Offroadmiesten mekka. Pyörät, ajopaikat, kilpailut ym. Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Alueen säännöt

Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Vinkkejä uudelle ratsastajalle!!

1.2.2022 18:48

Joten en ole koskaan pitänyt maastopyöristä tai moottoripyöristä, mutta poikani on kiusannut pitkään saadakseen sellaisen. No, se vain tapahtui, että hän pystyi taloudellisesti hankkimaan sellaisen, joten hän valitsi vuoden 2022 Honda 250R:n. En edes tiennyt, että se on kilpapyörä, ennen kuin haimme sen, mutta se ei ollut iso juttu. Asuinpaikallamme on paljon polkuja, mutta en ole tietoinen lähistöllä olevista poluista. Mietin, tietääkö kukaan onko varastossa kipinänsammutinta saatavilla ja onko pakokaasu yli 94 db. Lisäksi nyt, kun on talviaika ja pyörä varastoidaan, onko parempi tyhjentää polttoaine vai laittaa vain lisäainetta, kuten momegle xendererivaahtoa tai stabilointia? Kaikki muut yleiset neuvot olisivat erittäin tervetulleita. Tiedän, että meillä molemmilla on paljon opittavaa, ja olen katsonut useita YouTube-videoita aiheesta

Re: Vinkkejä uudelle ratsastajalle!!

14.9.2023 12:49

Maastopyörän pakoputken melutaso voi vaihdella merkin ja mallin mukaan. Voit käyttää äänitasomittaria määrittääksesi, ovatko pakokaasut lakisääteisten melurajojen sisällä (yleensä noin 94 dB maastoajoneuvoissa). Voit ostaa sellaisen mapquest directions tai lainata sellaisen paikallisesta mekaanikasta tai moottoripyöräliikkeestä mittaamaan pyörän melutasoa.