Takit, housut, hanskat, kypärät, ulkomailta tilaus... kaikki ajovarusteisiin liittyvä tänne.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

6.4.2008 0:30

Mahtaakohan HJC:n kypäriin saada tuo pinlockia, esim.Allright?

Lätkäkypärässä käytin urheilukaupasta saatavaa ainetta, mutta sekin vaati uuden käsittelyn 3 treenin jälkeen, joka olisi tullut pidemmän päälle kalliiksi.

6.4.2008 0:52

Pinlockia saa yleismallia jonka voi asentaa mihin tahansa visiiriin. Sellainen se minunkin on.

6.4.2008 1:33

*Dumb, Dumb, Dumb*

Kiitos. Vielä kun kerrotte mistä näitä saa niin olen varsin tyytyväinen illan saldoon. Ja miten ne voi olla yleismalleja, eikö noi visiirit ole aika erimuotoisia? Ettei jää jotain reunaa joka sitten huurtuu sen pinlockin ulkopuolelta.

6.4.2008 1:38

No Roofin Boxeriin sitä ei saa kun on niin pyöree (Ja siinä se olis tarpeen). Ei perusvisiirit liene kovin erikoisen erityisiä ole? Kaareva pleksi melkeen kaikissa. Kai niitä oli vissiin jopa useampaa eri kokoakin. Mulla jää pienet reunat näkyviin/huurtumaan, mutta peittää hyvin kyllä, kyse milleistä. Omani ostin Allrightistä. Paikallinen MP tarvikeliikekin myy.

6.4.2008 9:59

Nemo kirjoitti:Mahtaakohan HJC:n kypäriin saada tuo pinlockia, esim.Allright?

Lätkäkypärässä käytin urheilukaupasta saatavaa ainetta, mutta sekin vaati uuden käsittelyn 3 treenin jälkeen, joka olisi tullut pidemmän päälle kalliiksi.


Vetäset lätkäkypärään pinlockin kiinni. :) Onko tuossa yleismallin pinlockissa joku erilainen kiinnitys siihen visiiriin, kuin esim. Araissa? Eli pitääkö visiiriin porata reiät niitä pikku niittejä varten, joihin itse pinlock sitten kiinnitetään, vai onko joku muu systeemi?

6.4.2008 17:33

ite käytän airsoft laseissa huurteenpoiso ainetta, toimii kyllä ihan hyvin. luulis toimivan myös pyöräkypärissä. ite voisin heittää tuohon omaan pottaan pinlockin kiinni, ku sellainen kerran tuli sen mukana.

6.4.2008 19:31

/Wille/ kirjoitti:pitääkö visiiriin porata reiät niitä pikku niittejä varten, joihin itse pinlock sitten kiinnitetään, vai onko joku muu systeemi?

Pitää porata reijät.

7.4.2008 18:59

En nyt tiiä, että onko oikea alue tai threadi, mutta olis pieni kysymys: Mites te, joilla on silmälasit, olette ratkaisseet ainakin itseäni vaivaavan ongelma, eli että kun visiirin laittaa kiinni -> silmälasit huurtuvat?

7.4.2008 20:50

Piilolinssit.

7.4.2008 20:58

mulla ei kyllä ole rillit huurtunu koskaan, mutta linssit ei mitkään kekkosmalliset olekaan. Mutta piilarithan on oikein hyvä keksintö. Vaikka kertalinssit. Niitä mäki joskus pidän, lähinnä aurinkolaseja varten.

7.4.2008 21:18

Silmälaseista huuru pysyy aika hyvin pois, kun voitelee linssit fairyllä tai muulla tiskausaineella ja hankaa kirkkaiksi. Missään tapauksessa ainetta ei saa huuhtoa tai kostuttaa, vaan esim. wc-paperilla hieromalla kiillottaa.

Pitää huurun pois todella tehokkaasti, joskin vaatii uusintakäsittelyä silloin tällöin.

Vielä parempana vaihtoehtona voin suositella laserin alle menemistä... :)

7.4.2008 23:43

Eivätpä ole lasit huurtuneet juuri koskaan, vaikken mitään käsittelyjä ole tehnytkään (paidan helmalla tulee rillit puhdistettua). Kypärä HJC ZF-8. Ainoastaan kerran tapahtui voimakasta huurtumista (en muista huurtuivatko rillit vai visiiri vai molemmat): oli kostea ilta ja olin laittanut kypärään hengitysilmanohjaimen - mokoma ohjain puhalsi uloshengitysilman ylöspäin ja aiheutti huurtumisen. Otin ilmanohjaimen pois ja sittemmin en sitä käyttänyt - vaikka vekottimen tarkoituksena olisi nimenomaan estää huurtumista.

13.4.2008 11:46

Onko joitakin erikois liikkeitä jotka korjaisivat kypärästä naarmut pois? Ja paljon kyseisestä työstä veloittavat.?
Naarmuja ei ole todellakaan paljoa mutta nekin pitäisi saada pois..

13.4.2008 14:45

HJC AC-X2E Chrome Shifter <----- pistäkää toi www.fc-moto.com :in hakuun niin mitäs sanoisitte tollasesta kypärästä.

Ulkomailta kypärä

18.5.2008 22:51

Onko kukaan tilannu tuolta ja onko luotettava sivu? minkä moiset postimaksut ja kauan tulee perille? http://www.extremesupply.com/m2rhelmets ... ml#carnage

Voiko joku antaa linkkiä jossa on halpoja kypäriä ja itse tilannut tai tietää että sieltä tulee halvalla.
Lähetä vastaus