Offroadmiesten mekka. Pyörät, ajopaikat, kilpailut ym. Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.

Alueen säännöt

Katuenskoja koskevat yleisjutut kuutioiden mukaan joko mp- tai piikkialueelle.
Lähetä vastaus

24.6.2009 17:48

kuinka nopeesti tuolta thumpertalkista on tavara tullut?

24.6.2009 18:05

josko kirjoitti:kuinka nopeesti tuolta thumpertalkista on tavara tullut?

2-3 vko on menny mitä itelle tilaillu tavaraa. Eikä oo ollu mitään valittamista toiminnassa.

26.6.2009 22:09

Ite tilasin demonmx:stä rossikamat ja kyl täytyy sanoo et on hyvä pulju !

Tuli halvemmaks ku dirtbikebitz, tavarat tuli perille 2 viikos siitä ku ne oli saanu rahat, tuli kaikki mitä pitiki ja oikeet koot ja sillee, tosi hyvä ja nopee asiakaspalvelu ;)

30.6.2009 3:47

fmx016 kirjoitti:
rjm kirjoitti:
fmx016 kirjoitti:jep jep. ja onko liike eu:n puolella eli ei mitään tulli hässäköitä. vois laittaa putkistoa ja muuta tuleen jos on eu maassa?


Liike on Englannissa, joten ei tulleja. Itellä tais tilauksesta noin puolitoista viikkoa mennä niin oli tavarat kotiovella.Aika mahtava juttu, näyttäs olevan kuitenki hinnatki ihan kohillaan ja tavaraa paljon tarjolla. Edullisempi kauppana kuin esim motocross-shop josta viimeksi tilasin putkiston. Hitto ku olis aikasemmin vähän googletellu tarra settejä niin olis taas säästäny. =)

Mut hei kiitoksia aiheesta, uskaltaa tilata nyt. =)Ei hitto! Mie en ymmärrä miks se ei varmenna mun korttia, onko muut maksanu electronilla tuolta tilatessa?

30.6.2009 18:54

nyt ois bto tavarat tullissa 8päivää tilauksesta : )
saippuavedellä teippi satsi parhaiten paikalleen??
dirtbikebitzistä vielä odotellaa kamoja :S tilauskin tehty aikasemmin ku btolle prkl!

30.6.2009 22:14

MIkä on nyt lopullinen hinta jos tilaa bto:sta esim. crossi kengät? Mitä kaikkea kuluja tulee ja paljon postit ovat?

1.7.2009 10:55

xQ kirjoitti:nyt ois bto tavarat tullissa 8päivää tilauksesta : )
saippuavedellä teippi satsi parhaiten paikalleen??
dirtbikebitzistä vielä odotellaa kamoja :S tilauskin tehty aikasemmin ku btolle prkl!


Onko eka tilaus btolle? Pitäs pikkuhiljaa meinaan tulla. Itel kesti eka 8 päivää ja toka tilaus tulikin 3 päivässä kotiovelle. ja dirtbikebitzis ekal kertaa saattaa kestää melkee pari viikkoo.. kokemusta. Mut toiste tulee nopeemmin ;)

TuningMan2005: btost tilates postit menee painon mukaan ja sit niihi tulee tulli ja alv viel hinnan päälle

1.7.2009 12:11

viikko sitten maanantaina laitoin bto:hon oman tilaukseni menemään eli luultavasti kohta oma sliparikin tullissa.. :roll:

1.7.2009 21:41

Mites toi PayPal nyt oikeen menee.. Pitäis Visa Electroni jotenkin ns. rekisteröidä ? Euroopan ulkopuolelta oisin tavaraa tilailemassa.. Osuuspankin visalla mennää. Sitte ku on kortti saatu Paypalliin niin netin kautta siis maksetaan laskut?

1.7.2009 22:12

Täällä on hyvät ohjeet tuohon PayPaliin ja muutenkin ulkomailta tilaamiseen.

Edit: Linkitys ei jostain syystä näköjään suostu toimimaan.
Edit: Sainpas toimimaan :)

7.7.2009 13:13

nyt tuli sitten tullilta postia, slipari saapunut tullattavaksi tjsp. Eli kaksi viikkoa meni siinä, että tuo slipari tuli BTO Sportista, amerikasta. :)

7.7.2009 22:08

soitin tulliin mitenkö saan tavaran heiltä, he haluavat myös jonkin tilausvahvistuksen tilaamastani tuotteesta. Miten ihmeessä nyt tollasen voin saada, kerta sähköpostiin ei ole tullut mitään tilausvahvistusta? :s jälkikäteen taitaa olla vähän huono pyydellä tilausvahvistusta..

8.7.2009 11:58

Moikka, pitäs tänään tilata tuolta dirtbikezistä kypärä,

http://www.dirtbikebitz.com/2009-troy-l ... -6265.html

miten palvelu toimii? kauankoha menis, onko ollu ongelmia, tullia ei tuu kun on englannissa? parissa viikossa jos näkyis tääl päin niin ois jees. :)

8.7.2009 12:01

Sok kirjoitti:soitin tulliin mitenkö saan tavaran heiltä, he haluavat myös jonkin tilausvahvistuksen tilaamastani tuotteesta. Miten ihmeessä nyt tollasen voin saada, kerta sähköpostiin ei ole tullut mitään tilausvahvistusta? :s jälkikäteen taitaa olla vähän huono pyydellä tilausvahvistusta..
Tilausvahvistus? Eikös ne tarvi vaan laskun siitä? Mulla ainakin ollut näin ja sen saa kyllä sähköpostilla jälkikäteen.

8.7.2009 20:30

Ite oon tilaillu chain reaction cycleslistä. Eninmäkseen pyörän osia mut crossi kamojakin on ja ihan kohtuu hintaan eikä tule tietenkään mitään tullimaksuja eikä oo kovat postimaksutkaan ja jos menee yli 180€ nii ei ollenkaan ja tavarat tule reilussa viikossa.

Tietääkö kukaan mitään varustekauppoja Saksassa, Hollanissa, Belgiassa tai jossain muussa vähän edulisemmassa maassa, kun olis sinne päin tarkotus mennä?
Lähetä vastaus