Takit, housut, hanskat, kypärät, ulkomailta tilaus... kaikki ajovarusteisiin liittyvä tänne.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

Huurteenesto aine hakusessa, vaiko kalvo?

7.3.2013 3:32

Pienen searchin jälkeen en saanut vakuuttavia tuloksia, eli käyttäjäkokemuksia miten estää huurut ajolaseihin. Ostin jotkut merkkiä chingchongchung jaaaa löytyy mm: no scratch, no fog yms ''sertifikatit'', mutta mitä kävikään.. Pakkasta kaks ja valoissa hönkii niin laseilla ei tee mitään, kun menee huuruun.

Kaupoissahan myydään erillisä kalvoja laseihin?
Entä sprayt? Auttavatko nämä mitään?

Kiitos jo tuleville vastaajille! :)

Re: Huurteenesto aine hakusessa, vaiko kalvo?

7.3.2013 21:54

Ite oon käyttänyt ihan silmälasien puhdistukseen käytettävää sprayta, estää siis jonkin verran huurtumista samalla kun linssi puhistuu. Visiirikypäriin on ainakin saatavilla noita "pinlockeja", mutta crossipottiin samanlaisia ei ilmeisesti saa ellei leikkele jostain huurtumiskalvosta.

Perinteinen kikkahan on laittaa muutama tippa fairya suihkupulloon, sekottaa veden kanssa ja suihkuttaa laseille sitä ja pyyhkiä lopuksi kankaalla pois. Partavettä voi myös laittaa joukkoon. ;)

Re: Huurteenesto aine hakusessa, vaiko kalvo?

9.3.2013 22:18

Ei mitää partavesiä sentäs uskalla kokeilla :D
Vissiin pittee marssia silmälasi kauppaan. Kiitos vastauksestasi!

Jos jollain on käyttökokemuksia niin kertokaa!

Re: Huurteenesto aine hakusessa, vaiko kalvo?

9.3.2013 23:03

Ite antaisin vinkin, että valoissa hengität nenän kautta. Ei siihen oikeen mitkään huurteenestokamat auta. Sunkin ajot vissiin katuräppäilyä, enskassa en oo vielä keksinyt miten estäisi huurtumisen muuten kuin ottamalla lasit heti lipan kärkeen kun pysähtyy. Vastaavasti lasit takas vasta liikkeelle lähdön jälkeen.

Re: Huurteenesto aine hakusessa, vaiko kalvo?

10.3.2013 14:26

Osta paremmat ajolasit...
Lähetä vastaus