Kokemukset, mielipiteet, mallikohtaiset kysymykset yms moposkoottereihin liittyvä...

Alueen säännöt

Apua löytyy myös tietopankista!
Jotta keskustelussa vältyttäisi samojen asioiden toistamiselta, katsothan aluksi mitä tietoa tietopankista löytyy!

Yamaha Aerox 2013 laihalla?

15.7.2016 2:42

Elikkä roxissa sellainen ongelma, että putki on haalea, pidemmän ajon jälkeen kun kurkkaa loppupillistä putken sisään niin se hohtaa ja tulppa valkoinen. Eli käy laihalla? Vakio suutin oli 60 ja kokeilin miten pelaisi 68 suuttimella. Vääntöä tuli hieman lisää mutta silti putki hehkuu. Kokeilin lisää ja ostin 75 kokosen suuttimen ja roxi ei edes röpötä eikä mitään ja putki hehkuu vieläkin. Vieläkin liian pieni suutin? Vireinä on varin prikka pois ja hukkaputki on tukittu. Jos joku osaisi sanoa, että pitääkö olla vielä reilusti isompi suutin? Kaasari on Dellorto. Roxi on uudemmanmallinen naked vuosimallia 2013 ajettu 11900. Toivon, että joku osaisi auttaa :lol:

Re: Yamaha Aerox 2013 laihalla?

15.7.2016 22:30

Täällä on oma topic muutama rivi alempana laita sinne kysymys... Ja kokeile raakasti isommalla suuttimella niin näät mitä tekee.. Kokeilemalla oppii ei kyselemällä 8)

Re: Yamaha Aerox 2013 laihalla?

15.7.2016 23:05

Periaatteessa varmin tapa oikean kokoisen suuttimen löytämiseen on suurentaa suutinta niin kauan, kunnes mopo alkaa röpöttämään. Tästä koon tai kaksi pienempi suutin on yleensä kaikkein paras. Suuttimen koko on hieman moposta riippuvainen, identtisellä tekniikalla varustetuissa mopoissakin optimaalisen suuttimen koko saattaa hieman heittää suuntaan tai toiseen. Sinun tapauksessasi ollaan todennäköisesti hyvin lähellä optimia, voit toki kokeilla vielä vaikkapa kokoa 80 ja jos sillä alkaa aavistuksen röpöttää, tuo 75 on ollut oikein sopiva.

Jatketaan mallikohtaisessa tai tekniikkapuolen suutinkeskustelussa.