Mopoihin ja moposkoottereihin liittyvät jutut joille ei ole omaa aluetta. Myös mopoväen ajovarusteet.
Lähetä vastaus

Mikä vikana?

17.1.2020 0:04

Mikä vikana mun detsissä? Yks päivä ajoin ja hidastin risteykseen kun pääsin käänyttyä risteyksestä ja yritin antaa kaasua niin kauhea pätkiminen, booaaminen ja sit sammu. Oli pakko mennä pyörätiellä. Yritin sit siinä pyörätiellä käynnistää ja lähti käyntii mut tyhjäkäynti ei toiminut ja pätki ja testasin ajaa mut ei sillä paljoa liikuttu. Vaihdoin sit tulpan kotona mut ei auttanu. Tulpanvaihdon jälkeen sama että pätkii, käy huonosti, vaikea saada käyntiin ja ei toimi tyhjäkäynti. Sit seuraavana päivänä testasin saada käyntiin ja sain ryypyn kanssa mut annoin vähän kaasua samalla ja päästin kaasun nii kierrokset ei laskenu vaan ne oli ihan tapissa sit oli pakko sammuttaa. Tänää oli viel vaikeampaa saada käyntiin kesti jotain 10 min ja kun sain nii savutti ehkä jonkun verran mut täl kertaa ei kierrokset jääny tappiin. Pysy vain 10sek käynnissä. Detsissä on kurit pois ja suutin 104-105 ennen toimi normaalisti. Itte en tiiä yhtää että mikä on vikana. Epäilin Imuvuotoa, kaasari tukossa, ilmaputsari tukossa, sytytyksessä jotain vikaa mut missä? Jos joku osaa auttaa tai ollu samanlainen ongelma nii toivoisin vastauksia!

Re: Mikä vikana?

Eilen 21:59

Mikäköhän mahtais olla vikana, kun räxä vm 2002( pääsuutin 62 ja kurit otettu pois paisarista) ei lähde enään kunnolla käyntiin. Ei lämpimillä tai kylmillä säillä. Tarvitsee aina vähintään kahdeksan polkaisua ryyppy päällä. Edellisena talvena tein täydellisen konerempan, joten stefat, laakerit, tiivisteet jne ovat uusia. Yläkerrasta vaihdoin männän, mutta vakiosylinteriä en. Käsin vain hoonasin.

Kesän alussa mopo lähti mainiosti käyntiin, tarvitsi vain sen kolme polkaisua maksimissaan. Ja kulki sisäänajossa kuin unelma. Syksyn tullessa polkaisujen tarve lisääntyi huomattavasti. Vääntökin tippui. Tulppa vaihdettu moneen otteeseen, kaasari ja ilmansuodatin putsattu. Ei vaikutusta. Olen miettinyt johtuisiko ongelma sylinterin liiallisesta väljyydestä?

On tullut huomattua myös räxän käyttäytyvän myös oudosti sateessa. Ei tahdo ollenkaan lähteä käyntiin (joutuu mäkistartata) ja ajaessa alkaa pätkimään ja sammuilemaan yhtäkkiä. Apua tarvitaan.
Lähetä vastaus