Offroadmiesten mekka. Pyörät, ajopaikat, kilpailut ym. Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Alueen säännöt

Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Pyörä ei käynnisty talven jälkeen

12.4.2023 18:26

Minun 2022 yz250f on istunut viime syksystä/talvesta lähtien ja toin sen eilen ulos ja yritin käynnistää sen ja ensimmäisen kerran se käynnistyi ja noin 3 sekuntia myöhemmin se katkesi, yritin uudelleen ja se käynnistyi ja katkaisi noin 1 sekunnin kuluttua. 3. kerran se hädin tuskin käynnistyi, sitten katkaisi heti ja sitten se ei lähtenyt käyntiin, ja kun pidin e-käynnistystä, se sytytti aina niin usein ja savua tuli ulos, se on kuin kunnon uutta kaasua, se on vain istunut ehkä noin 3 kuukautta ja kaasu oli tuoretta, kun se laitettiin pois talveksi, ja tänään yritin käynnistää sen uudelleen ja akku loppui, tietääkö kukaan mikä siinä voisi olla vikana? se on menossa huoltoon ja korjataan ehkä viikon sisällä, mutta ajattelin tietääkö joku, mikä voisi olla ongelma, kiitos.

Re: Pyörä ei käynnisty talven jälkeen

10.8.2023 6:48

Se voi olla polttoaineongelma.geometry dash lite Kun moottoripyörä on seissyt pitkään, polttoaine voi vanhentua tai haihtua, mikä voi aiheuttaa käynnistysongelmia. Voi olla hyvä idea tarkistaa polttoainejärjestelmä, kuten polttoaineletkut, suodattimet tai ruiskutusjärjestelmä, ja varmistaa, että polttoainetta pääsee kunnolla moottoriin.