37

MSJD kirjoitti:Todella mielenkiintoinen projekti. Onkos edistynyt yhtään?

Kiitos :P , kohta pitäisi alkaa tapahtua.

Kesän aikana rikotuista crossipyöristä viimeisen korjaus alkaa olla finaalissa ja enää olisi ninjan talviteloille laitto eli pesu + suojapeite päälle.
Ensiviikon alkupuolella mahdollisesti siis hakemaan alumiinia T-paloihin ja clipareihin niin pääsee lastuja leikkaamaan, etuakseli tuli myös suunniteltua ja sen materiaali enää vähän auki.
Lähetä vastaus