Offroadmiesten mekka. Pyörät, ajopaikat, kilpailut ym. Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Alueen säännöt

Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Budjetti MX-pyörä kysymys

21.2.2023 12:40

Hei kaikki,
Halusin mahdollisesti upottaa jalkani MX-maailmaan, ja minulla oli muutamia yleisiä kysymyksiä. Jollakin taustalla olen 30-vuotias, 6" ratsastaja, joka istuu noin 190-195 kiloa. Olen asiantuntijaluokan maantiekilpailija, haluan päästä MX:ään crosstreeniin ja vain pitää ajorefleksit terävinä ratapäivien/kilpailukierrosten välillä. Haluan budjetoida noin 3-4 000 dollaria pyörään enkä pelkää tehdä vähän mekaanista työtä saadakseni jotain käyntiin, mutta haluaisin jotain kohtuullisen luotettavaa, johon minun ei tarvitse laittaa tonnia jakoavaimen aikaa sen jälkeen, kun ne on saatu takaisin hyvään kuntoon. Olen ajanut muutaman kerran lialla kaveripyörillä ja nauttinut siitä, mutta en ole koskaan antanut täydellistä MX-rataa reilusti.

Tiedän, että urheilupyörämaailmassa jokaisella valmistajalla on omat huoltoongelmansa ja päänsärynsä, mutta MX-juttujen suhteen olen vähän tietämätön. Pohjimmiltaan vain etsimässä pyöräehdotuksia ja mitä vuosia/malleja ehdottomasti välttää. Kannattaako valita 450 vai onko parempi pysyä 250 4t/125 2t alueella? Kiitos!

Re: Budjetti MX-pyörä kysymys

17.5.2023 7:17

Uskon, että sijoittaminen hyvään pyörään (vaikka se on melko kallis) maksaa paljon pitkällä aikavälillä!
Geometry Dash Scratch