Takit, housut, hanskat, kypärät, ulkomailta tilaus... kaikki ajovarusteisiin liittyvä tänne.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

Radiopuhelimet

17.7.2013 0:04

Tarvitsisi kehittää kypäräpuhelimet jostakin. Ei kiinnostaisi maksaa kolmatta sataa euroa valmiista setistä. Tavalliseen tapaani tykkään mennä halvimman kautta ja kiroilla sitten.
Perus radiopuhelimia ääniohjauksella ja kuulokemikkiliitännällä näyttää saavan pitkälti alle 50e. Mikähän estäisi ostaa radiosetti ja kaksi HF-kuuloketta? Äkkiseltään mieleen tulee että mahtaako lähetys alkaa jo pörinästä kun kääntää kahvaa? Kellään kokemuksia aiheesta?

Re: Radiopuhelimet

22.7.2013 21:43

Itsellä käytössä radiopuhelimet ja niihin headsetit. Toimii hyvin alle 80 km/h nopeuksissa. Siitä yli ei lähetys tule perille. Halvalla ei saa hyvää... Mutta silti en laittaisi tuon enempää rahaa noihin kiinni kun ovat vain pidemmillä reissuilla käytössä.

Re: Radiopuhelimet

24.3.2015 14:50

Quntyna kirjoitti:We can not stop it in there.

I agrees. Itellä kans lälläri, kun yllättävän moni tuommoisen yleismallin vehkeen omistaa eikä opiskelijalla ole kamalasti fyrkkaa pistää kypäräpuhelinsysteemeihin. Vielä kun löytäis siihen esimerkiksi kurkkumikin ja kunnolliset kuulokkeet, niin olis kaikki kohdallaan pitkiä reissuja varten.

Re: Radiopuhelimet

22.7.2016 11:34

Mistäköhän mahtaa löytää noita edukkaita n.100 e kypäräpuhelimia, alkaa mennä jo hermoo ku koittaa karjua toiselle kurrkusuorana ajonaikana, eikä sittenkää mitää tietoo mitä se puhuu...

Re: Radiopuhelimet

14.8.2016 11:40

Moi

On tässä ollut tarkoitus ostaa muutaman ajo kaverin kanssa kypäräpuhelimet. Suosituksia tässä vailla. Helppo käyttösiä ja missä mallissa löytys esim puheeseen aktivoituva mikki...
Lähetä vastaus