Offroadmiesten mekka. Pyörät, ajopaikat, kilpailut ym. Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Alueen säännöt

Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Kiitos kyydistä (lyhyt tarina)

22.7.2022 14:12

Sain kiinni toisen ratsastajan, joka ajoi chopper-maisella pyörällä. Itse ajelen Yamaha FZ8:lla, joka on urheilullinen touring. Luulen, että hän oli 50-60-vuotias ja minä olen 20-vuotias.

Kun lopulta sain hänet kiinni, asetin itseni kaistan oikealle puolelle kysyäkseni häneltä, voisinko ajaa hänen kanssaan (tiedät, että kun ajat muiden kanssa, asetat itsesi oikealle, vasemmalle, oikealle vasemmalle ja niin edelleen).
Tweakbox Appvalley https://vlc.onl
Hän sanoi kyllä! Hän asettui kaistan vasemmalle puolelle ja ajoimme yhdessä noin 10 minuuttia, kunnes osuimme risteykseen. Minä menin oikealle ja hän meni vasemmalle.

Nyökkäsin hänelle kiittääkseni kyydistä kääntyessäni. Keskityin liikenteeseen, joten en nähnyt, nyökkäsikö hän takaisin.

Joka tapauksessa kyse on siitä, ettemme tuomitse toisiamme pyöräilijöinä. Emme edes tiedä kuka toinen henkilö on ja silti voisimme ratsastaa yhdessä. Minusta tämä oli terveellistä, joten ajattelin, että miksen jakaisi sitä :)

Kiitos kun luit
Viimeksi muokannut jinto26 päivämäärä 26.8.2022 22:53, muokattu yhteensä 1 kerran

Re: Kiitos kyydistä (lyhyt tarina)

8.8.2022 5:39

However imply your life is,meet it and stay it ;do not shun it and make contact with it tough names.it is not so bad as you are.it appears poorest when you are richest.the fault-finder will discover faults in paradise.
Love your life,negative as it is.you can perhaps have a few quality,thrilling,wonderful hourss,even in a negative-residence.the putting sun is meditated from the home windows of the alms-house as brightly as from the wealthy guy's homestead;the snow melts earlier than its door as early inside the spring.i do no longer see however a quiet mind can also stay as contentedly there,and have as cheering mind,as in a palace.
The town's negative seem to me often to stay the most impartial lives of any.can be they are absolutely exquisite enough to receive with out misgiving.
virtual phone