Offroadmiesten mekka. Pyörät, ajopaikat, kilpailut ym. Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Alueen säännöt

Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Vinkkejä uudelle ratsastajalle!!

1.2.2022 18:48

Joten en ole koskaan pitänyt maastopyöristä tai moottoripyöristä, mutta poikani on kiusannut pitkään saadakseen sellaisen. No, se vain tapahtui, että hän pystyi taloudellisesti hankkimaan sellaisen, joten hän valitsi vuoden 2022 Honda 250R:n. En edes tiennyt, että se on kilpapyörä, ennen kuin haimme sen, mutta se ei ollut iso juttu. Asuinpaikallamme on paljon polkuja, mutta en ole tietoinen lähistöllä olevista poluista. Mietin, tietääkö kukaan onko varastossa kipinänsammutinta saatavilla ja onko pakokaasu yli 94 db. Lisäksi nyt, kun on talviaika ja pyörä varastoidaan, onko parempi tyhjentää polttoaine vai laittaa vain lisäainetta, kuten momegle xendererivaahtoa tai stabilointia? Kaikki muut yleiset neuvot olisivat erittäin tervetulleita. Tiedän, että meillä molemmilla on paljon opittavaa, ja olen katsonut useita YouTube-videoita aiheesta

Re: Vinkkejä uudelle ratsastajalle!!

14.9.2023 12:49

Maastopyörän pakoputken melutaso voi vaihdella merkin ja mallin mukaan. Voit käyttää äänitasomittaria määrittääksesi, ovatko pakokaasut lakisääteisten melurajojen sisällä (yleensä noin 94 dB maastoajoneuvoissa). Voit ostaa sellaisen mapquest directions tai lainata sellaisen paikallisesta mekaanikasta tai moottoripyöräliikkeestä mittaamaan pyörän melutasoa.

Re: Vinkkejä uudelle ratsastajalle!!

12.12.2023 6:37

Varastokipinänsammutin

Honda 250R:ssä ei ole varaston kipinänsammutinta vakiona. Kipinänsammutin estää moottorin käynnistymisen, kun pyörä on suika game pc varastoituna. Se on tärkeä turvallisuusominaisuus, joka auttaa ehkäisemään vahinkoja, jos pyörä kaatuu tai jos se syttyy palamaan.

Kipinänsammuttimen voi ostaa jälkiasennuksena. Se asennetaan yleensä sytytystulpan ympärille. Kipinänsammuttimen asennus on suhteellisen helppoa, ja sen voi tehdä itse.

Pakokaasu

Honda 250R:n pakokaasuäänen pitäisi olla alle 94 dB. Jos ääni on kovempi, pyörä on säädettävä tai korjattava.

Polttoaineen varastointi

Polttoaineen varastointi on tärkeää, jotta pyörä on hyvässä kunnossa talven yli. Polttoaineen voi joko tyhjentää kokonaan tai laittaa siihen lisäainetta, joka estää sen hapettumisen.

Jos polttoaine tyhjennetään, on tärkeää, että säiliö huuhdellaan huolellisesti, ennen kuin siihen lisätään uutta polttoainetta. Säiliöön voi myös lisätä säilytysainetta, joka auttaa estämään korroosiota.

Jos polttoaineen jättää säiliöön, on tärkeää lisätä siihen lisäainetta, joka estää sen hapettumisen. Lisäaineen voi lisätä polttoaineen tankkauksen yhteydessä tai myöhemmin.

Yleisiä neuvoja

Tässä on muutamia yleisiä neuvoja, jotka voivat auttaa sinua ja poikasia aloittamaan maastopyöräilyn:

Ota ajotunteja kokeneelta maastopyöräilijältä. Tämä auttaa sinua oppimaan oikeat ajotekniikat ja välttämään loukkaantumisen.
Aloita helpoilla poluilla ja siirry haastavampiin poluille vasta, kun sinulla on riittävästi kokemusta.
Käytä asianmukaisia suojavarusteita, kuten kypärää, suojalaseja, suojia ja hanskoja.
Huolehdi pyörän huollosta säännöllisesti.
Lähistön polut

Voit etsiä lähistöllä olevia maastopyöräreittejä esimerkiksi seuraavista lähteistä:

Maastopyöräilyjärjestöjen verkkosivustot
Maastopyöräilykartat
Maastopyöräily-applikaatiot
Suomen maastopyöräilyjärjestöihin kuuluvat esimerkiksi:

Suomen Pyöräily
Suomen Maastopyöräilyliitto
Suomen Moottoripyöräliitto
Maastopyöräilykarttoja ja -applikaatioita voi löytää esimerkiksi seuraavista lähteistä:

Suomen Metsäkeskus
Metsähallituksen Luontopalvelut
Outdooractive
Komoot
Toivottavasti näistä vinkeistä on apua!

Re: Vinkkejä uudelle ratsastajalle!!

25.12.2023 13:04

It is my genuine desire that more people will utilize the fantastic and significant venue that you provide. trap the cat