Takit, housut, hanskat, kypärät, ulkomailta tilaus... kaikki ajovarusteisiin liittyvä tänne.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

Re: Kypäristä vähän asiaa..

7.4.2015 13:15

Varsinaisesti en mitään merkkiä osaa sanoa, mutta panosta hiljaisuuteen. Sitä oppii nopeasti arvostamaan.

Meikäläisellä on Schubertin C3 - ihan huikea kypärä ja jostain noita sai juuri alennuksesta 300€. Voin koittaa selvittää mikä firma se oli jos jotain kiinnostaa tuo tarjous.

Re: Kypäristä vähän asiaa..

7.4.2015 17:19

Itse myös panostaisin tuohon äänettomyyteen, mutta myös keveyteen.
No onneksi on olemassa hyviä kuulosuojaimia, niin kuin nämähttp://www.duell.fi/Alpine_Moto_Safe_korvatulpat_sis5pr_Myyntiteline
Ei ole kohtaista kokemusta, mutta netissä on aika paljon kehuja noista, itse kyllä ajattelin hommata, kun seuraava kypärä tulee olee kevyt, niin sitä myöten vähän tuo äänieristys kärsii

Re: Kypäristä vähän asiaa..

8.4.2015 13:04

Mulla on juuri nuo, hyvät ovat. Kaks vuotta kestäneet eikä vieläkään olis mikään tarve vaihtaa, mutta olen päättänyt hommata nyt valetut korvatulpat. Kuulosta enää toinen puoli jäljellä, niin täytyy satsata sen suojaamiseen kunnolla. Ja muille tiedoksi, noiden hinta on sitten 20-25€, Husky sattui linkkaamaan tuotteen myyntitelineen kanssa :lol: ;)

http://www.korvatulpat.fi/alpine-motosa ... ulpat.html

Re: Kypäristä vähän asiaa..

8.4.2015 15:22

Kiitos oikaisusta ja tiedosta. Kun seuraavaksi varmaan tuollaista crossikypärää halajan, niin siinä korvasuojat on tärkeät, mutta kyllä haluan vähän nauttia myös pyörän äänestä 8)
Lähetä vastaus