Takit, housut, hanskat, kypärät, ulkomailta tilaus... kaikki ajovarusteisiin liittyvä tänne.

Alueen säännöt

Tämä alue on tarkoitettu vain moottoripyöräilijöille ja moottoripyöristä keskustelemiseen. Mopoalueet ovat foorumin etusivun listassa alempana.
Lähetä vastaus

ajohanskat

19.8.2004 20:27

Eli ois semmonen kyssäri, että: Mitkä olis hyvät, lämpimät ajohanskat , joilla ei näpit palele kun asteita on 0-10 celciusta?

27.9.2004 23:08

Itse olen käyttänyt ihan tavallisia nahkahanskoja joissa on vuori, mulla ainakaan ei kädet hikoa ja voi käyttää kovemillakin pakkasilla ihan normaaalikäytössä. Löytyy joka citymarketista ja prismasta.

28.9.2004 14:28

hermo89 kirjoitti:Itse olen käyttänyt ihan tavallisia nahkahanskoja joissa on vuori, mulla ainakaan ei kädet hikoa ja voi käyttää kovemillakin pakkasilla ihan normaaalikäytössä. Löytyy joka citymarketista ja prismasta.


No jos nopeudet on luokkaa 50km/h niin siihen ei varmasti tarvi ton kummempia hanskoja... Mutta jos on nopeutta enemmän ni kummasti alkaa kunnon hanskoilla tekemään jotain. Varren pitää olla pitkä tai muuten on ranteet kipeet... Muutenki vedenkestävät hanskat on ihan hyvä olla näillä syyskeleillä.

Valitettavasti mä en osaa kyllä mitään suositella kun ei oo mitään kunnon syyshanskaa. Ajelen Mp-asun hanskoilla (en nyt muista mallia, niissä on sellanen ilmastointivetoketjusysteemi) ja ne on tähän asti riittänyt. Kesäkelin hanskoihin kun laittaa jotkut ohuet sormikkaat alle niin hyvä tulee. Näillä eväillä oon aikasemmin pärjänny. Nahkoilla ei paljon tuu enää ajettua, niissä ei tosin olekkaan mitään vuorta (sp-2)

28.9.2004 17:34

jos aikoo enemmänkin ajaa näin syksyllä niin eikö olisi järkevää laittaa kahva lämppärit? Itse kun kävin ajelemassa jonkinaikaa sitten Honda VFR800:lla jossa oli kahvalämppärit, niin eipä tarvinu kylmästä välittää käsien suhteen vaikka vauhtiakin oli välillä aika reilusti... lämpötila oli varmaan n:10 astetta..

28.9.2004 18:12

mutta siinä on se, että kuka alkaa panostamaan RS:ään, Mitoon jne tasoseen pyörään kahvanlämmittimiä, että helpompaa olisi ostaa kunnon hanskat

28.9.2004 19:00

totta. mutta sitten siihen pyörään joka pysyy tallissa pitempään tai kun budjetti sallii.

28.9.2004 22:04

Luke_ kirjoitti:No jos nopeudet on luokkaa 50km/h niin siihen ei varmasti tarvi ton kummempia hanskoja... Mutta jos on nopeutta enemmän ni kummasti alkaa kunnon hanskoilla tekemään jotain. Varren pitää olla pitkä tai muuten on ranteet kipeet... Muutenki vedenkestävät hanskat on ihan hyvä olla näillä syyskeleillä.


Ajonopeudet on kyllä lähempänä satasta, kun viittäkymppiä.

28.9.2004 22:45

Needle kirjoitti:jos aikoo enemmänkin ajaa näin syksyllä niin eikö olisi järkevää laittaa kahva lämppärit? Itse kun kävin ajelemassa jonkinaikaa sitten Honda VFR800:lla jossa oli kahvalämppärit, niin eipä tarvinu kylmästä välittää käsien suhteen vaikka vauhtiakin oli välillä aika reilusti... lämpötila oli varmaan n:10 astetta..


Tietäskö joku mistä tommosia asennettavia kahvalämppäreitä saa ostaa?

29.9.2004 11:12

hermo89 kirjoitti:
Luke_ kirjoitti:No jos nopeudet on luokkaa 50km/h niin siihen ei varmasti tarvi ton kummempia hanskoja... Mutta jos on nopeutta enemmän ni kummasti alkaa kunnon hanskoilla tekemään jotain. Varren pitää olla pitkä tai muuten on ranteet kipeet... Muutenki vedenkestävät hanskat on ihan hyvä olla näillä syyskeleillä.


Ajonopeudet on kyllä lähempänä satasta, kun viittäkymppiä.


Varmasti varmasti. Mutta korostan silti että isompi peli kun on alla niin hanskojen tarve on erilainen ku mopolla, menee se sitten mittarinopeutta 50 tai 100.

2.10.2004 12:48

Juups... eli kun oon ostan ajohanskat täs 4.v sitte nii onko mahollist et niitten tuulenpitävyys on menny huonoks vai vaikuttaaks se et mun kädet rutistuu niihin ??? koska ainaq ajaa nii kädet on kylmemmät ku nollapiste =)

2.10.2004 15:22

Itselläni on Sinisalon SCD II Glovet ja voin sanoa että ovat suht lämpimät. Sitten löytyy kans Difin jotkun 40€ mopohanskat ja myös jotkut laskettelu rukkaset..

2.10.2004 17:05

hurrikaani kirjoitti:Juups... eli kun oon ostan ajohanskat täs 4.v sitte nii onko mahollist et niitten tuulenpitävyys on menny huonoks vai vaikuttaaks se et mun kädet rutistuu niihin ??? koska ainaq ajaa nii kädet on kylmemmät ku nollapiste =)


No kyllä luulis että ne tossa ajassa jo vähän rapistuu...

3.10.2004 19:50

MP-Asun eniten toppahanskojen näköset on lämpimät, mutta ei kannata olla turvallaan sellasten kanssa. Nimim. Kynsiä keräillyt

4.10.2004 14:43

Kaasu kirjoitti:Itselläni on Sinisalon SCD II Glovet ja voin sanoa että ovat suht lämpimät. Sitten löytyy kans Difin jotkun 40€ mopohanskat ja myös jotkut laskettelu rukkaset..

Itellä kans nuo sinisalon hanskat!
Ei niillä vielä mitenkään kovin kylmä ole tullut..riippuu tietysti matkan pituudesta ja vauhdista!

8.10.2004 9:00

MänTä kirjoitti:totta. mutta sitten siihen pyörään joka pysyy tallissa pitempään tai kun budjetti sallii.

Kuulostaako 40 euron sijoitus pahalta?

RedDawn kirjoitti:Tietäskö joku mistä tommosia asennettavia kahvalämppäreitä saa ostaa?

Esim. oolraitista saa tällaisia.
Lähetä vastaus