Takit, housut, hanskat, kypärät, ulkomailta tilaus... kaikki ajovarusteisiin liittyvä tänne.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

3.4.2010 12:02

Ei kukaan tietäis THH:n kypärien jälleenmyyjää tai nettikauppaa mistä sais?

thh kypäriä

4.4.2010 19:32

Hyllyssä on muutamia katso www.kolumbus.fi/veikkolaakso

4.4.2010 23:52

Tarvis tietää hiukkasen ajovarustekauppoja Lahden/Tuusulan/Helsingin/Vantaan alueelta.

Käyty jo kattelemassa Bikepoint, Storm, Rikumotor, Tuusmotor.. Ja siis etsiskelen hyvää, alle 350€ krossikypärää soviteltavaksi, jos kalliimmaksi menee budjetti, niin varmaan saksanmailta tilailemaan. Mutta kypärän haluaisin ainakin sovittaa liikkeessä.
Niin ja merkkejäkin saa ehdotella ;)

5.4.2010 2:10

>Tuxxu< kirjoitti:Tarvis tietää hiukkasen ajovarustekauppoja Lahden/Tuusulan/Helsingin/Vantaan alueelta.

Käyty jo kattelemassa Bikepoint, Storm, Rikumotor, Tuusmotor.. Ja siis etsiskelen hyvää, alle 350€ krossikypärää soviteltavaksi, jos kalliimmaksi menee budjetti, niin varmaan saksanmailta tilailemaan. Mutta kypärän haluaisin ainakin sovittaa liikkeessä.
Niin ja merkkejäkin saa ehdotella ;)

Suosittelen Airoh Stelttiä tuolta www.fc-moto.de saa halvalla tuolta ja on laadukas kypärä ;)

5.4.2010 11:27

Mitä eroa on Stelt seniorilla ja Stelt easylla?
Ja Airohia on tullut soviteltua, ja omaan päähän istuu ainakin mainiosti.

5.4.2010 12:04

Henu-89 kirjoitti:
Jöördis kirjoitti:


Itselläni taaskin RSI, de puniet värityksellä eli hylly hintana näyttää olevan peräti 360€ :roll: Itse en ONNEKSI maksanut tuosta kun 80 euroa ja sisälti vielä postit turusta tänne (yksityiseltä, käyttämätön,oli hälle vääräkoko ja ulkomeilta tilannut). Kypärä on kyllä hyvä päähän ja huurtumatonvisiiri toimii loistavasti, ilmanvaihto kohtuullinen, sais olla kyllä parempi.

Ongelmana onkin että visiiri on porrashampaisiin nähden väljä (tai vika kypärän puolella) mutta visiiriä ei käytännössä voi pitää kun kiinni,keskiasennossa tai aivan auki, muuten visiiri hakkaa välystä ees taas ja aiheuttaa pyörääkin kovemman metelin.Lisäksi visiri auki kiihdyttäessä visiiri lämähtää jossain 100-120km/h vauhdeissa kiinni. Kovemmissa nopeuksissa (yli 90km/h) kypärä myös vispaa päätä aikatavalla (en tiedä johtuuko sitten pyöränpleksin aiheuttamista pyörteistä tai jostain. Melu visiiri kiinni vielä mukiin menevä,itsellä ei kyllä ole ongelmana ajon jälkeen korvien sointi että en niin tarkkaan kyllä pysty arvioimaan onko tuo sitten meluisa vai ei.


Piti ihan nostaa tuolta tommonen oma sekava kommentti viime vuodelta. Nyt sain viimeinkin itsestäni aikaiseksi ja kävin hanxilla kokeilemassa uutta visiiriä tuohon kypärään ja siitä ei ollut apua, mutta ostin sitten nuo kypärän puolen saranaosat, kun ei hintaakaan ollut kun 6,50€ sarjalla. Siihen loppui väljät visiiristä :) .

Kunhan tässä ajokausi alkaa niin pääsee kokeilemaan kuinka paljon tuo nyt vaikuttikaan ja pitääkö aivan alkaa kehumaan kypärää.

5.4.2010 13:50

Pitää vielä kysellä pieni vertailu, eli kolmen kypärän koplasta pitäisi valita:

Marushin MR-MX
Airoh Stelt (ei oikein löytynyt sopivan näköstä mallia..)
Fox V3

11.4.2010 12:10

Onko tästä kypärästä mihinkään? Vaikuttaa ihan hyvältä, mutta onko jollain henk. kohtaisia kokemuksia, tai tietääkö tuon merkin laadusta jotakin?

11.4.2010 22:19

Ite hommasin AGV:n K-4 potan tossa talvella ja nyt kun on päässy ajelee, niin hyvähän se on. Tuli vielä tumma visiiri ostettua, eipähän tarte aurinkolaseja ja voi hyvillä mielin kevään tullessa ajella kaupungilla ja antaa silmien vaeltaa 8)

13.4.2010 20:42

Nyt hyviä ehdotuksia umpikypäristä pitäisi ostaa melutasoltaan hiljainen kypärä ja mielellän ei mikään hirveän kallis noin max. 300e ?

14.4.2010 14:01

kävin hakemassa tänään mc-scatterilta tuollaisen agv S4 kuitupotan, vaikuttaisi hinta/laatu suhteeltaan oikein hyvältä potalta. näyttäisi myös saaneen jossain brittiläisessä testissä turvallisuudesta täydet 5 tähteä.
ovh alunperin 279e ja nyt saa tuolta scatterilta 159e. tässä vielä linkki http://www.mc-scatter.com/agv-s4-mattam ... 29596.html

15.4.2010 19:10

Tonz^ kirjoitti:kävin hakemassa tänään mc-scatterilta tuollaisen agv S4 kuitupotan, vaikuttaisi hinta/laatu suhteeltaan oikein hyvältä potalta. näyttäisi myös saaneen jossain brittiläisessä testissä turvallisuudesta täydet 5 tähteä.
ovh alunperin 279e ja nyt saa tuolta scatterilta 159e. tässä vielä linkki http://www.mc-scatter.com/agv-s4-mattam ... 29596.htmltaidampa perua puheeni tästä kypärästä, tai kypärässä ei ole mitään vikaa mutta visiirissä.
visiiri meni huuruun ja yhtäkkiä siihen tuli kaksi ikäänkuin öljyläikkää tai sen värisiä. hinkkaamalla eivät lähde mihinkään tai siitä lähtee sellaista moskaa mukana? :O otin sitten visiirin irti ja katsoin että eihän siihen sisäpuolelle ole jäänyt jotaki suojakalvoa mutta ei ollut. sitten jos tuohon hönkii vähän niin läikkä vaan lähtee leviämään? joki valmistevika ilmeisesti.. saavat kyllä scatterilta antaa tumman visiirin ilmaiseksi vaihdossa tuohon. laitoin galleriaan vielä pari kuvaa tuosta visiiristä

22.4.2010 17:42

Onkohan aika vaihtaa kypärää, kun se tupla-d-lukon neppari ei meinaa enää pysyä kiinni (irtoaa takin kaulukseen osuessaan)? :roll: Kyllähän se kiinni pysyy ilman sitäkin, mutta vähän arveluttaa kun hihnan pää heiluu joka toisella ajokerralla vapaana..

24.4.2010 19:22

Eihän se neppari pidä sitä hihnaa kiinni. Se auttaa vain siihen, ettei hihnan pää lepata tuulessa.

26.4.2010 23:16

Hei !

FC-Motolla nyt paljon hyviä tarjouksia kypärien suhteen :)

Tilasin tälläisen Marushin sieltä, onko kellään foorumilaisella samanlaista tai edes tuota 999 nx sarjaa?
http://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_ ... okita-0001

olisin tilannut AGV STEALTH sarjalaisen mutta M koot olivat loppuneet edullisimmista tarjous kypäristä :|

oli ihan hyvän tuntoinen päässä, mutta onko kellään pahaa sanottavaa tuosta konokita:sta ? Viimeistelty aika hyvin mutta onko varat käytetty vain ulkonäköön eikä käytettävyyteen ?
Lähetä vastaus