Kokemukset, mielipiteet, mallikohtaiset kysymykset yms moposkoottereihin liittyvä...

Alueen säännöt

Apua löytyy myös tietopankista!
Jotta keskustelussa vältyttäisi samojen asioiden toistamiselta, katsothan aluksi mitä tietoa tietopankista löytyy!
Lähetä vastaus

Fude Skootteri

8.2.2008 21:51

Jatkuu täällä, vanhat viestit löytyvät täältä.

12.2.2008 22:54

Onks kukkaa laittanu jottai ``nappula`` rengast tälläsee? Tai mahtuisko sillane edes taakse ku ajattelin nyt lopputalveks ja kevääks ostaa jonku vähä karkee kuvoisemma misä on jottai pienii nappuloi toho skoppee taakse. Vanha on menny nyt 2viiko sisäl 3kertaa puhki sen taki ku toi sepeli on menny renkaa sisäl ja puhkonu sisäkumi. Kattelin täsä sitä takarengast ja uskoisin et ne kivet menee siit renkaa keskelt sisää ku siin o sillane kaisatle misä on ehkä 1mm sitä kumii, ni siit kaikki terävät kivet menee oivasti sisään. Alkaa menee pikkuhiljaa hermot toho ku puhkeilee koko aja.

15.2.2008 9:33

_tino_ kirjoitti:Onks kukkaa laittanu jottai ``nappula`` rengast tälläsee? Tai mahtuisko sillane edes taakse ku ajattelin nyt lopputalveks ja kevääks ostaa jonku vähä karkee kuvoisemma misä on jottai pienii nappuloi toho skoppee taakse. Vanha on menny nyt 2viiko sisäl 3kertaa puhki sen taki ku toi sepeli on menny renkaa sisäl ja puhkonu sisäkumi. Kattelin täsä sitä takarengast ja uskoisin et ne kivet menee siit renkaa keskelt sisää ku siin o sillane kaisatle misä on ehkä 1mm sitä kumii, ni siit kaikki terävät kivet menee oivasti sisään. Alkaa menee pikkuhiljaa hermot toho ku puhkeilee koko aja.http://www.moposport.fi:8080/workspace. ... =10350+204

Jos linkki ei näy, niin hae haulla: Tuotekoodi: 10350 204
Tuon pitäisi mennä hyvin kiinni ja sopia paikalleen.

17.2.2008 4:05

Sopiiko keihin suuttimet fudeihin?

20.2.2008 22:46

Eliaz kirjoitti:Sopiiko keihin suuttimet fudeihin?


Keihin on ainakin eri kaasari, ku Fudeis on CVK tai sen kopio (GY50 tms) En tietysti silti mene vannomaa, etteikö Keihineissä olisi samoja suuttimia, mutta äkkiseltään ei lähtis tilaamaan. Kymco-liikkeeseen ja kysy Kymco Fillyyn sopivia, niin sit pitäis sopia Fudenkin kassuun.

21.2.2008 19:47

fudeskodemies kirjoitti:
Eliaz kirjoitti:Sopiiko keihin suuttimet fudeihin?


Keihin on ainakin eri kaasari, ku Fudeis on CVK tai sen kopio (GY50 tms) En tietysti silti mene vannomaa, etteikö Keihineissä olisi samoja suuttimia, mutta äkkiseltään ei lähtis tilaamaan. Kymco-liikkeeseen ja kysy Kymco Fillyyn sopivia, niin sit pitäis sopia Fudenkin kassuun.


Mut eikös ton Kymco Super 9C:nkin suuttimet käyny Fudeihi??

23.2.2008 19:16

mikäköhän on vikana kun lähtee tosi huonosti käyntiin (akku täynnä just ladattu) ja sitten kun saa käyntiin niin tyhjäkäynnillä käy ok, mut sitten kun yrittää lähtee ajaa niin ei meinaa millään käydä kunnolla, booaa vaan kun painaa kaasuu ja pätkii tosi paljon, ilmanputsari on powerfilteri, fude -04. Muuta viritystä ei ole tietääkseni kuin rajoitin ohitettu. mutta mikäs mättää nyt? Se alkoi siitä kun vaihdoin alkuperäisen ilmanputsain pois, niin sillon alko buuaileen ja nyt on koko ajan pahentunut, eli nykyään ei pysty enään ajamaankaan. Ennen kyllä pystyi ajamaan. Skoba jäi nyt sitten setäni pihaan seisomaan, kun en sitä sieltä enään pystynyt pois ajamaan. mutta mitä kannattaisi nyt tehdä? en usko että tuo ilmanputsari paljoa vaikuttaa? oisikohan jossain kosteutta?

23.2.2008 19:49

todennäkösesti imeny sen powerfiltteris läpi kosteutta kaasarii. kannattaa ennemmin pitää vaa sitä vakio putsarii ku mitää paskaa powerfiltteriä.

24.2.2008 17:04

nicki877 kirjoitti:mikäköhän on vikana kun lähtee tosi huonosti käyntiin (akku täynnä just ladattu) ja sitten kun saa käyntiin niin tyhjäkäynnillä käy ok, mut sitten kun yrittää lähtee ajaa niin ei meinaa millään käydä kunnolla, booaa vaan kun painaa kaasuu ja pätkii tosi paljon, ilmanputsari on powerfilteri, fude -04. Muuta viritystä ei ole tietääkseni kuin rajoitin ohitettu. mutta mikäs mättää nyt? Se alkoi siitä kun vaihdoin alkuperäisen ilmanputsain pois, niin sillon alko buuaileen ja nyt on koko ajan pahentunut, eli nykyään ei pysty enään ajamaankaan. Ennen kyllä pystyi ajamaan. Skoba jäi nyt sitten setäni pihaan seisomaan, kun en sitä sieltä enään pystynyt pois ajamaan. mutta mitä kannattaisi nyt tehdä? en usko että tuo ilmanputsari paljoa vaikuttaa? oisikohan jossain kosteutta?Aikoinaan kun itselläni oli vielä Sanili, niin joskus bensatankki kompensoi vettä tankkiin (koska tankki metallinen) niin joutui lisäämään bensan sekaan Masinolia niin alkoi pelaa..
Sitte toinen erikoinen vika oli bensahanassa kun alkoi pätkimään ajaessa ja muitakin ilmenemisiä viallisella bensahanalla oli. Sitten vielä tulpanjohdon vaihtaminen on joskus ollut kyseessä.

Luulisin myös että ilmanputsarilla ei tohon ole niin suurta merkitystä, koska kyllähän tuo ilmankin pelaa.
Kosteushan ei siellä oikeestaan vaihtele, sama kosteus se on vakioputsarissakin.

24.2.2008 18:39

Juu muutama henkilö on sanonut että vettä siellä jossain olisi. Täytyy jotain ainetta ostaa sitten. Huomenna sitten käydä kokeilemassa.

24.2.2008 19:39

Aattelin tilata jm racingistä valkoset vilkun kuvut, aika kalliiks tulee jos kaikki neljä tilaan, 48¤. Saiskohan mahdollisesti jostain muualta halvemmalla?

24.2.2008 21:24

Ostan varikopan -04 fude classic mallista jos joltain löytyy laita yv:tä!

26.2.2008 21:33

Menikö sullakin koppa paskaksi? :D

27.2.2008 0:24

Tässä eräänä tylsänä päivänä porailin reiän fuden putkeen, ihan vaan huvin vuoks ;) Sitte huomasin samalla että perhana, siellähän on toinen putki sisällä! :D Voisko se jotenki snadisti kuristaa tjsp? Tarkka malli rekisteriotteen mukaan on WY50QT-4...

27.2.2008 10:45

Metallisti kirjoitti:Menikö sullakin koppa paskaksi? :D


jep :P
Lähetä vastaus