Esittele nykyiset ja entiset yli 125cc pyöräsi täällä! Kokemuksia, kuvia, projektijuttuja tms...

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja yli 125 kuutioisten moottoripyörien esittelemiseen. Mopo- ja kevytmoottoripyöräalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.

Yamaha RD 350 '85

6.11.2005 16:09

Hänellä on monta nimeä, ilmestyskirjan peto, musta surma, lohikäärme...

Eli jälleen uusi häkkyrä löytänyt tiensä hyvään kotiin. Kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa, joten se alkuun.

http://koti.mbnet.fi/kaarlo_/yamaha_003.jpg

Kuvassa pyörä ei ole aivan nykyasussaan, mutta ei juurikaan eroa. Peilit suurin ero. Mopo on kanssa paljon pienemmän näköinen tuossa kuvassa kuin luonnossa. Myöskään maalaus ei oikein pääse pätemään: musta metallinhohto. Parempaa kuvaa kunhan saan ladattua kameran akut. :)

Hurja peli kaiken kaikkiaan. 64 hv, huiput yli 200, 0-100 vähän reilu 4 sekuntiin. Tulispa jo kevät....

6.11.2005 16:28

On aika hurjan kuuloinen peli. Mutta tuo etulamppu toteutus vaikutti aika epäillyttävältä :-)

6.11.2005 16:35

Siinä onki vähän rojektia talven varalle. Parhaimmillaan olis tietysti r1 umpiot, mutta en tiedä mahtuuko ne. Vaihtoehto kakkonen olis sellaset pienet kaasuvalot, niillä kait näkee kans aika hyvin.

6.11.2005 18:22

oot muuten makeen prätkän hankkinu, paljon maksoit ?

6.11.2005 19:13

katsoppas, isompi RD. tämmöistä tuli itsekkin katseltua vähän pitempäänkin. liekkö tuo johtunut sitten siitä kun pikku RD osoittautui niin hyväksi. ihan hienolta näyttää, mutta tuon vehkeen "nykyistäminen" tuolla maskilla ja katteilla ei tehoa minuun, en tykkää. itse laittaisin pyöreän etulampun ja mahdollisesti kromiset tehoputket, katteet luonnollisesti pääsisivät pölyyntymään varastoon. katseleppas huviksesi bikepics.comista kuvia niin siellä on noin tehty ja lopputulos on aikalailla upea.

muuten on hieno peli, toivottavasti toimii ja antaa monet mahtavat kilometrit.

6.11.2005 20:42

tohon tarttis lykätä joku tota etukatetta vuosimalliltaan vastaava pyrstö, ja pakoputki on jotenkin pappismainen, muuten aivan V*tusti hienompi kuin mitä topic antaa ymmärtää.. eli siis persoonallinen ärdee

6.11.2005 21:18

aika makian näköinen pyörä, tosin nuo putket pisti itellä silmään....

6.11.2005 22:15

Jollymotot kun tohon viellä heittäisi... :-P

6.11.2005 22:28

Nam, mutta tee hyvä mies jotain tolle lampulle ja äkkiä! Polttopuiksi äänestäisin. ;>
On muuten toi kate paljon järkevämmän näkönen ku niissä nettimoton kuvissa, liekö johtua siitä päällä ei istu kukaan?
Heti keväällä sitte museotielle kun pahimmat on sulannu pois, tuun sohvalla peesaamaan. ;)

6.11.2005 23:53

Onha siinä yhtä sun toista, itekki mietin että jos vaikka uudemman 6r tai vanhan r6 pepun istuttelis häkille, samalla rapsis takatapit ja muut turhat pois. Ainoo vaan että tuollanen maalaus ei ole ihan halvinta. Toisaalta toi on ihan kivan näkönen omallakin persuksellaan, kuva ei oikein tee oikeutta. Nuo umpiot menee vaihtoon jokatapauksessa, ihan jo turvallisuudenkin vuoksi.

Jollymotorit maksaa tuollaseen siihen 700 pintaan, pistetäänkö hattu kiertämään? Yksi vaihtoehto olis vääntää kuoret kiillotetusta rosterista. Ei vaikuta tehoihin, mutta saadaan ulkonäköä ja turhaa painoa lisää.

Henk. koht. toi R1 kate istuu pyörään hyvin. Se on ja pysyy. Sivu ja alakatteethan siinä on omansa.

7.11.2005 18:47

Lasikuituinen replica-takakate maksaa siinä sadan euron tienoilla. Muovisia risoja voi saaha halvemmalla. Mikä tahansa on nätimpi tuon etumaskin kanssa kuin tuo alkuperäinen.. Tai no, ei nyt ihan. :) Putket voi olla omat, mutta rälläköi vanhan äänenvaimentajan pois ja nostaa loppupillit vähän ylemmäs. Sitten tuon aikuista kisapyörän vaimenninta jostain ullakolta kiinni ja rintintintintin. ^__^

11.11.2005 22:19

Jesh! Toinenkin RD 350. :)
Omani on hieman uudempaa mallia oleva, mutta hyvin pitkälle samahan tuo on. Jos lisää menoa haluat, niin suosittelen ehdottomasti parempien putkien hankkimista, omassani toivat Micronit 7kg painonsäästön ja koko laitteen luonne muuttui vielä alkuperäistäkin mahtavammaksi. Nyt on onneksi "talvi" ja aikaa säätää kaasarit noiden putkien kanssa sopivaksi. Keväällä sitten mennään täpöö. ;)

12.11.2005 0:28

No voe mahoton paekka! Ja vielä samanlainen yvps, ainakin kuvien perusteella. Minulla tuo takapää näyttäis olevan erillainen. Joka tapauksessa onnellinen kaveri. :)

Minä harjoittelin tuolla vanhemmalla ilmajäähy roudilla, joka nykyään on ukon nimissä ja ajossa. Kaksitahdin katkua kaakonkulmalle kunnolla siis.

Kuin paljo maksoit tehoputkista? Itse en ole oikein uskaltanut ruveta panostamaan noihin, kun ei ole mitään tietoa miten pyörä muuttuu. Nostaako tehoaluetta ja kaventaa vai miten se tekee? Tuo 7kg painosta pois kyllä kelpaisi...

btw. noin originellin omistajana, mitä mieltä olet modauksesta tuon yhden kuvan perusteella? Nyt vkl koitan ottaa lisää näpäyksiä, jos on vaan minkäänlaista keliä vahata pyörä.

12.11.2005 18:58

muuten hyvä mutta eihän tuo ole kuin F1 jossa on 'vain' 58hv.
Minun mielestä tuo etulamppumodaus on aika onnistunut, sinuna antaisin sen olla ja keskittyä johonkin muuhun kuten pakoputkiin ja yksityiskohtiin kuten mainitsemiisi peileihin?
PS: jos aijot luopua kyseisestä pelistä ensi vuonna niin voisi olla kysyntää.

T: MänTä

12.11.2005 20:32

Millähän perusteella tuo on f1?

Etulamppumodaus ei ole onnistunut, sillä valoilla ei tee mitään. Maski jää, mutta valotehoa pitäisi saada lisää. Ja peilit ovat jo paikallaan.

En aio luopua ensi vuonna. Ajelen itse. Miksi luopuisin?